Jump to content

Custom keybindai

Robke_Gang

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Robke_Gang
2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Padaryt pagaliau galimybę pasidaryti keybindus pagal save ginklų išsitraukimui, hp/šarvų/narkų naudojimui.
3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Tuo, kad kol nebuvo narkų galėjai bent shotguną trauktis su 3, dabar toje vietoje Kokaino vartojimas lyg, kurio beveik niekas nenaudoja dėl svaigimo. Nu ir bus lengviau gyvent tokiem kaip aš kur pramazina kokio ginklo išsitraukimą ir pisa shadowboxint per veiksmą.

Lyg ir siūlytas šitas jau buvo bet neįgyvendinta niekad, palauks tie jūsų passai.

image.png.8bd0f8f8c9ef717d6186108ee2242438.png

COSA.png.e924f745feef1df337b2ac92453afd77.png

ycmVyJT.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Tikrai už.

Martin_Swan.gif.d930cce77d283b48b5f9323fb921a944.gif

Nuoroda į atsakymą

prieš 9 valandas(-ų), Vid_Mantas rašė:

Pvz: ShotGun ištraukimą gali pasidaryt per GTA setting'us. Pvz turi automatą paspaudi pelytes šoninį ir ištraukia ginklą iš SG klasės.

Tai gali bet įprotis naudot viršutinius skaičius ginklams tai būtų zjbs turėt pasirinkimą ir juos naudot kam nori.

image.png.8bd0f8f8c9ef717d6186108ee2242438.png

COSA.png.e924f745feef1df337b2ac92453afd77.png

ycmVyJT.png

Nuoroda į atsakymą

Aš nei programuotojas nei ką, bet atrodo, kad būtent server side padaryt customizable keybindus tai sunkiai, aišku nesakau, kad neįmanoma. Suprantant šį faktą, aš sutikčiau su tuo, bet labiau gal siūlyčiau tiesiog galimybę turėt nustatymus, jog išjungt tam tikrus greituosius mygtukus, vienas iš pavyzdžių būtų būtent narkotikų greitieji vartojimo mygtukai.

image.png.fa7b0530570ca81b3dc46c453a0e5c21.png

Discord - eima

Nuoroda į atsakymą

• po 2 mėnesių...

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...