Burbuls_Rulez Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde):Burbuls_Rulez 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde):Raja_Doo 3. Priežastis:Cyt. 4. Vaizdinė medžiaga:https://streamable.com/5d75ym 5. Papildomi komentarai:Noriu sužinoti adminu nuomones. Ir paklaust tavęs rajau kodėl tu vis dar nesusitvarkei savo obs,geforce ar ko ten. Mode_Speed, Martin_Swan, Tomas_Frenzy ir 9 kiti(-ų) sureagavo į tai 10 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomas_Frenzy Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 https://streamable.com/rgi9we pridedu wh, silent Burbuls_Rulez ir Mode_Speed sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Silvis_Bumer Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 https://streamable.com/61zm1x Prisidedu prie skundo Mode_Speed, Tomas_Frenzy ir Burbuls_Rulez sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 tuoj bus video burbuliniai Mode_Speed, Stasys_Palauskas ir Martiniis_Beckham sureagavo į tai 1 2 Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 https://streamable.com/2qda2u Kestas_Dumai, Dwayne_Jackson, Martiniis_Beckham ir 11 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 1 7 1 Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Toyo_Yello Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 TIESEJ I KUNA PATAIKEJ Jamalas_Davincis, Burbuls_Rulez, Tomas_Frenzy ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 2 1 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Burbuls_Rulez Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 @Raja_Dooo tai kam tu sakai kad neveikia pas tave povai? Nors dabar jau suprantu kodel :DDD Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 prieš 3 minutes(-čių), Burbuls_Rulez rašė: @Raja_Dooo tai kam tu sakai kad neveikia pas tave povai? Nors dabar jau suprantu kodel :DDD tu isvis kazin gaudaisi aplinkoj supratimas Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Toyo_Yello Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Ką tik, Raja_Doo rašė: tu isvis kazin gaudaisi aplinkoj supratimas vienintelis supratimas, kad i zmogu nebereikia kulku pataikyt, kad damage padaryt. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 prieš 6 minutes(-čių), Toyo_Yello rašė: TIESEJ I KUNA PATAIKEJ jojo tiesiai i kuna desync su silentu nukreipe ane ?:D Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Ką tik, Toyo_Yello rašė: vienintelis supratimas, kad i zmogu nebereikia kulku pataikyt, kad damage padaryt. blablabla laukiu nuomoniu Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jezau_Jezau Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 labai idomi situacija nuo 0.13sec kodel tu vienas ten ziuri o taviskei ziuri y kita puse ? panasi situacija Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 gerai nebus cia tu debilizku atsakymu su dvidesimt is simno gudruciu bus dar save pov kazkas rase imetam video Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Morn_Saenz Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Puse kulkų taikinukas vpš lempinėse vietose keliauja, bet visos kulkos vistiek limpa. Antram pov'e irgi įdomiai ten su Frenziu suveikė kažkas. Nušovus Frenzy, taikinukas persimetė ant Silvio kažkokiais būdais, atspaust nespėjai? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mode_Speed Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 nebekomentuokit pasalpiniai, cvbankas eikit savo mintis isreikst bent naudos bus, laukit admin atsakymo nebebruzine savo perpistos nuomones Shaw_Kay sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dwayne_Jackson Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 (redaguota) nrml cia taikinukas ant zmogaus porai kulku, bet sudrozia kai nzn kas. Matomai aimlabsuose daug laiko praleidziama. =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, jei ce ne citaj taj nzn shaikele imagine naudot silenta su ar :DDDD. @Mikhail_Kalashnik turi kaska pakomentot ?? as tai be zodziu apakes Redaguota Rugsėjis 1, 2024 nario Dwayne_Jackson Burbuls_Rulez, Raja_Doo ir Tomox_Csgo sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 prieš 35 minutes(-čių), Morn_Saenz rašė: Puse kulkų taikinukas vpš lempinėse vietose keliauja, bet visos kulkos vistiek limpa. Antram pov'e irgi įdomiai ten su Frenziu suveikė kažkas. Nušovus Frenzy, taikinukas persimetė ant Silvio kažkokiais būdais, atspaust nespėjai? krč tai čia pl silent smooth ar koki dar ten bun ?:D Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2024 prieš 21 minutes(-čių), Dwayne_Jackson rašė: nrml cia taikinukas ant zmogaus porai kulku, bet sudrozia kai nzn kas. Matomai aimlabsuose daug laiko praleidziama. =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, jei ce ne citaj taj nzn shaikele imagine naudot silenta su ar :DDDD. @Mikhail_Kalashnik turi kaska pakomentot ?? as tai be zodziu apakes dekui dekui fanas Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dlm_Faze Paskelbta Rugsėjis 2, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2, 2024 galėjai geriau nemesti tų povų ir bandyti mazinti, nes povai nu neblogi. Šaudo dievui į langus, bet kulkos limpa :DDD Raja_Doo sureagavo į tai 1 sherbetu imperija // venice 13 // zhigulyovsk // notorious disciples // shottaz // los negros Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Rugsėjis 2, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2, 2024 prieš 1 valandą, Dlm_Faze rašė: galėjai geriau nemesti tų povų ir bandyti mazinti, nes povai nu neblogi. Šaudo dievui į langus, bet kulkos limpa :DDD Ka mazinti tu juokdariuk pafloodink gaujos dc kad ateitu dar pora mauzeriu isreikst nuomones Fanai Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
zver Paskelbta Rugsėjis 2, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2, 2024 0,4-0,7sek aimas vedzioja ant manes bent nerodytum to taikinuko:D prieš 17 valandas(-ų), Raja_Doo rašė: https://streamable.com/2qda2u Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Rugsėjis 2, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2, 2024 prieš 3 minutes(-čių), zver rašė: 0,4-0,7sek aimas vedzioja ant manes bent nerodytum to taikinuko:D Gerai fanatikas cia ta zinute pasaugojes parasiuka nereiks ant siknos uzmest Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luksis_Flux Paskelbta Rugsėjis 2, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2, 2024 Žaidėjas nubaustas už Nelegalių programų naudojimas, platinimas, kt. Čytinimas. Blatata_Boyka, Burbuls_Rulez, Raja_Doo ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 4 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai