Arturas_Blagadariu Paskelbta Rugpjūtis 17, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17, 2024 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arturas_Blagadariu 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: Arabas_Dosnusis (Nera forumo, pridesiu nuotrauka) 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Paskelbiau i /v kad parduodu ingridientus, prisistate Dominykas_Frankenstein ir paprase i mano garaza pagetint Arabas_Dosnusis, pagetinau buvau surakintas apieskotas ir ingridientai konfiskuoti. Tai taip gaunas kad vienas is draugeliu iesko kas parduoda ingridientus ir kitas pagetintas konfiskuoja. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Spoiler https://medal.tv/games/gta-v/clips/iuF7K1RJKsmAeh86R/d13378ZDh3Kv?invite=cr-MSwxY2wsMjYzMjQ2MTgyLA Spoiler Imgur: The magic of the Internet Redaguota Rugpjūtis 17, 2024 nario Arturas_Blagadariu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arabas_Dosnus Paskelbta Rugpjūtis 17, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17, 2024 nieko tu nepasiskelbei kad ka parduodi tiesiog mane atgetino nzn kodel ir as apieskojau :DD Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arabas_Dosnus Paskelbta Rugpjūtis 17, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17, 2024 tu turejai pilna teise tiesiog negetinti nes ten tavo garazas yra ir niekas neieina y ji bet as ziuriu kazkoks random ciuvas mane atitelino ir viskas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arabas_Dosnus Paskelbta Rugpjūtis 17, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17, 2024 Arturas_Blagadariu pagarbiai as kaip pd drk sakau kad galima pagarbiai pd mentu vierhaturos bosas + drk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arabas_Dosnus Paskelbta Rugpjūtis 17, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17, 2024 bazaras Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vyciokas_Ilgas Paskelbta Rugpjūtis 17, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17, 2024 Darbuotojas išmestas Vycka Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai