Ernis_Gaydis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Ernis_Gaydis 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Bienka_Zemaitis 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:man idomu kodiel pareigunai daip daro surakina supildo tada duoda bauda tada vėl surakina ir iš naujo sudeda starus ir pasodina (Laukiu atsakymo) 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://streamable.com/63ehuv Baubas_Ispera ir Aldona_Bajore sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Baubas_Ispera Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 is mento puses laukiam irodymu :DDD nes atvaro random surakina dbr ir pripisa oriniu staru xDDD a cia normalu ? xDDD D0n3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bienka_Zemaitis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Baubai cia ----- https://imgur.com/a/BkggOIH O erni_GAIYIS -- https://imgur.com/a/8I6dPGq uzpuolimas t.t https://medal.tv/games/gta-v/clips/ituaWkqcFJDl-Jq-T/d1337wBOhDEI?invite=cr-MSxxQmssNzA4MzYyNzcs o del baudos ir dar karto uzmetimo neverk, ne robotas esu padarau irgi klaidu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Gaydis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Gerai irodimai tai ira už ka supildei bet idomu man kodiel surakinai kai koleka vienas davė bauda ir tu isivežiai mane ir supildei ir davai bauda ir tada iš naujo vėl surakinai ir davai steru ir pasodinai Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bienka_Zemaitis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Ką tik, Ernis_Gaydis rašė: Gerai irodimai tai ira už ka supildei bet idomu man kodiel surakinai kai koleka vienas davė bauda ir tu isivežiai mane ir supildei ir davai bauda ir tada iš naujo vėl surakinai ir davai steru ir pasodinai Nes greiciausiai *kolega* nezinojo kad esi GAUDOMAS Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Gaydis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 tai klausiu kodiel tu man supildei davei bauda ir iš naujo surakinai ir pildei ir tadom pasodinai Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bienka_Zemaitis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 prieš 2 minutes(-čių), Ernis_Gaydis rašė: tai klausiu kodiel tu man supildei davei bauda ir iš naujo surakinai ir pildei ir tadom pasodinai Kai duodi bauda automatiskai sistema atrakina o bauda daviau netycia paspaudes ne ta pasirinkima o saibos atmoketos kurias isleidai ant baudos ne robotas esu ne ta paspaudziau nebezysk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Gaydis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2024 tai man neydmu wps jei tu jau daviai bauda 2kartus tai čia jau tavo problemos su klavetura (bet kiek zinau kai daviai bada tai jau nebegali antra siki pildit) Satan_Night sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Rugpjūtis 16, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 16, 2024 Reikalinga papeikime atnaujinti patalpintą įrodymą. Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Gaydis Paskelbta Rugpjūtis 17, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17, 2024 Kokiu reikia dar irodimu jei pareigunas supilde dave bauda ir dar is jaujo pilde nu tai Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Rugpjūtis 19, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2024 Atmesta. Nepakanka įrodymų, nėra papeikimo įrodymo video, nors buvo prašyta. Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai