Sygis_Atrabotke Paskelbta Rugpjūtis 17 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Sygis Atrabotke 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Arabas_Dosnus ar koks jo nickas forume 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Susitares jo draugelis kad nupirks is manes seklu, privaziavau su viena sekla parduot jo draugui ir Arabas privaziavo su savo nuosavu automobiliu ir surakino ir aptikrino ir nerado nieko xddddd nerado prie ko prisikabint uzdejo starus uz ket pazeidinejima ir nusove, o kame esme, kad pats sove nonrp ir privaziavai vien tam, kad aptikrint xDDD 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): man ird parodyk kaip dirbi su pd apranga ir surakinai is pd masinos Redaguota Rugpjūtis 17 nario Sygis_Atrabotke Arabas_Dosnus ir Zhenka_Storulis sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sygis_Atrabotke Paskelbta Rugpjūtis 17 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17 prieš 8 minutes(-čių), Dominykas_Frankenkstein rašė: Neįsivaizduoju nesimato jokių policijos pareigūnų pažeidimų atrodo nori išvengti atsakomybės. Pagarbiai-policininku šaudymo instruktorius Antanas Smetona. Papeikimu temoje raso tik peikiamasis ir nusiskundes asmuo, Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Forsrongman_Noproblem Paskelbta Rugpjūtis 17 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17 Galiu paliudint mane taip prigavo :DD apsimete kad pirks o arabas apieskojo ir pasodino. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arabas_Dosnus Paskelbta Rugpjūtis 17 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17 prieš 4 minutes(-čių), Forsrongman_Noproblem rašė: Galiu paliudint mane taip prigavo :DD apsimete kad pirks o arabas apieskojo ir pasodino. Papeikimu temoje raso tik peikiamasis ir nusiskundes asmuo, Papeikimu temoje raso tik peikiamasis ir nusiskundes asmuo, Papeikimu temoje raso tik peikiamasis ir nusiskundes asmuo, - saudymo instruktorius smetona antanas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vyciokas_Ilgas Paskelbta Rugpjūtis 17 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17 Darbuotojas išmestas Sygis_Atrabotke sureagavo į tai 1 Vycka Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai