Marco_Mobster Paskelbta Rugsėjis 8, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 8, 2024 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Marco_Mobster 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Kuchius_Mode 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Stovint šalikėlėje su užgesintu varikliu, privažiavo nei vieno žodžio nesugebėjo išlement uždėjo įtarimą už vairavimą be diržo, nors aš stovėjau, ir net nejudėjau 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Redaguota Rugsėjis 8, 2024 nario Marco_Mobster Fūristų pavaduotojas nuo 2024-11-07 iki 2024-12-25 | Golden_State Fūristų direktorius nuo 2024-12-25 | Terry_Snow Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kuchius_Mode Paskelbta Rugsėjis 8, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 8, 2024 Važiavimas automagistralėje nėra stovėjimas šalikelėje: https://imgur.com/a/K9x47iA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Marco_Mobster Paskelbta Rugsėjis 8, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 8, 2024 (redaguota) Tu normalus? Net tavo įrodymuose matosi, kad automobilis stovi šalikelėje, gal parodyk, kaip aš važiavau? Ir išvis privažiavai tik su tuo tikslu, kad rast už ką nubausti, o kaip kalbėjau su tavim net žodžio nesugebėjai išlementi, tikras mentas. Redaguota Rugsėjis 8, 2024 nario Marco_Mobster Fūristų pavaduotojas nuo 2024-11-07 iki 2024-12-25 | Golden_State Fūristų direktorius nuo 2024-12-25 | Terry_Snow Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Rugsėjis 9, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 9, 2024 Su pareigūnu jau apkalbėjom šitą, išaiškinau klaidą bet dalį kaltės prisiimu sau nes netinkamai buvau paaiškinęs jam dėl šitos bausmės. Žodinis įspėjimas šiam kartui. Kuchius_Mode sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai