Andzelika_Cruz Paskelbta Rugsėjis 23, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 23, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Andzelika_Cruz 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Rokas_Kingstonas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: sodinimas į jail event metu. Gal gana jau "išsipisinėti" su tokiais sodinimais? Nei prie vieno kito direktoriaus nebuvo tokių bispridielų, kad turint bent kiek įtarimo nebūtų galima net į žuvelės event eiti turint įtarimo. Sutinku jei būtų skiriamas unjail ir uždedamas iš naujo turėtas įtarimas - atsėdėtas laikas. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/ucocjn Pačio serverio taisyklės draudžia trukdyti renginį, už ką dažnai admin nariai skiria 2h jail. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Rugsėjis 23, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 23, 2024 as irgi buvau per auksine žuvele pasodines žaideja bet atmete manau pareigunas atliko viska teisingai Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Andzelika_Cruz Paskelbta Rugsėjis 23, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 23, 2024 prieš 4 minutes(-čių), Check_Bass rašė: as irgi buvau per auksine žuvele pasodines žaideja bet atmete manau pareigunas atliko viska teisingai serverio event skirtas visiems žaidėjams, kaip ir prieš tai minėjau - niekad nebuvo problemų, kad su įtarimu žvejoji, nes tai SERVERIO event. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Rugsėjis 23, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 23, 2024 prieš 2 minutes(-čių), Andzelika_Cruz rašė: serverio event skirtas visiems žaidėjams, kaip ir prieš tai minėjau - niekad nebuvo problemų, kad su įtarimu žvejoji, nes tai SERVERIO event. Tai gali visko but bet adminai nenubause uź štai Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Rugsėjis 23, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 23, 2024 Gal prie visų direktorių nežvejojau auksinėj ir apskritai nežaidžiau bet prie Henres pvz. kažkada tai be šansų buvo pažvėjot prie auksinės, visad sodindavo į jailą tai prieš eventą arba atsėdi arba tikiesi, kad nevažiuos (ist bilietai išvis neegzistavo). Aš negaliu uždraust pareigūnui atlikt jo tiesioginio darbo, o auksinė žuvelė vyksta kasdien tuo pačiu laiku skirtingai nei adminų rengiami eventai tai irgi nežinau kodėl turėčiau drausti sodinti kas su įtarimu ten yra. Pats kol gaujoj buvau po kiekvieno veiksmo nueidavau tiesiog atsėdėt, retais atvėjais naudojau išteisinimo bilietus bet čia jau jums rinktis ar kaupt tuos įtarimus ar nžn. Atmesta. Andzelika_Cruz, Terry_Snow ir Edma_Lmg sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai