Jump to content

Peikiu Kasparas_Lee

Dievo_Sargybinis

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Dievo_Sargybinis
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Kasparas_Lee
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Policijos pareiguno bendradarbiavimas su gaujiniais . Žaidžia ne pagal taisykles . mane nušovusiam asmeniui nebuvo nieko padaryta viskas vyko ant policijos pareiguno akiu 
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)

Spoiler

Spoiler

Trumpas Paaiškinimas : Atėjau iš afk radau save surakinta su pora gaujinių. Kaip matote pateiktuose įrodymuose kad pareigunas visiskai nereguoja i gaujiniu saudimus ir bendradarbiauja  

Taipogi policininko nusizengimai :Policininkas gali naudoti šaunamąjį ginklą tik prieš žaidėjus, turinčius įtarimą

1. Policijos darbuotojas negali bendradarbiauti su gaujų nariais, taikyti lengvatas ar elgtis korumpuotai.
Redaguota nario Dievo_Sargybinis

buna sekas buna kasekas

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

AFK buvau kol tave  saude/nusove xD paskui @Check_Bass atejo ji surakinta  nusove, o ten kur saudziau tai blood fx tikrinau, viskas ok leido pora shotu suleist xD. Nezinau kur tu matai cia bendradarbiavima, atejau bauda daviau ir AFk didziaja dali issedejau xD

Nuoroda į atsakymą

ne harambis mane nusove 🙂

O kaspariuko draugas Bernadins_paplauskis

Noreciau irodymo kaip kaspariukas ji nubaude kai mane nuzude ir jam ateme ginklus aciu

Redaguota nario Dievo_Sargybinis

buna sekas buna kasekas

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Dievo_Sargybinis rašė:

Noreciau irodymo kaip kaspariukas ji nubaude kai mane nuzude ir jam ateme ginklus aciu

Tai kita irgi nusove bassas 😄

Nuoroda į atsakymą

prieš 9 minutes(-čių), Kasparas_Lee rašė:

AFK buvau kol tave  saude/nusove xD paskui @Check_Bass atejo ji surakinta  nusove, o ten kur saudziau tai blood fx tikrinau, viskas ok leido pora shotu suleist xD. Nezinau kur tu matai cia bendradarbiavima, atejau bauda daviau ir AFk didziaja dali issedejau xD

Vidose matosi kai tu neesi afk kai mane nuzudo dar karteli prisigavai

buna sekas buna kasekas

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Dievo_Sargybinis rašė:

Jis buvo surakintas nusoviau as ji o kita patikrines irgi nusoviau. 

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Check_Bass rašė:

Jis buvo surakintas nusoviau as ji o kita patikrines irgi nusoviau. 

tu išvis ne prie ko buvo parasytas dalykas kad pas kaspara 0 reakcijos del mano nuzudymo

buna sekas buna kasekas

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Dievo_Sargybinis rašė:

tu išvis ne prie ko buvo parasytas dalykas kad pas kaspara 0 reakcijos del mano nuzudymo

Nustok verkt, ir nebezaisk 11h sito zaidimo, nes matau jau tau per galva nrml veikia sitas geimas, abu buvo surakinti apieskoti ir pajailinti gero vakaro

Nuoroda į atsakymą

Atmesta. Darbuotojas pasiteisino.

[21:39:07] [EVENT] playerDeath: victim: [name: Bernadins_Paplauskis, id: 99, dbId: 13688], killer: [name: Check_Bass, id: 123, dbId: 405], weaponHash: 2937143193, causeOfDeath: "Advanced Rifle"

Esamas Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01

qqvqGZk.png

5HXUjb0.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...