Bauneris_Ltu Paskelbta Sausis 14, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): bauneris_ltu 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @gugis_fanta 3. Priežastys: korumpuotas. piknaudzievimas admin isidarbinant i darba, nuema zvaigzdutes nors asmuo yra gaudomas pareigunu. kada bus event pirmas pasiekes gaus pasirinkti kam skirti mute. neaisku ar eventas nebuvo klastojamas tarp paskelbimo ir laimetojo 26 sekundes, taip pat jie kartu bendradarbauja matosi chat daro nesamones ir nuima zvaigzdutes administratorius pateisina tokius veiksmus ir dar juokiasi ir nuima zvaigzdutes nesudrausima nesustadbo ju matosi tekste administatoriai pasirodo gali nuimti zvaigzdutes kam nroi ir kada nori kai nemato pareigunai, visi saudo zudo skriaudzia mane ir nuiminejami zvaigzdutes nes tai vaidnama draugisku saudymosi kartu noriu matyti sio druagisko saudymosi vidoe ir zvaigzduziu kiekius pries ir po draugisko saudymosi bei kas dalyvavo 4. Vaizdinė medžiaga: https://medal.tv/games/gta-v/clips/QtSQM2JJe48Z1/d13371GlPMpO?invite=cr-MSxnQ3UsMTQ0NDk3Mjk0LA https://medal.tv/games/gta-v/clips/QtVEAzUrbmQ1g/d1337ExcsAsd?invite=cr-MSxLdVgsMTQ0NDk3Mjk0LA https://medal.tv/games/gta-v/clips/QtXjePysi0awt/d1337SpeYRCC?invite=cr-MSxpN0wsMTQ0NDk3Mjk0LA https://medal.tv/games/gta-v/clips/QtZqMuGZGUbbh/d1337PSOmpAn?invite=cr-MSxZUlQsMTQ0NDk3Mjk0LA korumpuotas administratorius isdarineje tokus dalikus o kiek dar nematot ir nezinot gal kiekviena vakara nakti taip viksta ir visi isteisinami buna o gal ir kitaip korumpuotai elgieasi ir pikannudziauje administratoriaus komnadomis ir galimibemes ikeliu ir administratoriuas paiskinima del to nes gali pakeisti Redaguota Sausis 14, 2023 nario Bauneris_Ltu Mantas_Bordeo, Archeris_Skalpu ir Clemmy_Berman sureagavo į tai 1 1 1 When love is gone, there’s always justice >>>><<<< Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Sausis 14, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 Gavau iš žaidėju pranešima, kad visi draugiškai šaudėsi ir gavo daug žvaigždučių, dėl to prisijungiau į serverį... Nemanau, kad kuris nors nuo to būtų nukentėjęs... Padariau mini event tiems "Kurie šaudėsi", kad nebūtų taip paprasta jas nusiimti Paul_Kaiser ir Fat_Cat sureagavo į tai 2 Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Fat_Cat Paskelbta Sausis 14, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 (redaguota) malacius bratka, tvarka turi but, tokiais tempais pats administratorius tapsi. (visa lmg5 bendruomene nekantrauja pamatyti tave admino poste) Redaguota Sausis 14, 2023 nario Fat_Cat Mikhail_Kalashnik ir Paul_Kaiser sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bauneris_Ltu Paskelbta Sausis 14, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 prieš 2 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė: Gavau iš žaidėju pranešima, kad visi draugiškai šaudėsi ir gavo daug žvaigždučių, dėl to prisijungiau į serverį... Nemanau, kad kuris nors nuo to būtų nukentėjęs... Padariau mini event tiems "Kurie šaudėsi", kad nebūtų taip paprasta jas nusiimti korumpuotas pagla iskvietima When love is gone, there’s always justice >>>><<<< Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vid_Mantas Paskelbta Sausis 14, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 Ieškojau policijos pareigūnų ir važiavau link PD, kai paskelbė eventą, pamappinau ir pasirodo jis buvo netoli manęs tai ir laimėjau "eventą". Mano POV'as buvo ekrane, jeigu nematei tavo bėdos, o pats nefilmavau, nes streaminau į ekraną. P.S nelaimėjau evento, nes kai išteisino mane, išteisino ir visus žaidėjus kurie draugiškai šaudėsi kartu. Gugis_Fanta sureagavo į tai 1 https://www.youtube.com/watch?v=BkM4lbTR838 DC: .vidmantas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bauneris_Ltu Paskelbta Sausis 14, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 prieš 1 minutę, Vid_Mantas rašė: Ieškojau policijos pareigūnų ir važiavau link PD, kai paskelbė eventą, pamappinau ir pasirodo jis buvo netoli manęs tai ir laimėjau "eventą". Mano POV'as buvo ekrane, jeigu nematei tavo bėdos, o pats nefilmavau, nes streaminau į ekraną. P.S nelaimėjau evento, nes kai išteisino mane, išteisino ir visus žaidėjus kurie draugiškai šaudėsi kartu. kap administratorius gali nuspresti kada isteisinti visus kada ne kai pats nemato susisaudymo pradzios gal tos zvaigzgutes is anksciau buo jau del nusikaltimu pires zaidejus kaip as. visiskas korupcijos lygis aukstumoje, noriu pamatyti medziaga is administratoriaus susisaudymo pradizioje kiek visi star turejo ir pabaigoje susisaudymo kad sios zvaigzdutes tik is to susiaudymo gautos kitu atveju tai pinkaudziavimas admin priveligijomis ieiti i darba be pakvietimo ir naudotis darbo iranga funkcijomis When love is gone, there’s always justice >>>><<<< Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mikhail_Kalashnik Paskelbta Sausis 14, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 Visi gražiai kovojom tarpusavyje, nebuvo nei vieno PD atstovo kuris galėtų mus išteisinti, todėl Gugis mums padėjo, niekas nuo šito nenukentėjo. Vid_Mantas sureagavo į tai 1 VENICE 13, COSA NOSTRA, ZHIGULYVOSK, SHOTTAZ Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vid_Mantas Paskelbta Sausis 14, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 prieš 1 minutę, Bauneris_Ltu rašė: kap administratorius gali nuspresti kada isteisinti visus kada ne kai pats nemato susisaudymo pradzios gal tos zvaigzgutes is anksciau buo jau del nusikaltimu pires zaidejus kaip as. visiskas korupcijos lygis aukstumoje, noriu pamatyti medziaga is administratoriaus susisaudymo pradizioje kiek visi star turejo ir pabaigoje susisaudymo kad sios zvaigzdutes tik is to susiaudymo gautos kitu atveju tai pinkaudziavimas admin priveligijomis ieiti i darba be pakvietimo ir naudotis darbo iranga funkcijomis o tau labai skauda? https://www.youtube.com/watch?v=BkM4lbTR838 DC: .vidmantas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bauneris_Ltu Paskelbta Sausis 14, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 Ką tik, Antanas_Banginis rašė: Visi gražiai kovojom tarpusavyje, nebuvo nei vieno PD atstovo kuris galėtų mus išteisinti, todėl Gugis mums padėjo, niekas nuo šito nenukentėjo. irodymo susisaudymo su zvaigzdutem pradizoj ir pabaigoje nes kitu atveju tos zvaigzdutes buvo gautos zudant mane kenkiant kitiems zaidejams ir darant masini dm miestelije Robke_Gang sureagavo į tai 1 When love is gone, there’s always justice >>>><<<< Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mikhail_Kalashnik Paskelbta Sausis 14, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 Ką tik, Bauneris_Ltu rašė: irodymo susisaudymo su zvaigzdutem pradizoj ir pabaigoje nes kitu atveju tos zvaigzdutes buvo gautos zudant mane kenkiant kitiems zaidejams ir darant masini dm miestelije Parodyk tu man klipą kur būtų galima matyti, jog tave kažkas nužudė. VENICE 13, COSA NOSTRA, ZHIGULYVOSK, SHOTTAZ Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Edvinas_Bronius Paskelbta Sausis 14, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 (redaguota) prieš 9 minutes(-čių), Bauneris_Ltu rašė: irodymo susisaudymo su zvaigzdutem pradizoj ir pabaigoje nes kitu atveju tos zvaigzdutes buvo gautos zudant mane kenkiant kitiems zaidejams ir darant masini dm miestelije Tikrai tavęs niekas nešaudė tuo momentu ir naktimis beveik žmonių nebūna kur tu gali tiesiog DM miestelyje. Tiesiog subėgo keli žmonės ir pradėjo šaudyti kaip visąlaik naktį, nes nėra ką veikt daugiau naktį. O ne kaip tu kiekviena sekunde rasai skundus ir pareiškimus, kaip sakant take a chill pill. O serveryje nėra jokiu deathmatch'o komandų kur galėtų nuteleportuoti žmonės į vieta kur galėtų žmonės šaudytisl laisvai. Redaguota Sausis 14, 2023 nario Edvinas_Bronius Mikhail_Kalashnik sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bauneris_Ltu Paskelbta Sausis 14, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 prieš 1 minutę, Edvinas_Bronius rašė: Tikrai tavęs niekas nešaudė tuo momentu ir naktimis beveik žmonių nebūna kur tu gali tiesiog DM miestelyje. Tiesiog subėgo keli žmonės ir pradėjo šaudyti kaip visąlaik naktį, nes nėra ką veikt daugiau naktį. O ne kaip tu kiekviena sekunde rasai skundus ir pareiškimus, kaip sakant take a chill pill. O serveryje nėra jokiu deathmatch'o komandų kur galėtų nuteleportuoti žmonės į vieta kur galėtų žmonės šaudytisl laisvai. noriu matit irodimus to ka rasai. pats administracijos narys minejo kad jam parase jog praso isteisint ir del to prisijunge i serveri, jis nezino kas buvo daroma ir nezino kas buvo zudoma ir skriaudziama, noriu matit kokius irodimus gavo administracijos naris del ko reikejo suteikt isteisinimus nes siuo metu matau kad tai aklas isteisinimas be jokiu irodimu When love is gone, there’s always justice >>>><<<< Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vid_Mantas Paskelbta Sausis 14, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 Ką tik, Bauneris_Ltu rašė: noriu matit irodimus to ka rasai. pats administracijos narys minejo kad jam parase jog praso isteisint ir del to prisijunge i serveri, jis nezino kas buvo daroma ir nezino kas buvo zudoma ir skriaudziama, noriu matit kokius irodimus gavo administracijos naris del ko reikejo suteikt isteisinimus nes siuo metu matau kad tai aklas isteisinimas be jokiu irodimu Ne dievas esi, kad kiekvienas admin turėtu atsiskaitynėti TAU, ką jis atlieka. Tema rakinama. https://www.youtube.com/watch?v=BkM4lbTR838 DC: .vidmantas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bauneris_Ltu Paskelbta Sausis 14, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 Ką tik, Vid_Mantas rašė: Ne dievas esi, kad kiekvienas admin turėtu atsiskaitynėti TAU, ką jis atlieka. Tema rakinama. ne dievai tie adminai jie turi tureti irodimus uz savo veiksmus ir negali kada nori ir kaip nori elgtis nes yra administratoiria siuo atveju jokio pateiisnimo nematau jokiu irodmu susisaudymu pradzios pabaigos, zvaigzduciu lygio pries po, administratorius atejo ir ant pasitikejimo nueme zvaigzdutes, o tie zaidejai gal kenke serverio zaidejams saudydami. When love is gone, there’s always justice >>>><<<< Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Sausis 14, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 prieš 35 minutes(-čių), Bauneris_Ltu rašė: noriu matit irodimus to ka rasai. pats administracijos narys minejo kad jam parase jog praso isteisint ir del to prisijunge i serveri, jis nezino kas buvo daroma ir nezino kas buvo zudoma ir skriaudziama, noriu matit kokius irodimus gavo administracijos naris del ko reikejo suteikt isteisinimus nes siuo metu matau kad tai aklas isteisinimas be jokiu irodimu Tu man parodyk žmogų kuris tuo laiku buvo nuskriaustas, tada prisiimsiu atsakomybe už savo padaryta klaidą. Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bauneris_Ltu Paskelbta Sausis 14, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 prieš 23 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė: Tu man parodyk žmogų kuris tuo laiku buvo nuskriaustas, tada prisiimsiu atsakomybe už savo padaryta klaidą. as jauciuos nuskriaustas nusaktleliai mane suado gaudo musa o cia nuima visas zvagzdutes kiti serverio zaidejai taip pat nukencia juos saudo non rp miesteliy daro ir nuima zvaigzdutes uz viska zinoma. visi gaujiniai yra laimingi kai taip zvaigzdutes visas nuima be jokiu irodimu be nieko ir kaip kitose irasose matosi ir toliau dauzot mane su masinom ir sedi salia ir nieko nesudrausmini koks tu administracijos narys a? When love is gone, there’s always justice >>>><<<< Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Sausis 14, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 prieš 5 minutes(-čių), Bauneris_Ltu rašė: as jauciuos nuskriaustas nusaktleliai mane suado gaudo musa o cia nuima visas zvagzdutes kiti serverio zaidejai taip pat nukencia juos saudo non rp miesteliy daro ir nuima zvaigzdutes uz viska zinoma. visi gaujiniai yra laimingi kai taip zvaigzdutes visas nuima be jokiu irodimu be nieko ir kaip kitose irasose matosi ir toliau dauzot mane su masinom ir sedi salia ir nieko nesudrausmini koks tu administracijos narys a? Sėdžiu šalia, buvau afk (Jeigu nematai), atsakinėjau į tavo papeikimus. Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bauneris_Ltu Paskelbta Sausis 14, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 prieš 5 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė: Sėdžiu šalia, buvau afk (Jeigu nematai), atsakinėjau į tavo papeikimus. 1. papeikimo tuo metu nebuvo su laiko nuovaka problemos gal 2. chate matosi kaip zvengi patenkintas kad mane dauzo stumia link vandens When love is gone, there’s always justice >>>><<<< Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vid_Mantas Paskelbta Sausis 14, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 prieš 1 minutę, Bauneris_Ltu rašė: 1. papeikimo tuo metu nebuvo su laiko nuovaka problemos gal 2. chate matosi kaip zvengi patenkintas kad mane dauzo stumia link vandens tam yra /kviesti -> policija https://www.youtube.com/watch?v=BkM4lbTR838 DC: .vidmantas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bauneris_Ltu Paskelbta Sausis 14, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 prieš 2 minutes(-čių), Vid_Mantas rašė: tam yra /kviesti -> policija butu policija tai tokiu isteisinimu korumpuotu neviktu... o paprasius tiams gaujoms isteisinimo policija netikiu kad nuimtu zvaigzdutes todel isvada aiski policijo nebuvo arba korimpuotas ar kelipareigunai buvo When love is gone, there’s always justice >>>><<<< Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Sausis 14, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 prieš 19 minutes(-čių), Bauneris_Ltu rašė: 1. papeikimo tuo metu nebuvo su laiko nuovaka problemos gal 2. chate matosi kaip zvengi patenkintas kad mane dauzo stumia link vandens 1. Vip chate buvo minėta, kad eičiau tikrint admin papeikimus 2. Buvau mechanikų aikštelėje kitoje vietoje ir žvengėm su vidma iš kitų dalykų. O kurioje vietoje matosi, kad būtent žvengiu iš tavęs? ar aš kažką praleidau? Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bauneris_Ltu Paskelbta Sausis 14, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 prieš 2 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė: 1. Vip chate buvo minėta, kad eičiau tikrint admin papeikimus 2. Buvau mechanikų aikštelėje kitoje vietoje ir žvengėm su vidma iš kitų dalykų. O kurioje vietoje matosi, kad būtent žvengiu iš tavęs? ar aš kažką praleidau? 1 zodziai 2 zodziai irodimu nera zodis pries zodi. testi tokio susirasinejimo nereikia. mano irodimai pateikti tegul sprendzia ka su korumpuotu administratoriumi dariti When love is gone, there’s always justice >>>><<<< Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vid_Mantas Paskelbta Sausis 14, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 prieš 10 valandas(-ų), Bauneris_Ltu rašė: 1 zodziai 2 zodziai irodimu nera zodis pries zodi. testi tokio susirasinejimo nereikia. mano irodimai pateikti tegul sprendzia ka su korumpuotu administratoriumi dariti Žodžiai yra žodžiai, bet pats nepateikei įrodymų, kad administratorius kažką, išteisino, nei prieš starus, nei po, o kad pačio net serve nebuvo, tai nereikia verkt, kad tokį bendrą įvykį praleidai, nes tik prisijungęs į serveri esi stumdomas, kaip kokia nesveika "bezdžionė" savo mamos. Visur tik žodžiai, žodžiai ir žodžiai. https://www.youtube.com/watch?v=BkM4lbTR838 DC: .vidmantas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bauneris_Ltu Paskelbta Sausis 14, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2023 (redaguota) prieš 8 minutes(-čių), Vid_Mantas rašė: Žodžiai yra žodžiai, bet pats nepateikei įrodymų, kad administratorius kažką, išteisino, nei prieš starus, nei po, o kad pačio net serve nebuvo, tai nereikia verkt, kad tokį bendrą įvykį praleidai, nes tik prisijungęs į serveri esi stumdomas, kaip kokia nesveika "bezdžionė" savo mamos. Visur tik žodžiai, žodžiai ir žodžiai. irodimai pateikti + tavo pripazinimaas ir korumpuoto administratoiraus paaisknimaas irodo zvaigdzuciu nuemimus korupcija bus isnaikinta vienai ar kitaip jei sikart nepaviks bandisim vel ir vel kadangi korumpuotas administratorius nesiliauja kenkti serveriuo zaidejmas STT vizija yra serveris be korumpuotu administratoru Redaguota Sausis 14, 2023 nario Bauneris_Ltu When love is gone, there’s always justice >>>><<<< Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Garfildas_Nekadejas Paskelbta Sausis 18, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 18, 2023 On 2023-01-14 at 02:05, Bauneris_Ltu rašė: 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): bauneris_ltu 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @gugis_fanta 3. Priežastys: korumpuotas. piknaudzievimas admin isidarbinant i darba, nuema zvaigzdutes nors asmuo yra gaudomas pareigunu. kada bus event pirmas pasiekes gaus pasirinkti kam skirti mute. neaisku ar eventas nebuvo klastojamas tarp paskelbimo ir laimetojo 26 sekundes, taip pat jie kartu bendradarbauja matosi chat daro nesamones ir nuima zvaigzdutes administratorius pateisina tokius veiksmus ir dar juokiasi ir nuima zvaigzdutes nesudrausima nesustadbo ju matosi tekste administatoriai pasirodo gali nuimti zvaigzdutes kam nroi ir kada nori kai nemato pareigunai, visi saudo zudo skriaudzia mane ir nuiminejami zvaigzdutes nes tai vaidnama draugisku saudymosi kartu noriu matyti sio druagisko saudymosi vidoe ir zvaigzduziu kiekius pries ir po draugisko saudymosi bei kas dalyvavo 4. Vaizdinė medžiaga: https://medal.tv/games/gta-v/clips/QtSQM2JJe48Z1/d13371GlPMpO?invite=cr-MSxnQ3UsMTQ0NDk3Mjk0LA https://medal.tv/games/gta-v/clips/QtVEAzUrbmQ1g/d1337ExcsAsd?invite=cr-MSxLdVgsMTQ0NDk3Mjk0LA https://medal.tv/games/gta-v/clips/QtXjePysi0awt/d1337SpeYRCC?invite=cr-MSxpN0wsMTQ0NDk3Mjk0LA https://medal.tv/games/gta-v/clips/QtZqMuGZGUbbh/d1337PSOmpAn?invite=cr-MSxZUlQsMTQ0NDk3Mjk0LA korumpuotas administratorius isdarineje tokus dalikus o kiek dar nematot ir nezinot gal kiekviena vakara nakti taip viksta ir visi isteisinami buna o gal ir kitaip korumpuotai elgieasi ir pikannudziauje administratoriaus komnadomis ir galimibemes ikeliu ir administratoriuas paiskinima del to nes gali pakeisti seni 1h nakties abejoju ar tai trugdo nieks nesiskundzia tik tu tokie eventai tik zaidima praskaidrina Bauneris_Ltu ir Big_Papa sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai