Ramiai_Puciu Paskelbta Rugsėjis 11, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 11, 2024 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ramiai_Puciu 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Liudas_Black 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Is lempos uzdejo /bega, tada nueme /bega. islempos piso saudyt, is lempos viesa ginklu demonstracija. 1. pirmas video kaip esu apsaudomas PD darbuotojo. 2. antras video kaip deda starus viesa ginklu demonstracija. reikalauju įrodymų. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): 1. https://streamable.com/w30v0n 2. https://streamable.com/9epkfw Redaguota Rugsėjis 11, 2024 nario Ramiai_Puciu fixmix Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Liudas_Black Paskelbta Rugsėjis 11, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 11, 2024 Uždėjau /bega nes tu mane saudei prie picu išveziotojo darbo ir norėjau tave gaudyt, o nuėmiau bėga dėl to nes galvojau, kad tu pašaudei ir jau į kita miestą nulėkei ir kadangi tu be starų man nejo sekt. Tada vėl pamatęs tave peršoviau padangas tau ir sustabdžiau. O starus turėjau dėt Drive-by, o ne vieša ginklų demonstracija. Klipo ntr, nes galvojau kad nuklipinau turiu tik klipa kaip važiuoju su peršauta padanga tiesiog, todėl net nematau tikslo kelt čia tokius įrodymus. Tomox_Csgo ir Ramiai_Puciu sureagavo į tai 2 ka cia Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ramiai_Puciu Paskelbta Rugsėjis 11, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 11, 2024 Tai tu mielas drauge bent /DMG lentele parodyk, kad tikrai butent aš šaudžiau ka tu čia sapalioji turiu aš ka veikt ir be jail sėdėjimo... Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Liudas_Black Paskelbta Rugsėjis 11, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 11, 2024 /dmg lentelej rodytu zala man o tu man tik i masina pataikei. Ir jau nekarta kabinejiesi todel nemanau kad ka turi veikt be jail sedejimo ka cia Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ramiai_Puciu Paskelbta Rugsėjis 11, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 11, 2024 nėra ka diskutuot. sėkmės. Liudas_Black sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Rugsėjis 11, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 11, 2024 Papeikimas priimtas, pareigūnas privalėjo pateikti įrodymus už skirtus įtarimus. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai