Jump to content

peikiu Marius_Benz

Big_Papa

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Big_Papa
2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (
@Vardas_Pavardė): Marius_Benz
3. Priežastys: korumpuotas 

4. Vaizdinė medžiagahttps://imgur.com/a/Nu89BrF pirmajame linke matoma kaip žmogus išsiperka iš juodojo sarašo ir atlieka bausme.

https://imgur.com/a/RI53k9F antrame linke matoma kaip yra išbraukiamas žmogus bet nėra jokios pateiktos informacijos ar tikrai yra išbrauktas kai plius žmogus net neturėjo tokiu pinigu išsipirkti.

https://imgur.com/a/LRM3opF trečias kai paklausi kur įrodimai kad jis teisėtai išsipirko jo atsakymas relei skamba ką noriu ta darau neaiškink. 🙂 

https://imgur.com/a/iV4lMmf nu su įžeidinėjimais matau nestoji aš tik viena karta pavadinau tave negražiu žodžiu ir įrašei i juodaji saraša o pats su visais kitais elgiesi kaip su šiukšlėm.

Apibendrinus Lolikas čiteris gali iš juodo sąrašo išsipirkti nors net nereikėjo išsipirkti nes per draugus susitarėt.. https://imgur.com/a/bVjvv8j matosi kad žmonės net jau bijo rašyt kažką nes ant tiek šuda darai kad net tau prašyt bijo nes vėl nesamoniu prirašysi. 

ŠALINTI TAVE NUO PAREIGU REIKIA 😄 Sori nieko neturėjau prieš tave bet tu tik gadini LMG vardą ačiū už dėmėsi gali net neatsakinėt į ppk nebeįdomi tavo nuomonė 🙂  visiems gero likusio vakaro!

Screenshot_2023-02-07_18-25-51.thumb.webp.42642e6261f1db5cc32eb95c3c2e52ba.webp

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Geras papeikimas.

Haris_Pirigaris buvo nubaustas pagal mano paskirtą bausmę, todėl ir buvo paviešintas kaip pavyzdys kitiems.

Dėl Lol_Ikas žaidėjo buvo gauta baudos suma taip pat, ką parodytų logai. Taip pat buvo paskirta kita bausmė - nuoširdus atsiprašymo laiškas ir pažadas pasitaisyti.

Kiekvienas žaidėjas, kuris mano manymu gali būti ištrintas - paskiriu kažkokius darbus savo nuožiūra, jeigu reikės paviešinsiu.

PS. Tokią pačią bausmę siūliau ir tau atlikti, tačiau atsisakei. 

Ačiū už dėmesį, LMG baudėjai.

image.png.ada4d1a6e3469963fc5c8db35c6b6a1b.png

72ct6Me.png
ADMIN narys, Gaujų prižiūrėtojas, Turinio vadovas

Nuoroda į atsakymą

tai jei nesunku atsiusk jo atsiprašymo laišką dabar ir tuos pinigus kuriuos gavai privalai turėti tuos įrodimus nes dabar įtariam kad esi nesąžiningas 

ir tau sakiau apie bausmes kuria man esi paskires nematau tolko to daryti nesu tiek nusižengęs kad tiek save dabar žeminti ir plius jei ir padaryčiau vėl pasijustum kad esi dievas ir gali viska daryti ką pats nori ir bijočiau vėl pasakyti tau kažkokia nuomone apie tave nes žinočiau kad vėl įrašysi :) 

Plius bent sugebu iš tavo kvailos padarytos situacijos dar nuotaika pakelti kitiems su ta žinute 🙂 o tu tik visiems gadini nuotaika su tokiom nesamonėm

Redaguota nario Big_Papa

Nuoroda į atsakymą

Aš ir galiu dasirašyti nuliuku bet gal ir turi nežinia bet aš laukiu iš mariau įrodimu kur jis siunte laiška ir pinigus norėčiau kad matytusi data ir laikas.

prieš 32 minutes(-čių), Loli_Kas rašė:

image.thumb.png.1b8c75ad10c580f068ebf3f88a4eea7c.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 valandas(-ų), Big_Papa rašė:

Aš ir galiu dasirašyti nuliuku bet gal ir turi nežinia bet aš laukiu iš mariau įrodimu kur jis siunte laiška ir pinigus norėčiau kad matytusi data ir laikas.

Tu trenktas kažkoks 😄

Nuoroda į atsakymą

prieš 16 minutes(-čių), Michael_Knight rašė:

Tavo visi forumo pranesimai yra papeikimai, tu siaip turi kazkokiu nors tai nuoskaudu is gyvenimo, ar kas tau yra?;D

Nu tai kai žmogus sugadina visa žaidima ir jo negaliu normalei pažaisti ta ką belieka daryti 

Redaguota nario Big_Papa

Nuoroda į atsakymą

prieš 6 minutes(-čių), Big_Papa rašė:

Nu tai kai žmogus sugadina visa žaidima ir jo negaliu normalei pažaisti ta ką belieka daryti 

Ar tau sugadino? Čytins toliau, bananas pareis. O dėl korupcijos, tai nk naujo.

Nuoroda į atsakymą

prieš 14 minutes(-čių), Michael_Knight rašė:

Ar tau sugadino? Čytins toliau, bananas pareis. O dėl korupcijos, tai nk naujo.

Išdalies tokius žmones taip paprastai pašalina o mane tampo dėl kažkokio vieno žodžio

Nuoroda į atsakymą

Ačiū, kad buvo išreikštas susirūpinimas dėl skaidrumo. Šį susirūpinimą gerbiu, todėl pasistengsime viduje pasitarti kaip galėtume patobulinti šiuos procesus. Kiti išsakyti Gaujų prižiūrėtojo sprendimai yra pagrįsti, todėl neįžvelgiu jo nusižengimo.

xN34EZc.png

iu2ADkz.png

Started from the Max, now we are Tosha.
Max_Tosha

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...