Arma_Blue Paskelbta Rugpjūtis 20 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 20 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Arma_blue 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Dievo_Sargybinis 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Būnant prie PD turėjo galimybę nuvežti mane į jail pickup'a tačiau nušovė. Taisyklė: Žaidėjus, kurie turi įtarimo lygių ir, pagal taisykles jau nebegalima duoti baudos, visais atvejais rekomenduojama vežti į kalėjimą. Išimtis taikoma tik tada, kai nėra įmanoma su atvykta transporto priemone patekti prie žmogaus arba jeigu matote riziką, jog surakintas asmuo bus nušautas kitų žaidėjų, kurie akivaizdžiai siekia "išbuginti" žmogų, kad pabėgtų. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/oB0Wnr3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dievo_Sargybinis Paskelbta Rugpjūtis 20 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 20 (redaguota) Sveiki buvau užpultas Arma_blue su savimi transporto priemones neturejau nes laukiau kol atsipildys man coldownas nes buvau praeita masina prarades o kaip ir visi zinome coldownas yra 5min Tai nužudžiau ji del to nes bijojau kad išbugins ji kol masina vel galesiu pasiimti IRDM kad buvau užpultas :https://imgur.com/a/WIPVAAA Taisyklėje Parašyta rekomenduojama. Redaguota Rugpjūtis 20 nario Dievo_Sargybinis Silvis_Bumer sureagavo į tai 1 buna sekas buna kasekas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arma_Blue Paskelbta Rugpjūtis 20 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 20 (redaguota) Tai jei jau taip bijojai kam uncuffinai draugelį ? Nes daugiau nematau kam tau bijot tu su ginklu ne aš. Ir jokios mašinos nėjai pasiimti, kad pabandytum bent jau. Stovėjai tu kalbėjais su draugeliu. P.S. dėl Įtarimo neturiu pretenziju. Redaguota Rugpjūtis 20 nario Arma_Blue Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dievo_Sargybinis Paskelbta Rugpjūtis 20 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 20 tikrai nebūčiau stovėjas ir laukes kol coldown butu praująs Pokalbis baigtas. Fredas_Tapovas sureagavo į tai 1 buna sekas buna kasekas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arma_Blue Paskelbta Rugpjūtis 20 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 20 Bet tu bazarinai su tuo draugeliu. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Baubas_Ispera Paskelbta Rugpjūtis 20 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 20 prieš 1 valandą, Dievo_Sargybinis rašė: Sveiki buvau užpultas Arma_blue su savimi transporto priemones neturejau nes laukiau kol atsipildys man coldownas nes buvau praeita masina prarades o kaip ir visi zinome coldownas yra 5min Tai nužudžiau ji del to nes bijojau kad išbugins ji kol masina vel galesiu pasiimti IRDM kad buvau užpultas :https://imgur.com/a/WIPVAAA Taisyklėje Parašyta rekomenduojama. o tai smurf_ruan uz civilio uzpuolima negavo baudos ?:DDD ir bijojai pats saves ?:D akivaizdiai matosi uzdejai star ir insta kill'a padariai . nei coldownu nk nera atprate vzioti mentai ziuriu ir budzeta kelti pd . arbe su vipais vtd kala kad nuvesti arbe nusauna ir toliau savo reikalais uzsieme uz vartu jai nedirbi persirenk ir vsio nebus problemu. galesi ramiai pizdielint su draugeliu toliau Dievo_Sargybinis sureagavo į tai 1 D0n3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bird Paskelbta Rugpjūtis 20 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 20 Tik rekomenduojama vežt i kalėjima, nuo žmogaus priklauso ar jis tave nušaus ar nuveš. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Rugpjūtis 20 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 20 Atmesta. Darbuotojas pasiteisino. Esamas Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai