Dlm_Faze Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dlm_Faze 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Check_Bass (neina tagint) 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Trukdė dalyvauti evente ir laimėti prizą, bei pasidaryti misija 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): ht https://streamable.com/2lz7dhtps://streamable.com/t29qdr Redaguota Rugpjūtis 24, 2024 nario Dlm_Faze sherbetu imperija // venice 13 // zhigulyovsk // notorious disciples // shottaz // los negros Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 Taisyklė parodyk kad draudžiama pasodinti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dlm_Faze Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 Serverio taisyklės | LMG5.lt | alt:V | GRP Eik pasiskaitysi, Atrankos, renginio trukdymas, vyko auksinė žuvelė, kas yra renginys ir tu tuo momentu pasodinai į kalėjimą, kai to negali daryti, nes sutrukdai man dalyvauti renginyje sherbetu imperija // venice 13 // zhigulyovsk // notorious disciples // shottaz // los negros Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 Nu tarp bendros taisyklės tokios nematau kad būtent draudžiama pasodint žaidėją gaudoma. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dlm_Faze Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 Ką tik, Check_Bass rašė: Nu tarp bendros taisyklės tokios nematau kad būtent draudžiama pasodint žaidėją gaudoma. Nežinau kaip man su tavim bendraut, matau, kad nesupranti ir sunku man išaiškinti :DDD čia yra renginio trukdymas, kadangi tu man uždraudi dalyvauti renginyje, pasodindamas mane į kalėjimą, sunku išaiškinti tau nes vistiek nesuprasi paka. sherbetu imperija // venice 13 // zhigulyovsk // notorious disciples // shottaz // los negros Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 prieš 1 minutę, Dlm_Faze rašė: Nežinau kaip man su tavim bendraut, matau, kad nesupranti ir sunku man išaiškinti :DDD čia yra renginio trukdymas, kadangi tu man uždraudi dalyvauti renginyje, pasodindamas mane į kalėjimą, sunku išaiškinti tau nes vistiek nesuprasi paka. Tai skundą ir pildyk zurek pasodins ar ne. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dlm_Faze Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 Tai užpildžiau, kad ir isp gautum sherbetu imperija // venice 13 // zhigulyovsk // notorious disciples // shottaz // los negros Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 prieš 2 minutes(-čių), Dlm_Faze rašė: Tai užpildžiau, kad ir isp gautum Real kažkaip atmetė tik Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dlm_Faze Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 prieš 1 minutę, Check_Bass rašė: Real kažkaip atmetė tik :DDDDD tu paskaityk dėl ko atmetė :DD skridęs tai konkrečiai sherbetu imperija // venice 13 // zhigulyovsk // notorious disciples // shottaz // los negros Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 Ką tik, Dlm_Faze rašė: :DDDDD tu paskaityk dėl ko atmetė :DD skridęs tai konkrečiai Mačiau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dlm_Faze Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 Ką tik, Check_Bass rašė: Mačiau tai kam komentuoji, kad atmetė sherbetu imperija // venice 13 // zhigulyovsk // notorious disciples // shottaz // los negros Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 24, 2024 prieš 3 valandas(-ų), Dlm_Faze rašė: Nežinau kaip man su tavim bendraut, matau, kad nesupranti ir sunku man išaiškinti :DDD čia yra renginio trukdymas, kadangi tu man uždraudi dalyvauti renginyje, pasodindamas mane į kalėjimą, sunku išaiškinti tau nes vistiek nesuprasi paka. pasakiau fakta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Prosto_Benas Paskelbta Rugpjūtis 25, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 25, 2024 Atmesta. Darbuotojas Pasiteisino. Andzelika_Cruz sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai