Joker_King Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Joker_King 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mantas_Bird 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Nubaudė už KET, nors įvykis nutiko, nes pareigūnas važiavo priešpriešine eismo juosta. Taip pat sustojau ir išlipau patikrinti ar pareigūnas dar sveikas. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Redaguota Rugpjūtis 14, 2024 nario Joker_King Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 prieš 13 minutes(-čių), Joker_King rašė: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Joker_King 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mantas_Bird 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Nubaudė už KET, nors įvykis nutiko, nes pareigūnas važiavo priešpriešine eismo juosta. Taip pat sustojau ir išlipau patikrinti ar pareigūnas dar sveikas. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Pateik vaizdo įrašą kaip kolega važiavo priešinga kelio juosta. Pora_Gramu sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bird Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Specialai i mane ivaziavai: https://streamable.com/q0hhoa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Joker_King Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 (redaguota) Tai kaip suprantu galima išvažiuoti į priešpriešinę eismo juostą pareigūnui (taip pat dar sustoti), kad kas nors atsirenktu, kuris važiavo savo juosta ir tada bausti už KET. Labai įdomus argumentas. Ir papildomai klausimas valdžiai ar darbuotojas nebus nubaustas, kad pats nesilaiko KET? Redaguota Rugpjūtis 14, 2024 nario Joker_King Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bird Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 prieš 3 minutes(-čių), Joker_King rašė: Tai kaip suprantu galima išvažiuoti į priešpriešinę eismo juostą pareigūnui (taip pat dar sustoti), kad kas nors atsirenktu, kuris važiavo savo juosta ir tada bausti už KET. Labai įdomus argumentas. Ir papildomai klausimas valdžiai ar darbuotojas nebus nubaustas, kad pats nesilaiko KET? Siaip jei nesimato rasiau zinute, todel vaziuodamas sustojau. Ir siaip nebutina tiesiai i mane vaziuot. Priims papeikima tegul neverksiu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Joker_King Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Ką tik, Mantas_Bird rašė: Siaip jei nesimato rasiau zinute, todel vaziuodamas sustojau. Ir siaip nebutina tiesiai i mane vaziuot. Priims papeikima tegul neverksiu Dėl važiavimo, tai vairuojant tokį didelį gabaritą per vėlai pastebėjau ir nespėjau pristabdyti. Mano klausimas tada ar aš atsitrenkiau ir pasišalinau iš įvykio vietos, ar sustojęs išlipau patikrinti pareigūno būklės? Nes nuotraukoje matosi, kad atsiprašiau. Tačiau buvau surakintas, nubaustas ir nušautas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bird Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 prieš 1 valandą, Joker_King rašė: Dėl važiavimo, tai vairuojant tokį didelį gabaritą per vėlai pastebėjau ir nespėjau pristabdyti. Mano klausimas tada ar aš atsitrenkiau ir pasišalinau iš įvykio vietos, ar sustojęs išlipau patikrinti pareigūno būklės? Nes nuotraukoje matosi, kad atsiprašiau. Tačiau buvau surakintas, nubaustas ir nušautas. https://imgur.com/a/rwssjKU Irodymai kad tavo ratai suka link manes, nors galejai tiesiai nuvaziuot. Fsio paliekam sprest Valdziai. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Priimta. Darbuotojui skiriamas darbo įspėjimas. Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai