Justis_Ltu Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Justis_Ltu 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: . Sukurti Renginių fondą. (kaip darbo fondai, gaujų fondai). . Tik atsakingi ir įgalioti pagrindinės administracijos administratoriai galėtu išimti pinigus iš šio Renginių fondo (dėl korupcinių aplinkybių). . Naudojant renginių fondą piniginio prizo suma būtu limituota. (Limitas gali būti viršytas pridėdant savo/žaidėjo lėšas.) . Naudojant renginių fondą negali būti apdovanojamas tik vienas laimėtojas. (min 2.). . Renginių fondas naudojamas tik serveryje paskelbtiems renginiams (ne savaitiniams, ne forume skelbiamiems renginiams). . Renginių fondas negali būti naudojamas tokiems "renginiams" kaip "pirmas pasiekęs..." "pirmas parašęs..." "klausimanijos" ir panašiai. . Renginio fondu galima finansuoti žaidėjo event. (su daline administracijos priežiūra (jei kyla abejonių)). . Renginių fondas nuolat paremiamas pagr. administracijos (kaip ir darbų fondai). 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Akivaizdus faktas, kad serveryje renginiai merdija, kas dažniau lankosi, žaidžia puikiai pastebi, kad per dieną vienas kitas "mini" event'ukas įvyksta, o kartais ir nieko. Ačiū Tiems VIP nariams, Admin Mariuz_Benz (su savo dm eventais), kitiems administracijos nariams, kurie daro įdomius event (tačiau nežinau ar tokių yra, gal nepastebėjau, nepamenu, neįsižeiskit) ir laisvalaikio gaujai "The Hookies Car Club", kurie laikas nuo laiko padaro tuos event ir bando gerint situaciją. Tačiau administracija yra labiau įpareigota tuos renginius/event daryti, jie turi itin dideles ir plačias galimybes tam (gal tik vaizduotes trūkumas riboja). Žaidėjų skaičius serveryje pakankamai didelis palyginus prieš kelis mėnesius koks buvo, tačiau renginiai visiškai suprastėjo/dingo... Nemanau, jog verta išsiplėsti ir pasakoti čia ant kiek juokinga yra, tai pereinam prie pliusų renginių fondų. Esmė tokia, įvedus renginių fondą mano manymu atsirastu tokie pliusai: . Serveryje vyksta daugiau event > didesnis žaidėjų užimtumas > didesnis skaičius jų. . Atsiras įvairesnių, įdomesnių renginių/event. . Žaidėjams, laisvalaikio gaujoms, administracijos nariams, kurie suinteresuoti daryti event nekliūdys lėšų trūkumas. Manau yra norinčių ir galinčių puikiai vesti/daryti event, tačiau tam kliudo pinigai. . Žaidėjai remdami renginių fondą tiesiogiai prisideda prie renginių kokybės ir dažnumo. Redaguota Sausis 11, 2023 nario Justis_Ltu Danny_Fernandez, Kentasdiz_Ltu, Jokis_Knife ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Marius_Benz Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 Kadangi esu patagintas, kaip geriausias metų administratorius, esu už ! O šiaip, good thing, aišku, jeigu greitai neišeis sukurti sistemos, kur per komandą gali /paremtiadmin fondą, galima susikurti gaują "Renginių fondas". SA:MP serveriuose esu matęs tokių dalykų, bet kažkada norėčiau pamatyti ne tik tokį dalyką, bet ir eventų objektų, pvz.: darai eventą, tai toje teritorijoje gali atspawninti tam tikras tvoras ir kt. objektus norint paįvairinti patį renginį. Justis_Ltu, Kentasdiz_Ltu ir Ernes_Tas sureagavo į tai 3 ADMIN narys, Gaujų prižiūrėtojas, Turinio vadovas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Kovas 25, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 25, 2023 @Saint_George Kam mums tie fondai, kai turim tave Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Karolis_Daemondas Paskelbta Kovas 27, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 27, 2023 (redaguota) Dėl skaidrumo gal ir gera įdėja, tačiau esu naujas žaidėjas ir tikrai man atrodo, kad net per daug tų eventu vyksta, per daug lengva gauti pinigus. Gal atrodo ir gerai veikla, tačiau užsikelsi susirinksi viska, susipirksi per kelis mėnesiu ir ka toliau veikti reikės. Redaguota Kovas 27, 2023 nario Karolis_Daemondas Jei žmogus, žmogui žmogus, tai žmogus žmogui žmogus. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grisha_Kalashnikov Paskelbta Kovas 27, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 27, 2023 prieš 3 minutes(-čių), Karolis_Daemondas rašė: Dėl skaidrumo gal ir gera įdėja, tačiau esu naujas žaidėjas ir tikrai man atrodo, kad net per daug tų eventu vyksta, per daug lengva gauti pinigus. Gal atrodo ir gerai veikla, tačiau užsikelsi susirinksi viska, susipirksi per kelis mėnesiu ir ka toliau veikti reikės. tai tada pradedi cytint ir išsipirkineji iš blist,kur daugiau tuos lemus dėt? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar