Killa_Blunt Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Killa_Blunt 2. Tavo rasta klaida: Leidžiama žaisti žaidėjui Bauneris_Ltu 3. Kaip šią klaidą radai arba vaizdinė medžiaga (nuotrauka/video)?: Manau kad šis žaidėjas (Bauneris_Ltu) labai kenkia serverio veiklai, negana to kad rašo papeikimus žaidėjams, bet ir adminams kurie tikrai daro gerą darbą užtikrindami, kad serveryje būtų bendra tvarka. Tokie žaidėjai neturėtų žaisti tokių žaidimo kur vyskta pastovūs susišaudymai, patyčios, nes visgi čia yra GTA. Net žaidžiant story mode yra labai daug keiksmų, žudynių, ar šiaip nusikalstamos veiklos. Satan_Night, Aurimas_Gameris, Katakuri_Boy ir 6 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 6 1 Krc tas Killa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Killa_Blunt Paskelbta Sausis 11, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 prieš 1 minutę, Killa_Blunt rašė: 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Killa_Blunt 2. Tavo rasta klaida: Leidžiama žaisti žaidėjui Bauneris_Ltu 3. Kaip šią klaidą radai arba vaizdinė medžiaga (nuotrauka/video)?: Manau kad šis žaidėjas (Bauneris_Ltu) labai kenkia serverio veiklai, negana to kad rašo papeikimus žaidėjams, bet ir adminams kurie tikrai daro gerą darbą užtikrindami, kad serveryje būtų bendra tvarka. Tokie žaidėjai neturėtų žaisti tokių žaidimo kur vyskta pastovūs susišaudymai, patyčios, nes visgi čia yra GTA. Net žaidžiant story mode yra labai daug keiksmų, žudynių, ar šiaip nusikalstamos veiklos. Taip pat va pridedu nuotrauką kuriame žaidėjas aiškiai nesupranta kas yra GRP. prašau išsiūskite jį į RP serverius Krc tas Killa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bauneris_Ltu Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 (redaguota) ka cia cituoji tai kalbejau apie pazeidimus rimtus, kurie reikalauja mute, ban, kick. lygybes ir teisingumo norejimas - kenkimas serveriui ? civilio pareiskimai rasomi pakankamai teisingai, su tinkamais irodymisa ir killa tu labiau cia kenki serveriui kabinedamasis prie manes ir dauzydamas pastoviai neleisdamas megautis zaidimu, vazineti ir spamini i zinutes kaip. susisaudymai netrukdo, patycios netrukdo, taciau uz juos ir atsakyt turi. GRP nuo RP skiriu, ir taisykles zinau todel ir civilio pareiskimai priimami tinkamai ir esi baudziamas pastoviai, maziau lysk prie manes ir maziau teks verkslent pridedu ss koks "normalus" esi... O admin nereiktu uzstoti "del daromo gero darbo" vieni daro, kiti nedaro. viesinsims kurie nedaro ir prades daryt arba nereikalingi tokie. Redaguota Sausis 11, 2023 nario Bauneris_Ltu Minimukas_Samp sureagavo į tai 1 When love is gone, there’s always justice >>>><<<< Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Killa_Blunt Paskelbta Sausis 11, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 Ką tik, Bauneris_Ltu rašė: ka cia cituoji tai kalbejau apie pazeidimus rimtus, kurie reikalauja mute, ban, kick. lygybes ir teisingumo norejimas - kenkimas serveriui ? civilio pareiskimai rasomi pakankamai teisingai, su tinkamais irodymisa ir killa tu labiau cia kenki serveriui kabinedamasis prie manes ir dauzydamas pastoviai neleisdamas megautis zaidimu, vazineti ir spamini i zinutes kaip. pridedu ss koks "normalus" esi... Ponas Bauneri kartoju čia yra GRP projektas o ne RP, jeigu nori ieškoti taisingumo turiu keletą pasiūlymų kur gali jį rasti. Aurimas_Gameris, Mantas_Flatron, Matukas_Poseu ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Krc tas Killa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bauneris_Ltu Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 matau teks net numesti informacija apie taisykles del kuriu skiriami mute, kick, ban, nes esi isskirtinio intelekto. https://wiki.lmg5.lt/main/rules/serverio pasiskaityk ir cia pridedu ir taisykles del ko is darbo gali krist kad zinotum nes lyg atrodo tau cia GRP tai gali daryt ka nori deja. When love is gone, there’s always justice >>>><<<< Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Killa_Blunt Paskelbta Sausis 11, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 prieš 1 minutę, Bauneris_Ltu rašė: matau teks net numesti informacija apie taisykles del kuriu skiriami mute, kick, ban, nes esi isskirtinio intelekto. https://wiki.lmg5.lt/main/rules/serverio pasiskaityk ir cia pridedu ir taisykles del ko is darbo gali krist kad zinotum nes lyg atrodo tau cia GRP tai gali daryt ka nori deja. Aš parašiau apie esamas serverio klaidas, per kurias mūsų mylimam projekte gali pradėti mažėti žmonių. Krc tas Killa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bauneris_Ltu Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 (redaguota) prieš 6 minutes(-čių), Killa_Blunt rašė: Aš parašiau apie esamas serverio klaidas, per kurias mūsų mylimam projekte gali pradėti mažėti žmonių. jei tokiu kaip tu mazes tik i nauda, kazkaip tik tokiems kaip tu kliuva. ir visiems pazeidejams kliuva nes nebetokie atsipute suagiai sau gali sedet ir turet admin/pd stoga. nepatinka viesinami pazeidejai - isimkit skundu skilti. tegul serveri vyksta chaosas. zinau as apie jusu tuos darbelius kaip naujokam atejus i serveri juos vejat lauk i kita projekta stumiat, pats naujokas buvau pastovus kenkimas ir dauzymas, ne man vienam tenka tai patirt, kiti naujokai net neviesina nieko ir tiesiog dingsta. pats pagalvok nors tau nepavyksta galvot, tai kas skaito galvoki kodel naujokai dingsta is to serverio ir neuzsilieka, per tokius kaip tu kurie pastoviai kenkia jiems ir uztenka cia rodyt savo zema intelekta eik zaist toliau ir nebevaikyk nauju zaideju, policijos prasant pagalbos praso irodymu ismokau tuos irodymus teikti tai nors tiek naudos kad kalejimo gaunat. administracijos pagalbos prasyt neverta nes nukreips i policija ir nedrisk kalbet apie mylima serveri kad mazes zaideju, slykstu skaityti net kai taip elgiesi, naujokus uzsipuoli, skriaudi, dauzai, persekioji ir dabar sventuolis atsirado. Redaguota Sausis 11, 2023 nario Bauneris_Ltu When love is gone, there’s always justice >>>><<<< Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Killa_Blunt Paskelbta Sausis 11, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 prieš 7 minutes(-čių), Bauneris_Ltu rašė: jei tokiu kaip tu mazes tik i nauda, kazkaip tik tokiems kaip tu kliuva. ir visiems pazeidejams kliuva nes nebetokie atsipute suagiai sau gali sedet ir turet admin/pd stoga. nepatinka viesinami pazeidejai - isimkit skundu skilti. tegul serveri vyksta chaosas. zinau as apie jusu tuos darbelius kaip naujokam atejus i serveri juos vejat lauk i kita projekta stumiat, pats naujokas buvau pastovus kenkimas ir dauzymas, ne man vienam tenka tai patirt, kiti naujokai net neviesina nieko ir tiesiog dingsta. pats pagalvok nors tau nepavyksta galvot, tai kas skaito galvoki kodel naujokai dingsta is to serverio ir neuzsilieka, per tokius kaip tu kurie pastoviai kenkia jiems ir uztenka cia rodyt savo zema intelekta eik zaist toliau ir nebevaikyk nauju zaideju, policijos prasant pagalbos praso irodymu ismokau tuos irodymus teikti tai nors tiek naudos kad kalejimo gaunat. administracijos pagalbos prasyt neverta nes nukreips i policija Aš niekada nevaikiau naujokų iš šio projekto, kaip tik jiem aprodydavau visą paleeto meistelį, parodydavau kur galima įsidarbinti jiems, kartais net duodavau pinigų. Tu rašai apie taisykles, bet pats jų nesilaikai sakydamas, kad turiu žemą intelektą, aš ištikro labai įsižeidžiau, silpnesnės psichinės būklės žmogų tai gali privaryti prie depresijos ar net savižudybės. Krc tas Killa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bauneris_Ltu Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 (redaguota) prieš 19 minutes(-čių), Killa_Blunt rašė: Aš niekada nevaikiau naujokų iš šio projekto, kaip tik jiem aprodydavau visą paleeto meistelį, parodydavau kur galima įsidarbinti jiems, kartais net duodavau pinigų. Tu rašai apie taisykles, bet pats jų nesilaikai sakydamas, kad turiu žemą intelektą, aš ištikro labai įsižeidžiau, silpnesnės psichinės būklės žmogų tai gali privaryti prie depresijos ar net savižudybės. juokutis esi, man pagarbos nerodai nerodau as tau jos atgal, kiek man prirases i sms visokio slamsto, keiksmu ir baisiu daliku.... pagarba uzsitarnauk. ir nereikia cia man burti pasaku kad padedi naujokams, pats matau, pats buvau naujokas, ir zinau kaip viskas vyksta.. kaip nepernesu tokiu dviveidziu zmoniu apsimeteliu bandanziu vaizduoti sventuolius o is tikro tik kenkia kaip parazitai,puvesiai... va pvz... Tolimesnio atsakymo nesulauksit sioje temoje.. iki greito. Redaguota Sausis 11, 2023 nario Bauneris_Ltu When love is gone, there’s always justice >>>><<<< Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Killa_Blunt Paskelbta Sausis 11, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 prieš 1 minutę, Bauneris_Ltu rašė: juokutis esi, man pagarbos nerodai nerodau as tau jos atgal, kiek man prirases i sms visokio slamsto, keiksmu ir baisiu daliku.... pagarba uzsitarnauk. ir nereikia cia man burti pasaku kad padedi naujokams, pats matau, pats buvau naujokas, ir zinau kaip viskas vyksta.. kaip nepernesu tokiu dviveidziu zmoniu apsimeteliu bandanziu vaizduoti sventuolius o is tikro tik kenkia kaip parazitai,puvesiai... Tu ir vėl ižeidinėji, aš nesuprantu ar tau nuo to geriau gyventi kai žemini mane? Kai buvai naujokas tuo metu aš neturėjau galimybių prisijungti į serverį, taves užgauti tikrai negalėjau. Jei kiti tave skraiudžia tai neversk kaltės ant manęs, realiame gyvenime taip pat tu nevisada rasi teisingumo. Galėtum apmažinti savo papeikimų rašymą ir pažiūrėti kaip atrodo viskas iš kitos pusės, gal net susirastum gerų draugų kurie visada su mielu noru norės tau pagelbėti, nes dabar tu tikrai kenki serverio žaidėjam kurie grįžę iš po darbų ar mokyklos nori smagiai praleisti laiką LMG projekte, o čia net ant žolynėlio tuoj bijos užvažiuoti, nes lauki už kampo laukdamas parašyti papeikimą ant kitų žaidėjų. Tai mano akimis yra labai didelė klaida, jog naujokam nėra paaiškinama ką raiškia GRP. Krc tas Killa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 Bauneri, skundiesi, kad tave daug kas sekioja, šaudo ir kaip tu sakai trukdo mėgautis serveriu bet niekada nepagalvojai dėl ko tai daro? Kodėl tave sekioja, o kitų kažkaip ne? Tu nuo pat pirmų savo žaidimo minučių už betkokį šūdą rašai papeikimus/pareiškimus. Šioje vietoje kaip tik tu trukdai DAUGELIUI serverio žaidėjų mėgautis žaidimu nes daug kas galvoja, o galbūt sėdi grybukas už kampo ir tik laukia ką nufilmuot ir į forumą įkelt. Iki galo neišsiaiškinau ar tu rimtai esi toks atsilupes ar tik apsimeti. Bauskit kaip norit mane už tuos išsireiškimus bet jau ant tiek šūdą mala tam forume ir daug kas šoka pagal jo dudelę, kad negaliu. Kaip diena taip 10 papeikimų ir su klouno kažkokiais reasonais "sekioja mane kol bandeles pardavinėju" ar ką tu ten dainaivai paraiškose neatsimenu. Būtų mano valia tai išvis ištrinčiau iš forumo nes jau nusibodai visiems. Jeigu pradžioje buvo bent kažkiek juokinga tai dabar graudu tiesiog ant tiek neturi kuo užsiimt ir rašyti papeikimus tau yra "mėgautis serveriu". Susirask gyvenimą jeigu čia statai iš saves kažkokį detektyvą ir poną teisinguolį. Killa_Blunt, Katakuri_Boy, Jack_Froxes ir 1 kitas sureagavo į tai 2 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eimis_Mag Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 as tik norejau pakomentuot, kad dar iki sios dienos spelioju ar cia jis rimtai toks "teisinguolis" ar cia sedi bicas trollina visa serva :DDD pagyvensim pamatysim Killa_Blunt sureagavo į tai 1 Discord - eima Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bauneris_Ltu Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 (redaguota) prieš 53 minutes(-čių), Robke_Gang rašė: Bauneri, skundiesi, kad tave daug kas sekioja, šaudo ir kaip tu sakai trukdo mėgautis serveriu bet niekada nepagalvojai dėl ko tai daro? Kodėl tave sekioja, o kitų kažkaip ne? Tu nuo pat pirmų savo žaidimo minučių už betkokį šūdą rašai papeikimus/pareiškimus. Šioje vietoje kaip tik tu trukdai DAUGELIUI serverio žaidėjų mėgautis žaidimu nes daug kas galvoja, o galbūt sėdi grybukas už kampo ir tik laukia ką nufilmuot ir į forumą įkelt. Iki galo neišsiaiškinau ar tu rimtai esi toks atsilupes ar tik apsimeti. Bauskit kaip norit mane už tuos išsireiškimus bet jau ant tiek šūdą mala tam forume ir daug kas šoka pagal jo dudelę, kad negaliu. Kaip diena taip 10 papeikimų ir su klouno kažkokiais reasonais "sekioja mane kol bandeles pardavinėju" ar ką tu ten dainaivai paraiškose neatsimenu. Būtų mano valia tai išvis ištrinčiau iš forumo nes jau nusibodai visiems. Jeigu pradžioje buvo bent kažkiek juokinga tai dabar graudu tiesiog ant tiek neturi kuo užsiimt ir rašyti papeikimus tau yra "mėgautis serveriu". Susirask gyvenimą jeigu čia statai iš saves kažkokį detektyvą ir poną teisinguolį. trumpai atsakysiu. kol manes tia neliecia nezadu kazka peikti, vazinekit per tas zoles kur norit. tai tegul trukdo megautis serveriu man tai negaila nelabai skundziuos tuom, jei nori tegul trukdo, bet atsakas bus - pareiskimai. kazkaip labai jau pikta rasliava, nepatinka praeik, nei tave kibinu nei ka, nusizengsi taisyklem tai ir tave pakibinsiu. jei bijai reiskias yra ko bijot. kas lenda tas ir gauna atsako, nelis ir negaus demesio. pareiskimai rasomi kenkejams o ne ant zolinelio uzvaziavusiems. papeikimai rasomi valdzios ir admin atstovams su rimtesnem priezastim jei atrodo juokingos priezastis nekreipk demesio ner ko bijot atmes gi Redaguota Sausis 11, 2023 nario Bauneris_Ltu When love is gone, there’s always justice >>>><<<< Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Matukas_Poseu Paskelbta Sausis 11, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 11, 2023 (redaguota) @Bauneris_Ltu cc3843607ad59a4506da85e4b56778b13.mp4 Redaguota Sausis 11, 2023 nario Matukas_Poseu Sandiego_Simis, Minimukas_Samp, Silvis_Bumer ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai