Jump to content

peikiu prosto_benas

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ramiai_Puciu
  2. Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: @Prosto_Benas, naujasis antrasis POLICIJOS pavaduotojas.
  3. Papeikimo priežastis: Ismete is darbo, nes nusoviau pazeideja su 40staru saugioj zonoj. Lygiai taip pat kaip darom LSHP. (yra kur issiplesti/padiskutuoti)
  4. Pažeidimų įrodymai: image.thumb.png.c0b6526606d0182bc16fdde35c1a08b7.png
Redaguota nario Ramiai_Puciu
patikslinimas.

image.png.59026a4e1d7427c821307c1474dc2467.pngparasas.png.3aaeef6c76a1f6c76b25930d04df8288.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

7. Vaizdinė medžiaga negali būti padirbta, apkarpyta ar kitaip koreguota.

Taisiklės persiskaityk kai ppk keli (Ačiu) 

Nuoroda į atsakymą

prieš 36 minutes(-čių), Ernis_Gaydis rašė:

7. Vaizdinė medžiaga negali būti padirbta, apkarpyta ar kitaip koreguota.

Taisiklės persiskaityk kai ppk keli (Ačiu) 

pas mane 2 monitoriai palengvinau tik darba adminu.

image.png.59026a4e1d7427c821307c1474dc2467.pngparasas.png.3aaeef6c76a1f6c76b25930d04df8288.png

Nuoroda į atsakymą

Sveikas tavo klausimas buvo kodėl tu buvai išmestas iš darbo. Tu buvai išmestas iš darbo dėl to, kad tu šaudei žmogų nesurakinęs jo kaip jam reikia žinoti dėl ko tu ji šaudai + tu jau buvai su 2 darbo įspėjimais dar pridėsiu, kad provokuoji visa komanda tau pasakai draugiškai kalbam per discord bet tau dzin is manęs tik tiek apačioje bus visi irdm.

Spoiler

Spoiler

https://streamable.com/ynkkpw

šitoje situacijoje aš buvau pasiruošęs dalinti algas nes jums truko ant šarvu ir tu tiesiog vėl nušovei bendradarbi už nieką

Spoiler

image.png?ex=66cc93cf&is=66cb424f&hm=4f963661b73cfd1433a31defb58c28062bbae6272923757485169678f07306ea&=

nepagarbus elgesys su bendradarbiais

Nuoroda į atsakymą

Zaidejas puikiai zinojo kad turi 40staru butent del to ir bego.
1. Man sufreezino ekranas del per didelio fps dropo, ir trenkiau pelyte i stala, taip pasispaude peles "mouse1". (Turiu video irodymus, kaip sitas pats smurfas_ruan pribega pora minuciu anksciau, per ta pacia gamykla ir is PUMP shotgun paleidzia 2 suvius i mane,(pabreziu. as jo nei karto anksciau nekliudziau, net discord su jais nebuvau, nes ten "bardakas" per kasparas_lee ir jo draugus) kol as tuo momentu kovojau vardan teisesaugos), man bunant FULL ARMOR, FULL HEALTH, po siu suviu buvau nukeltas LSHP. 
2. @Terry_Snow@Aurimas_Lempizorijus kaip ir sakiau skamba kaip skamba, bet cia samokslas. po gamyklos mane paty nusove LSHP buves kolega kasparas_lee ir issiteleportavo /vtd, noredamas pasirodyti pries kitus kolegas koks jis neva kietas ar geresnis uz mane (butent kad as jam uzkliunu tai ne pirmas kartas(Discorde susiusciau daugiau irodymu koks jis "geras" darbuotojas)).
3. Taisykle nr.7 Vaizdinė medžiaga negali būti padirbta, apkarpyta ar kitaip koreguota. (Tokiu foto/video apie kasparas_lee pazeidimus turiu uztektinai kad ji ismest is darbo, bet deja kiek kartu informavau pavaduotojus, kai atrode kad jau tikrai gana, nei vienas, nei kitas neatsake.) 
4.(papildomas komentaras: Gaila Policijos departamentas uzgrobtas vaikuciu.)

Redaguota nario Ramiai_Puciu
patikslinimas.

Nuoroda į atsakymą

Man juokinga kaip kitokio argumento neturi tai viska ant amžiaus varai. Nu aišku ko norėt buvai išmestas tai nepatenkintas esi o valdžioje abejoju ar tu būsi išvis nes taisyklių jokiu nežinai o jei ir žinai tai jų nepaisai.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...