Jezau_Jezau Paskelbta Rugpjūtis 25, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 25, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Jezau_Jezau 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Rolis_Laupokas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: noreciau pamatyti ird uz ka man buvo ginklai buvo atimti (nuostolis adv ) 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/NLgmi94 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rolis_Laupokas Paskelbta Rugpjūtis 25, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 25, 2024 Neisijunges medali buvau nenusiklipinau sw Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jezau_Jezau Paskelbta Rugpjūtis 25, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 25, 2024 kiek zinau kad turi tureti irodymus kaip dedi starus. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rolis_Laupokas Paskelbta Rugpjūtis 25, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 25, 2024 prieš 1 minutę, Jezau_Jezau rašė: kiek zinau kad turi tureti irodymus kaip dedi starus. tai as visada pasijungiu medali ir visada turiu dabar man pc blue screen ismete tai perjungiau ir man medalis auto neisijungia ir as uzmirsau tai surakinau tave viska ir galvojau pasiklipinsiu ir nenusiklipino norejau as prie taves prieiti pasakyti grazint atsiprasyti bet tu vaziavai ratais aplink mane begais tai as ir nebegaudziau sw Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rolis_Laupokas Paskelbta Rugpjūtis 25, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 25, 2024 prieš 6 minutes(-čių), Jezau_Jezau rašė: kiek zinau kad turi tureti irodymus kaip dedi starus. galiu as tau grazint saibas uz tuos ginklus ir viskas Jezau_Jezau sureagavo į tai 1 sw Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jezau_Jezau Paskelbta Rugpjūtis 25, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 25, 2024 SUSIEK ZAIDIME laukiu kompensacijos Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jezau_Jezau Paskelbta Rugpjūtis 25, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 25, 2024 kompensavo uz ginklus.ATSIEMU PPK Rolis_Laupokas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Prosto_Benas Paskelbta Rugpjūtis 25, 2024 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 25, 2024 Atmesta. Darbuotojas kompensavo už ginklus. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai