Angry_Boy Paskelbta Rugpjūtis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 13, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Angry_Boy 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mantas_Bird 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Nežino už ka dėti star 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Mantas_Bird sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bird Paskelbta Rugpjūtis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 13, 2024 https://streamable.com/mg27hj Labanakt ir tau. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bird Paskelbta Rugpjūtis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 13, 2024 Papildymas: „KET pažeidimai“ [20 įtarimo ] Taikoma, kai nesilaikoma Kelių Eismo Taisyklių (KET), pavyzdžiui, trankomi žaidėjai, stulpai, važiuojama priešpriešine kelio juosta, per geležinkelio bėgius. Netaikoma, kai nėra sustojama prie raudono šviesoforo signalo, viršijamas greitis ar pan. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Angry_Boy Paskelbta Rugpjūtis 13, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 13, 2024 Tu dabar pažiūrėk važiuoji ir rašai /r tiesiog riedi ir kaip aš tavęs nenutrenksiu kai tu maišaisi Mantas_Bird sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bird Paskelbta Rugpjūtis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 13, 2024 prieš 2 minutes(-čių), Angry_Boy rašė: Tu dabar pažiūrėk važiuoji ir rašai /r tiesiog riedi ir kaip aš tavęs nenutrenksiu kai tu maišaisi Antra kart isvaziuoji i mano juosta, ir bandai mane nutrenkti. Ar ir tau padaryt dar atskira nuotrauka? O siaip kaip pas tave kopustai auga? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bird Paskelbta Rugpjūtis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 13, 2024 prieš 4 minutes(-čių), Angry_Boy rašė: Tu dabar pažiūrėk važiuoji ir rašai /r tiesiog riedi ir kaip aš tavęs nenutrenksiu kai tu maišaisi https://imgur.com/a/yd1vSOy Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Atmesta. Darbuotojas pasiteisino. Mantas_Bird sureagavo į tai 1 Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai