Jump to content

Kaimeliai turi naują šerifą!


Terry_Snow

Rekomenduoti pranešimai

image.png.94246558f9628ced1c8721dfeb6ac51b.png

POLICIJOS DIREKTORIAUS RINKIMŲ APŽVALGA

Penktadienio rytas - dar vienas naujas etapas mūsų serverio policijos darbui. Baigėsi vasara, žaidėjų aktyvumo įpročiai pradeda keistis. Keitėsi ir visi serverio direktoriai per palyginus trumpą laiką, +/- 2 savaites. Labai džiaugiuosi jog su šių rinkimų pabaiga baigiasi direktorių pokyčių laikotarpis ir kartu su naujuoju rudens sezono pasu galime pradėti žaisti ramiau, be tokių mini chaosėlių.

Į policijos departamento direktoriaus kėdę turėjome tris kandidatus (plius Rapala, kuriam dėkoju už dar vieną šedevrą 😅). Visų jų žaidimo įpročiai panašūs, ypač pastarąjį mėnesį. Visi jie iš tos pačios kompanijos ir dėl to įžvelgti didelius skirtumus tarp kandidatų gan sunku.

Į pokalbius šįkart kandidatų nesikviečiau, nenorėdamas tempti gumos ir naujajam vadovui leisti pasinaudoti apsitvarkyti pirmuosius darbus per savaitgalį, susirinkti naująją komandą per aktyviausią laikotarpį - savaitgalis + sezono passo x2 bonusas.

Pagrindinės visų kandidatų klaidos

  • Skurdžios anketos. Nelabai normalu, kai didžiausios anketos savininkas - memeris Rapala. Sunku patikėti, kad kandidatai neturi ką parašyti apie policiją, nes praeituose rinkimuose kartu su ex direktoriumi Aurimu skėlėm tikrai dideles litanijas ir netuščias.
  • Gamyklos, gamyklos, gamyklos. Labai tikiuosi, jog naujasis direktorius matys policiją ne tik gamyklose, bet ir kaimeliuose. Visi kandidatai daug dėmesio skyrė gamykloms, tačiau apie bendrąją kaimelių tvarką minčių radau mažai.
  • Tuščiažodžiavimas. Jau mechanikų direktoriaus apžvalgoje rašiau kaip nemėgstu tuščiažodžiavimo. Gaila, šie  rinkimai, tikriausiai kaip ir visi kiti būsimi, kandidatams nepadėjo suprasti apie ką aš. Na, ir pavyzdžiai:
    • „<...> tai turiu aiškių ir neatidėliotinų pasiūlymų, kaip galima policijos bendruomenę padaryti galingą ir valdančią visą serverį“ --- deja jos atskleistos nebuvo.
    • „Visko išmokstama ir TIKSLAS padaryti geriausiais pareigūnais“ --- deja bet kaip tas tikslas bus įgyvendintas, neaišku.
    • „Gerai suprantu firmos veiklos prasme ir turiu nemažai idėjų, kaip padaryti ja dar geresne“ --- deja jų anketoje neradau.
    • „<...> norėčiau sukurti įdomią ir motyvuojančią darbuotojų rangų sistemą, kad tiek naujokams, tiek senbuviams darbas būtų patrauklesnis ir įdomesnis.“ --- deja apie tą įdomią ir motyvuojančią sistemą daugiau informacijos ir nėra. Ar tai ir tebūtų tik noras? 😞

Finaliniai rezultatai

Dar kartą dėkoju visiems kandidatams kad apskritai buvo iniciatyvūs ir pakilo ranka imtis iniciatyvos vadovauti policijai - sunkiausiam serverio darbui. Jei praeituose rinkimuose patyrusių kandidatų nebuvo, šiuose rinkimuose matėme ne anketas-litanijas, o patirtį. Ir labai džiugu, kad yra iš ko rinktis.

Tačiau direktorių galime turėti tik vieną ir į pareigas skiriamas geriausiai rinkimuose pasirodęs asmuo. Paprasta, bet aiški anketa, konkrečios idėjos, be rožinių akinių aprašyta vizija ir tikslas, puikiai matomos ex PD valdžios klaidos/trūkumai. Patirtis projekte, žaidėjų palaikymas pats kalba už save.

Naujasis policijos direktorius - Robke_Gang

 

Na, o aš kviečiu prisiminti kandidato ir mūsų garbės kandidato į direktoriaus pareigas Rapala anketą ir palinkėti jam dar daugiau vaizduotės bei įdomių minčių!

Spoiler
  1. Jūsų slapyvardis žaidime:Rapala_Ausrius
  2. Jūsų /info lentelės nuotrauka (imgur.com nuoroda):https://imgur.com/a/FwAvCZ5
  3. Jūsų discord slapyvardis:rapalakurvanaxuisuka
  4. Jūsų veikla ir užimtumas už žaidimo ribų?:taigi pradekim nuo to kad nieko neveikiu dabar kolkas visa savaite irgi nieko neveikiau alaus buvau nusipirkes pora nu kiek pora 6 is pirmo tada dar nu biski prigeriau ta diena nepamenu kuria. treciadieni koki galvoju nulekt i mentura pasiimt paso kopija nes neturiu paso ir ten is teismo zinai dokumentus gavau kad reik i birza stot tipo ale darbo ieskotis bet zinai nedirbsiu as ten nk kad ir duos darba sakysiu kad nedomina manes ieskokit kito tai va prastovesiu kokiu puse metu ir tiek zinai veliau isleksiu. 10d teismas bus tai reiks irgi nulekt pazet ka gero sakys bet cia zinai 50/50 db mane pasodins arba ne bet jauciu ne tik daug anstoliu zinai gausiu ir tiek nu zodziu tai va. penktadieni gal koki vel galvoju i reiva koki nulekt patusint bsk bet be narkatos jau nes nebereik jau man kaifuot kad patusint ar kazka zinai nu aisku alioko kokiu isausiu normaliai. o seip db nk kimaras irgi rusgejo 1 va sian atsikeliu ryte pz kai vaikai staugia rekauja ten nzn kas jiem daros su rugsejo 1 be to ka pats geresnio mokais ar nelabai jau? nenukrypstant nuo temos tai uzmirsau paminet kad uz zaidimo ribu galvoju gal vel varyt sportuot bet naaafik dar galvoju zinai reik pasiryzt ir varyt bet kolkas taip tyngis zinok kad boze ateityje manau kazka kursiu koki versliuka gal legalu, nes db turiu ten pora nelegaliu bet irgi neilgai cia pagyvensi nelegaliai jeigu normaliai cia judet jau tai galvoju uzsikalt kokiu 30-50k lekt kazka paveikt gal uzsieni nu nezinau zodziu paziuresiu dar kaip dievas duos.
  5. Kuo šiuo metu užsiimate serveryje?:ai teri pasakysiu tiesiai sviesiai laukiu kol va bus atranka i dyrika bet va matei jau buvo i mechanikus atranka nu tipo i dyrika tai jei matei uzpildziau bet pagalvojau nafik cia tie mechanikai geriau jau koki pd drk pasiimt ir normaliai zaist serve ten daug lemu galima isvartyt zaisdamas dar zinai tie pd biski kitaip nei mechanikai ar medikai nu zodziu linksma, seip db laukiu sakau atranku va kokiu, dabar dazniausia lola koki tft ar aramu pakapoju dar cs koki nueinu kai uzknisa lola lost. reiks manau jau tikrai unbana pasiimt nes va pd drk rinkimai atsirado tai visu pirma reiks is gaujos iseit kai gausiu dyrika o pries dyrika tai nezinau galvoju aplink pd baze vazinesiu ir ziuresiu kad nieks nesaudytu ar kazka o jei saudytu tai tau parasyciau pasakyciau viska kad saudo ar kazka blogai kazkas daro, ka cia dar pokeri va dar nueisiu vakarais manau galesiu jau tikrai palost nes atsibaninsiu ant pokerio neuzilgo o lmg paciam serve tai manau vazinesiu su kokia masina pasa vygdysiu tuoj gi naujas bus tai galesi ir tu vygdyt nu tai va tiek ziniu davai su tokiais klausimais nesizaidziam einam prie rimtesniu vsio einu i sekanti klausima.
  6. Kokią rolę Policijos Departamentas užima serveryje?:policijos deparatamentas uzima auksta role serveryje auksciau nei mechanikai furistai medikai ir gaujos nu gaujos prilygsta pd nes jie beveik  ta pati daro tik kad ne saugo civilius o saudo. tai pd serve uzima tokias pareigas - vazineja per miesteli ir gaudo nusikaltelius ir gaudo kas nusisengia ten keliu eismo taisyklem pvz ar ten saudos mieste ar ten keiksmazodzius sako ar ten viesu ginklu demonstracija daro ar relog ar narkotikus sodina ir juos tuos kas sodina baudzia policija kad nesodintu ir nedarytu nesamoniu miestelyje, nu kitaip sakant jie apsaugo civilius kad normaliai viskas butu nu pats gi supranti kaip ir realybej jie tiesiog saugo zmones nuo visu ir istatymai visokie ir taip toliau. ai nepaminejau, jie dar varo i gamyklas, bankus atgrobineja dar ten iskvietimus ivairius gauna ir taip toliau.
  7. Kiek laiko skiriate kasdieniniam žaidimui serveryje ? Ar vasaros sezonas nepakiš kojos firmos valdymui ?:zaidimui skirciau kokiu nezinau 15-20 valandu bunant su direktoriaus statusu o siaip tai jeigu be dyriko tai kokias 5-10 valandu kad pasa pavygdyt normaliai. Teri kokia vasara jau ruduo ir jau rudeni zmones eina i mokyklas ten visokmius darbus ir taip toliau tai jau nebe vasara tai uzmirst gali, man koja gali tik dabar sakau pakist dievas nes teismas bus tai nezinau kaip cia bus jeigu nesesiu tai oj vaikyti zaisiu normaliai cia tai sakau laukiu dabar, o jei nesesiu tai normaliai zaisiu ir viskas normaliai bus kursiu taisykles ten temas visokias atrankas darysiu ir busiu pd dyrikas normalus ne kaip praeitas tas aurimas jei matei tokias nesamones dare kad nafik isivaizduok vaziuojam ten i gamykla o ten 4 mentai sedi tipo specialiai neduoda pradet gamyklos nes bijojo tokiu negros gaujos kurioj kazkada esu atitarnaves tokiu nesamoniu ten buvo tam pd tai sakau. nu koju tikrai nepakis tikrai nes ir taip sedziu hatoj nk neveikiu kolkas valgyt yra parukyt yra namie ir uztenka ka man db veikt vel tusint ten varyt ai zinai db tyngiu nebenoriu jau sveikata zinai neleidzia tiek lakstyt nu zodziu.
  8. Kodėl pasirinkote kandidatuoti būtent į šios firmos valdžios atstovo kėdę ?:nu pirma pildziau i mechaniku dyrika tai sakau blemba kad tik nebutu pd dyriko atranka kad tik nebutu ir akurat va atranka ivyko tai sakau ai zinai geriau einu as i pd nes sakau tuose mechanikuose nieko gero nepadarysi padarysi geriau pd nei mechai sakau nafik pats neimtum stobaliai mechaniku jeigu sakytu rinkis pd ar mechanikai tai aisku pd imtum nes geriau ir ginklu duoda visokiu normaliai ir ten nereik jaile pastoviai sedet tai va. o siaip as esu kupinas ideju pd firmai tokiu ideju kuriu praeiti dyrikai nesugebejo padaryt pas mane butu aktyvi firma ir kupina visokiu ideju ir taip toliau. galeciau padaryt reidus visokius miesteliuose ne kai praeitas dyrikas nieko nedare absoliuciai tik i gamykla pasijunge ir vsio.
  9. Kokie yra šios firmos pagrindiniai trūkumai ir jų sprendimo būdai Jūsų akimis ?:sios firmos trukumai manau kad kai jie varo i gamyklas kokias kad mentai gauna ne tiek daug kiek pvz gaujiniai pvz ten gaujiniai gauna 1 morfa surinkus ane tai cia jau 3k o cia va uz 1 surinkta kiek 600 gauni ar kiek ten jei neklystu, dar minusas kad su tazeriais negalima saudyt gamyklos metu nu ir taip sunku pries tuos gaujinius tai bent tazeri duotu panaudot gamyklos metu kad bent koki pranasuma turet. dar minusai va galiu pasakyt buvo praeitas dyrikas tai vps jokiu veiklu jokiu ten zmoniu neturejo isvis nieko tokia neaktyvi firma kad naf.. buvo tai gerai kad nusalino dabar normaliai su kitu drk bus galima zaist nu jei as dyrikas tai dar geriau bus nes sakau as kupinas ideju esu visokiu kokiu dar tik nebuvo siam serveryje nes as esu vienas ir vienintelis zmogus toks su tokiom didelem idejom atnesciau serveriau tokiu ideju. mano akimis jeigu dyrikas normalus tai ir firma normali jeigu nenormalus dyrikas tai nenormali ir firma tik tiek ziniu.
  10. Jūsų tikslai šiose pareigose?:mano tikslas siose pareigose atlikti savo policijos departamento pareiga ir uztikrinti sauguma miesteliuose nuo visokiu negrosu ir taip toliau. ir mano tikslas siose pareigose prabuti paciu geriausiu ir paciu aktyviausiu direktorium ever. dar mano tikslai padaryti normalia firma kad butu ji aktyvi o ne kaip pas aurima 4 pd 3 valanda pas mane butu jau 9 ryto 15 pd sedetu ir lauktu gamyklos. tai sakau as buciau geriausias savo pareigose.
  11. Jūsų discord slapyvardis:rapalakurvanaxuisuka

 

AnnouncementTrailer_GIF_5sec_616x296.gif?t=1718878223

Discord's Branding Guidelines ridas.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Turėjo Rapala imt, nu bet bus gerai ir taip.. sveikinimai Robkei, bei sėkmės valdant firmą!

 

                     image.png.94d54cdc0921a196a84a5c08062392ee.png.8eb738fa7c10e6160bf48644b890eca4.png

parasas_4.thumb.png.5f94da4acb5f0a3c9dc8ae55ad99a35f.png

pra2.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 7 minutes(-čių), Svarke_Nzo rašė:

Opa, sveikinimai! Tai kaip ten dėl nekadėjų be techo baudimo pone Šerife?

aš jau pakeliui

/sekti grazhvis_chaser

image.png.8bd0f8f8c9ef717d6186108ee2242438.png

COSA.png.e924f745feef1df337b2ac92453afd77.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

    • Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
×
×
  • Kurti naują...