Bauneris_Ltu Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): bauneris_ltu Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Antanas_Banginis Priežastis: cheat, saugoj zonoj su ginklu ir daro zala ir nedingsta ginklas Vaizdinė medžiaga: https://medal.tv/games/gta-v/clips/QaHi1wQk8tzq1/d1337EjhQWt6?invite=cr-MSx0WU8sMTQ0NDk3Mjk0LA When love is gone, there’s always justice >>>><<<< Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mikhail_Kalashnik Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 (redaguota) Labai įdomus papeikimas, taip aš pats nustebau pamatęs, tai galima girdėti clip'e, kad safezone šaudydamas aš darau žalą ir ginklas nedingsta, bet tai yra elementarus bug'as. Ne man vienam taip yra buvę Redaguota Sausis 11, 2023 nario Antanas_Banginis VENICE 13, COSA NOSTRA, ZHIGULYVOSK, SHOTTAZ, ROLLING 30'S OUTLAW BLOODS Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bauneris_Ltu Paskelbta Sausis 11, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 prieš 4 minutes(-čių), Antanas_Banginis rašė: Labai įdomus papeikimas, taip aš pats nustebau pamatęs, tai galima girdėti clip'e, kad safezone šaudydamas aš darau žalą ir ginklas nedingsta, bet tai yra elementarus bug'as. Ne man taip vienam yra buvę atsiprasau tada, nebausti sio zaidejo. nezinojau apie toki bug. When love is gone, there’s always justice >>>><<<< Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Killa_Blunt Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 Ponas Bauneri kodėl stovite ant kelio ir trugdote eismą? Mikhail_Kalashnik sureagavo į tai 1 Krc tas Killa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bauneris_Ltu Paskelbta Sausis 11, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 prieš 1 minutę, Killa_Blunt rašė: Ponas Bauneri kodėl stovite ant kelio ir trugdote eismą? masina nudauze, nustumde, civilio pareiskimuos videu When love is gone, there’s always justice >>>><<<< Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Killa_Blunt Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 Ką tik, Bauneris_Ltu rašė: masina nudauze, nustumde, civilio pareiskimuos videu Tai reikia grįžti ant šaligatvio ir netrugdyti eismo Krc tas Killa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 Serverio klaida. Skundas atmestas. Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai