Ramiai_Puciu Paskelbta Rugsėjis 16 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 16 Papeikimo anketa 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ramiai_Puciu 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @rafaelis_kirminas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: nzn kokie keiksmažodžiai, kai tikintis i Dieva esu. noriu įrodymu. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Satan_Night sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Rugsėjis 16 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 16 As nesuprantu taves, padarai nusizengima ir eini rasyti papeikima su viltim kad darbuotojas negalejo padaryti irodymu. Geri darbuotojai buna nubausti per tokius tavo cirkus. IRODYMAI: https://streamable.com/vrrdkm Rokas_Janickas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ramiai_Puciu Paskelbta Rugsėjis 16 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 16 Mėnesio darbuotojas esi Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ramiai_Puciu Paskelbta Rugsėjis 16 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 16 sorry, kad aš arogantiškas, bet PD darbuotojas provokavo, savo ne kompetetiškumu. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Rugsėjis 16 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 16 prieš 10 minutes(-čių), Ramiai_Puciu rašė: Mėnesio darbuotojas esi Su vaizdine medziaga gali rasyti pareiskima Discord platformoje ir zaidejas bus nubaustas atitinkamai uz padaryta nusizengima. Irodymai galioja iki 6 valandu rasant pareiskima. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ramiai_Puciu Paskelbta Rugsėjis 16 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 16 prieš 3 minutes(-čių), Rafaelis_Kirminas rašė: Su vaizdine medziaga gali rasyti pareiskima Discord platformoje ir zaidejas bus nubaustas atitinkamai uz padaryta nusizengima. Irodymai galioja iki 6 valandu rasant pareiskima. Tai kam tada policija? aš žaidima žaist turiu ar paraiškas pildyt? kas kaltas jei prie taves mane nužudo o tu nesiėmi veiksmų. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Rugsėjis 16 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 16 prieš 1 minutę, Ramiai_Puciu rašė: Tai kam tada policija? aš žaidima žaist turiu ar paraiškas pildyt? kas kaltas jei prie taves mane nužudo o tu nesiėmi veiksmų. Zinok tiesa sakant net nepastebejau kad jis tave nuzude, negirdejau nei suvio nieko. Atvykes i ivykio vieta zaidejas Check_Bass panaudojo isteisinimo bilietuka ir nebeturejo itarimo uz kuri galeciau ji pasodinti. Zaidejo nusizengimus pranesk discord platformoje ir tikrai ji nubausime atitinkamai turint visus irodymus. Negaliu jo bausti neturint irodymu uz jo nusizengimus, todel prasau prisidek prie serverio geroves ir pateik irodymus jog Policijos Departamentas galetu zaideja nubausti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ramiai_Puciu Paskelbta Rugsėjis 16 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 16 Aš tau parodysiu ir paaiškinsiu https://streamable.com/pq8hik. Policininkas privalo atlikti savo tiesioginį darbą serveryje - sulaikyti pažeidėjus, gaudyti įtariamus žaidėjus, vykti į žaidėjų iškvietimus, atgrobti gaujų užimtus pastatus, dalyvauti gamyklų kovose, reaguoti į civilių pareiškimus Discord platformoje. Darbo veiklų (treniruočių) metu galima laikinai neatlikti tiesioginių darbo pareigų, tačiau apie tokios veiklos pradžią ir pabaigą turi būti informuoti serverio žaidėjai. Veikloje nedalyvaujantys darbuotojai gali vykdyti darbo funkcijas. prieš 1 minutę, Rafaelis_Kirminas rašė: Zinok tiesa sakant net nepastebejau kad jis tave nuzude, negirdejau nei suvio nieko. Atvykes i ivykio vieta zaidejas Check_Bass panaudojo isteisinimo bilietuka ir nebeturejo itarimo uz kuri galeciau ji pasodinti. Zaidejo nusizengimus pranesk discord platformoje ir tikrai ji nubausime atitinkamai turint visus irodymus. Negaliu jo bausti neturint irodymu uz jo nusizengimus, todel prasau prisidek prie serverio geroves ir pateik irodymus jog Policijos Departamentas galetu zaideja nubausti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ramiai_Puciu Paskelbta Rugsėjis 16 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 16 https://streamable.com/pq8hik šiame vaizdo įraše matosi tavo kompetetiškumas, pažeidi būtent šias PD darbuotojo taisykles. Profesionalumas: Kiekvienas Policijos pareigūnas turi elgtis profesionaliai ir pagarbiai su visais serverio žaidėjais. - (Keikiesi.) Atsakomybė: Kiekvienas Policijos pareigūnas privalo mokėti pagrįsti savo veiksmus, neprovokuoti pažeidimų ir konfliktų. Už savo atliktus veiksmus atsakomybę prisiima pats Policininkas. - (Mane sulaikydamas,o į juos nekreipdamas dėmesio provokuoji toliau užsiimti nešvaria veikla.) Pareiga: Kiekvienas Policijos pareigūnas yra įpareigotas reaguoti į visus iškvietimus ir civilių paraiškas. Privalo vykti į visus plėšimus, grobimus ir kitus pranešimus apie vykdomą nusikalstamą veiklą. Būti aktyviam miesteliuose, patruliuoti gatvėse. - ( https://streamable.com/pq8hik ) Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomox_Csgo Paskelbta Rugsėjis 16 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 16 (redaguota) Papeikimas atmestas. Pareigūnas pateikė įrodymus. Redaguota Rugsėjis 16 nario Tomox_Csgo labanakt Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai