Jump to content

Peikiu Mantas_Bird

Joker_King

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Joker_King
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mantas_Bird
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Nubaudė už KET, nors įvykis nutiko, nes pareigūnas važiavo priešpriešine eismo juosta. Taip pat sustojau ir išlipau patikrinti ar pareigūnas dar sveikas.
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)image.thumb.png.137a99fa38df49032e5a52e9c2dc553f.png

Redaguota nario Joker_King
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 13 minutes(-čių), Joker_King rašė:

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Joker_King
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mantas_Bird
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Nubaudė už KET, nors įvykis nutiko, nes pareigūnas važiavo priešpriešine eismo juosta. Taip pat sustojau ir išlipau patikrinti ar pareigūnas dar sveikas.
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)image.thumb.png.137a99fa38df49032e5a52e9c2dc553f.png

Pateik vaizdo įrašą kaip kolega važiavo priešinga kelio juosta. 

wqettt.thumb.webp.f82b8d683300d9e132dcb5ed652dddc0.webp

Nuoroda į atsakymą

Tai kaip suprantu galima išvažiuoti į priešpriešinę eismo juostą pareigūnui (taip pat dar sustoti), kad kas nors atsirenktu, kuris važiavo savo juosta ir tada bausti už KET. Labai įdomus argumentas. Ir papildomai klausimas valdžiai ar darbuotojas nebus nubaustas, kad pats nesilaiko KET?

Redaguota nario Joker_King
Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Joker_King rašė:

Tai kaip suprantu galima išvažiuoti į priešpriešinę eismo juostą pareigūnui (taip pat dar sustoti), kad kas nors atsirenktu, kuris važiavo savo juosta ir tada bausti už KET. Labai įdomus argumentas. Ir papildomai klausimas valdžiai ar darbuotojas nebus nubaustas, kad pats nesilaiko KET?

Siaip jei nesimato rasiau zinute, todel vaziuodamas sustojau.  Ir siaip nebutina tiesiai i mane vaziuot. Priims papeikima tegul neverksiu

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Mantas_Bird rašė:

Siaip jei nesimato rasiau zinute, todel vaziuodamas sustojau.  Ir siaip nebutina tiesiai i mane vaziuot. Priims papeikima tegul neverksiu

Dėl važiavimo, tai vairuojant tokį didelį gabaritą per vėlai pastebėjau ir nespėjau pristabdyti. Mano klausimas tada ar aš atsitrenkiau ir pasišalinau iš įvykio vietos, ar sustojęs išlipau patikrinti pareigūno būklės? Nes nuotraukoje matosi, kad atsiprašiau. Tačiau buvau surakintas, nubaustas ir nušautas.

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 valandą, Joker_King rašė:

Dėl važiavimo, tai vairuojant tokį didelį gabaritą per vėlai pastebėjau ir nespėjau pristabdyti. Mano klausimas tada ar aš atsitrenkiau ir pasišalinau iš įvykio vietos, ar sustojęs išlipau patikrinti pareigūno būklės? Nes nuotraukoje matosi, kad atsiprašiau. Tačiau buvau surakintas, nubaustas ir nušautas.

https://imgur.com/a/rwssjKU Irodymai kad tavo ratai suka link manes, nors galejai tiesiai nuvaziuot. Fsio paliekam sprest Valdziai. 🙂

Nuoroda į atsakymą

Priimta. Darbuotojui skiriamas darbo įspėjimas.

Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02

5HXUjb0.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...