Jump to content

Peikiu Check_Bass

Dlm_Faze

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dlm_Faze
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Check_Bass (neina tagint)
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?
image.png.493eb9fbe6f27b0b3c2a8b8a65f80889.png Trukdė dalyvauti evente ir laimėti prizą, bei pasidaryti misija
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)ht https://streamable.com/2lz7dhtps://streamable.com/t29qdr

Redaguota nario Dlm_Faze

Untitled.gif.31f84e1ffa7072fd1fa586cfaa32d4a4.gif

sherbetu imperija  // venice 13 // zhigulyovsk // notorious disciples // shottaz // los negros

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Serverio taisyklės | LMG5.lt | alt:V | GRP

Eik pasiskaitysi, Atrankos, renginio trukdymas, vyko auksinė žuvelė, kas yra renginys ir tu tuo momentu pasodinai į kalėjimą, kai to negali daryti, nes sutrukdai man dalyvauti renginyje 😞 

sherbetu imperija  // venice 13 // zhigulyovsk // notorious disciples // shottaz // los negros

Nuoroda į atsakymą

• Dlm_Faze pakeitė pavadinimą į Peikiu Check_Bass
Ką tik, Check_Bass rašė:

Nu tarp bendros taisyklės tokios nematau kad būtent draudžiama pasodint žaidėją gaudoma. 

Nežinau kaip man su tavim bendraut, matau, kad nesupranti ir sunku man išaiškinti :DDD čia yra renginio trukdymas, kadangi tu man uždraudi dalyvauti renginyje, pasodindamas mane į kalėjimą, sunku išaiškinti tau nes vistiek nesuprasi paka.

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Dlm_Faze rašė:

Nežinau kaip man su tavim bendraut, matau, kad nesupranti ir sunku man išaiškinti :DDD čia yra renginio trukdymas, kadangi tu man uždraudi dalyvauti renginyje, pasodindamas mane į kalėjimą, sunku išaiškinti tau nes vistiek nesuprasi paka.

Tai skundą ir pildyk zurek pasodins ar ne. 

wqettt.thumb.webp.f82b8d683300d9e132dcb5ed652dddc0.webp

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 valandas(-ų), Dlm_Faze rašė:

pasakiau fakta.

wqettt.thumb.webp.f82b8d683300d9e132dcb5ed652dddc0.webp

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...