Jump to content

Peikiu Rafaelis_Kirminas

Mark_Stevenson

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mark_Stevenson
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Rafaelis_Kirminas
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: AFK žmogų apieškojo / patikrino (Neesu tikras, bet žaidimą buvau nuleidęs), suteikė įtarimo lygi kai stovėjau vietoje be diržo.
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://imgur.com/a/VbtAJNv

Policijos Departamento Pavaduotojas

image.png.4b4b7363f2b54cdc380c4084c54ed1b7.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Irodymai jog buvai be technikines ir be dirzo: Imgur: The magic of the Internet

Jeigu ruosies stoveti afk masinoje pasirink geresne vieta, dabar atsistojai vidury aiksteles prie pacios degalines su draugeliu, nepati geriausia vieta afk buti.

Laukiau taves kelias minutes kol grysi is afk jog suteikciau bauda, taciau vos gryzes is afk iskarto vel nuejai i afk, nezinau ar vengei manes ar ka ten darei, taciau dar palaukiau minute su puse, uz tycini ESC itarimo neuzdejau ir tiesiog pasodinau i kaleima.

Video medziaga kurioje matosi jog buvai gryzes is afk ir paskui vel nuejai i afk: https://streamable.com/nlgy8j

Video kuriame matosi jog kuomet tikrinau zaidejus aikstelei tu buvai afk vos 4 sekundes, pagalvojau kadangi mane pamatei gal spicelei cia bandai afk nueiti, nes kokios technikines neturi ar dar kazkas panasau, patikrines isitikinau jog tai buvo tiesa. 

Video: https://streamable.com/s4hrwd

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą

Pyk nepykęs, ką matau tavo įrodymuose tai tik grubius taisyklių pažeidimus.

1. Tikrini žmogu AFK
2. Suteiki įtarimo lygi žaidėjui, kuris yra AFK, bei stovi vietoje su tr.prmn. neužsisegęs diržo. Cituoju :

„Vairavimas neužsisegus diržo“ [5 įtarimo]

• Taikoma, kai žaidėjas vairuodamas automobilį nedėvi saugos diržo.
  • Taikoma, kai žaidėjas sėdintis keleivio sedynėje, vairuojamame automobilyje nedėvi saugos diržo.
  • Netaikoma, kai vairuotojas/keleivis saugos diržo nedėvi stovinčioje transporto priemonėje.

3. Nesuteiki baudos civiliui iki 15star
4. Apie tyčini AFK, kaip tu man jį gali suteikti kai aš buvau surakintas ir visi įtarimai buvo sudėti tik AFK?

Iš savo pusęs ką galiu pakomentuoti, kad į game įeiti įeinu per klaidą, kadangi editinau video ir tavęs nepastebėjau. Tiek. laukiam verdikto.

Redaguota nario Mark_Stevenson

Policijos Departamento Pavaduotojas

image.png.4b4b7363f2b54cdc380c4084c54ed1b7.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 11 valandas(-ų), Mark_Stevenson rašė:

Pyk nepykęs, ką matau tavo įrodymuose tai tik grubius taisyklių pažeidimus.

1. Tikrini žmogu AFK
2. Suteiki įtarimo lygi žaidėjui, kuris yra AFK, bei stovi vietoje su tr.prmn. neužsisegęs diržo. Cituoju :

„Vairavimas neužsisegus diržo“ [5 įtarimo]

• Taikoma, kai žaidėjas vairuodamas automobilį nedėvi saugos diržo.
  • Taikoma, kai žaidėjas sėdintis keleivio sedynėje, vairuojamame automobilyje nedėvi saugos diržo.
  • Netaikoma, kai vairuotojas/keleivis saugos diržo nedėvi stovinčioje transporto priemonėje.

3. Nesuteiki baudos civiliui iki 15star
4. Apie tyčini AFK, kaip tu man jį gali suteikti kai aš buvau surakintas ir visi įtarimai buvo sudėti tik AFK?

Iš savo pusęs ką galiu pakomentuoti, kad į game įeiti įeinu per klaidą, kadangi editinau video ir tavęs nepastebėjau. Tiek. laukiam verdikto.

Pirmas dalykas kaip as tau suteiksiu bauda jeigu tu AFK stovejai? As taves laukiau kad suteikti bauds, bet is afk gryzes iskarto vel i afk nuejai ir tai matosi vaizdo medziagoje.

afk buvai vos keturias sekundes kas sukelia vaizda jog tai padarei spiceliai.

Patikrines zaideja del technikines itarimas uzdedamas automatiskai.

del dirzo uzdejau nes buvai ne masinu aikstelei kur stovejai afk (4 sekundes) o random pozicijoje.

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...