Kentasdiz_Ltu Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Kentasdiz_Ltu 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Oktavas_Madone 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: gavau 10 star uz valstybinio turto gadinima nors taip nebuvo. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/VrRk9rz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 (redaguota) Nenustebino tiesa pasakius. Čia atrodo yra kažkokia kasta žmonių, kurie specialiai provokuoja pareigūnus ir bando juos "prigauti". Kaip jau ir Baunerio papeikime atsakinėjau, suprantu, jog būna, kad žmogus įtrenkia netyčia, kartais gal net ne kartą, bet čia aiškiai matosi kaip išlipi iš savo transporto priemonės be jokio ginklo rankose, išsitrauki beisbolo lazdą, prieini ir SPECIALIAI trenki. Norėjau, kad sustotum, būčiau perspėjęs, kad daugiau taip nedarytum. Būtų situacija išspręsta labai paprastai ir greitai, tačiau vietoj dialogo, Tu pasirinkai bėgti, ko pasekoje gavai laisvo laiko - pailsėti. https://imgur.com/a/d5Jo0Rb Redaguota Sausis 11, 2023 nario Oktavas_Madone Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kentasdiz_Ltu Paskelbta Sausis 11, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 (redaguota) Begimas sutinku, bet uz toki valstybini 10 star is karto neturetum duoti. Tai gal dar ikelk pries para laiko atliktus kazkokius ,,nusizengimus`` ir juos prikabink i ta pacia situacija, kurioje dabar pasinaudojai duoti star uz valstybinio.turto gadinima. Nereikia isradinet dviracio. O del sraigtasparniu, kaip.tu gali teigt kad as juos.isdauziau jei atlekiau i pd baze ir taves laukiau? Kaip tu gali teikt faktus darydamas kazkokias prielaidas? Tu gal juos pats isdauzei ir dbr ant manes bandai suversti? Non rp, is kur? Kad begau misko.keliukais ir tau susukau galva kad pats pasimetei kur esu? Gal pasipraktikuoti reiketu vairavime tau ir pastudijuoti map keliukus. Redaguota Sausis 11, 2023 nario Kentasdiz_Ltu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 Aš pasakiau viską ką norėjau. Jokie įrodymai nebuvo paimti už "prieš parą padarytus nusižengimus". Neišradinėju jokio dviračio. Nustoti reikėtų provokuoti pareigūnus ir apsimetinėti angeliukais. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kentasdiz_Ltu Paskelbta Sausis 11, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 Arba reiktu tinkamai pradeti dirbti savo darba ir nesistengt apkaltint manes kazkokiais isdauzytais sraigtasparniais. Visa laika man is galo praktiskai vaziavai ir jei buciau dauzes juos, butum turejas irodymus o dabar kaip samanas buri kazka Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 Neteršk eterio. Ne už sraigtasparnius Tau buvo duoti įtarimai. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kentasdiz_Ltu Paskelbta Sausis 11, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 Tu pats pradejai sneketi apie kazkokius mano isdauzytus sraigtasparnius ir dar apie irodymus minejai. Tai parodyk, kur as tai dariau? Ar busi eilinis pareigunas kuris budamas ne nuotaikoi bando pripaisyti nebutus dalykus zmogui, kad galetum didesne bauda skirti? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 Mano įtarimų įrodymai yra įkeltame video. Ar Tu nesupranti to? Kam čia be reikalo komentuoji. Parašei papeikimą, sulaukim valdžios atstovų verdikto. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kentasdiz_Ltu Paskelbta Sausis 11, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 Be reikalo? Tu man pasakyk, kaip gali atsakinedamas i ppk kaltint mane nebutais dalykais? Irodymai yra uz ivykusia situacija, o apie tavo susapnuotus sraigtasparnius kur? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 (redaguota) Vesdamas tokią diskusiją tik parodai koks nesubrendęs esi. Pamiršk Tu tuos sraigtasparnius, gal širdies ritmas sulėtės. Kaip jau kelintą kartą sakau, įtarimai buvo uždėti ne už juos. Taip, pripažįstu, kad video kaip juos trankai neturiu. Tačiau būdamas vienintėlis civilis bazėje per tą laiko tarpą, nuo įvažiavimo į ją, iki man atvažiuojant, leidi daryti tokią prielaidą, kad juos ištrankei Tu. Galbūt tai sutapimas, jeigu taip, nuoširdžiai atsiprašau. Bet kokiu atveju, pasikartosiu, kad suprastum, ĮTARIMAI BUVO DUOTI UŽ MANO TARNYBINĖS MAŠINOS TRANKYMĄ, O NE SRAIGTASPARNIUS. Redaguota Sausis 11, 2023 nario Oktavas_Madone Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 Papeikimas atmestas. Pareigūnas pateikė įrodymus. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai