Ernis_Gaydis Paskelbta Rugpjūtis 13 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 13 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Ernis_Gaydis 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @ Mantas_Bird 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:man idomu ar visi tokie ira kad jau ne pirma karta sujema sudeda starus iš oro (Laukiu clipo) 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://streamable.com/5uy6ns Zhenka_Storulis, Mantas_Bird ir Satan_Night sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bird Paskelbta Rugpjūtis 13 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 13 https://streamable.com/a03d3e Ate Zhenka_Storulis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Gaydis Paskelbta Rugpjūtis 13 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 13 o tai kur buvo drive_by nes man supilde uz drive_by Mantas_Bird sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bird Paskelbta Rugpjūtis 13 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 13 prieš 2 minutes(-čių), Ernis_Gaydis rašė: o tai kur buvo drive_by nes man supilde uz drive_by Drive By“ [10 įtarimo ] Taikoma, kai žaidėjas su šaunamaisiais ginklais šaudo iš tr. priemonės (automobilio, motociklo) į kitus žaidėjus ar tr. priemones. Ate. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Gaydis Paskelbta Rugpjūtis 13 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 13 Netsisveikink dar susitiksim čia Zhenka_Storulis ir Mantas_Bird sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bird Paskelbta Rugpjūtis 13 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 13 Ką tik, Ernis_Gaydis rašė: Netsisveikink dar susitiksim čia Nu ku dar papasakosi? Kaip bulvės kopūstai kaime auga ten pas tave? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Rugpjūtis 14 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14 Atmesta. Darbuotojas pasiteisino. Esamas Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai