Dievo_Sargybinis Paskelbta Rugpjūtis 18 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 18 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Dievo_Sargybinis 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Kasparas_Lee 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Policijos pareiguno bendradarbiavimas su gaujiniais . Žaidžia ne pagal taisykles . mane nušovusiam asmeniui nebuvo nieko padaryta viskas vyko ant policijos pareiguno akiu 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video) Spoiler Spoiler Trumpas Paaiškinimas : Atėjau iš afk radau save surakinta su pora gaujinių. Kaip matote pateiktuose įrodymuose kad pareigunas visiskai nereguoja i gaujiniu saudimus ir bendradarbiauja Taipogi policininko nusizengimai :Policininkas gali naudoti šaunamąjį ginklą tik prieš žaidėjus, turinčius įtarimą Policijos darbuotojas negali bendradarbiauti su gaujų nariais, taikyti lengvatas ar elgtis korumpuotai. Redaguota Rugpjūtis 18 nario Dievo_Sargybinis buna sekas buna kasekas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kasparas_Lee Paskelbta Rugpjūtis 18 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 18 AFK buvau kol tave saude/nusove xD paskui @Check_Bass atejo ji surakinta nusove, o ten kur saudziau tai blood fx tikrinau, viskas ok leido pora shotu suleist xD. Nezinau kur tu matai cia bendradarbiavima, atejau bauda daviau ir AFk didziaja dali issedejau xD Check_Bass sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Rugpjūtis 18 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 18 prisidesiu ir as buvo pagautas apieskotas ir pasodintas i jaila. https://imgur.com/a/a9EkKvH Kasparas_Lee sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dievo_Sargybinis Paskelbta Rugpjūtis 18 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 18 (redaguota) ne harambis mane nusove O kaspariuko draugas Bernadins_paplauskis Noreciau irodymo kaip kaspariukas ji nubaude kai mane nuzude ir jam ateme ginklus aciu Redaguota Rugpjūtis 18 nario Dievo_Sargybinis buna sekas buna kasekas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kasparas_Lee Paskelbta Rugpjūtis 18 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 18 prieš 2 minutes(-čių), Dievo_Sargybinis rašė: ne harambis mane nusove O kaspariuko draugas Bernadins_paplauskis Noreciau irodymo kaip kaspariukas ji nubaude kai mane nuzude ir jam ateme ginklus aciu Tai kita irgi nusove bassas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dievo_Sargybinis Paskelbta Rugpjūtis 18 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 18 prieš 9 minutes(-čių), Kasparas_Lee rašė: AFK buvau kol tave saude/nusove xD paskui @Check_Bass atejo ji surakinta nusove, o ten kur saudziau tai blood fx tikrinau, viskas ok leido pora shotu suleist xD. Nezinau kur tu matai cia bendradarbiavima, atejau bauda daviau ir AFk didziaja dali issedejau xD Vidose matosi kai tu neesi afk kai mane nuzudo dar karteli prisigavai buna sekas buna kasekas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kasparas_Lee Paskelbta Rugpjūtis 18 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 18 prieš 1 minutę, Dievo_Sargybinis rašė: Vidose matosi kai tu neesi afk kai mane nuzudo dar karteli prisigavai Vistiek po siek tiek laiko jie abu buvo surakinti ir pajailinti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Rugpjūtis 18 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 18 prieš 3 minutes(-čių), Dievo_Sargybinis rašė: ne harambis mane nusove O kaspariuko draugas Bernadins_paplauskis Noreciau irodymo kaip kaspariukas ji nubaude kai mane nuzude ir jam ateme ginklus aciu Jis buvo surakintas nusoviau as ji o kita patikrines irgi nusoviau. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dievo_Sargybinis Paskelbta Rugpjūtis 18 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 18 prieš 1 minutę, Check_Bass rašė: Jis buvo surakintas nusoviau as ji o kita patikrines irgi nusoviau. tu išvis ne prie ko buvo parasytas dalykas kad pas kaspara 0 reakcijos del mano nuzudymo buna sekas buna kasekas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kasparas_Lee Paskelbta Rugpjūtis 18 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 18 prieš 1 minutę, Dievo_Sargybinis rašė: tu išvis ne prie ko buvo parasytas dalykas kad pas kaspara 0 reakcijos del mano nuzudymo Nustok verkt, ir nebezaisk 11h sito zaidimo, nes matau jau tau per galva nrml veikia sitas geimas, abu buvo surakinti apieskoti ir pajailinti gero vakaro Dievo_Sargybinis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kasparas_Lee Paskelbta Rugpjūtis 18 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 18 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Rugpjūtis 19 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 19 Papeikimas užrakinamas ir atidedamas detalesniai analizei. Esamas Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Rugpjūtis 20 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 20 Atmesta. Darbuotojas pasiteisino. [21:39:07] [EVENT] playerDeath: victim: [name: Bernadins_Paplauskis, id: 99, dbId: 13688], killer: [name: Check_Bass, id: 123, dbId: 405], weaponHash: 2937143193, causeOfDeath: "Advanced Rifle" Esamas Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai