Berta_Garcia Paskelbta Rugsėjis 26, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 26, 2024 (redaguota) 1.Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde):Berta_Garcia 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Immortalas_Gamn 3. Priežastis: Nepagrįstai uždėti įtarimai (free star'ai) "KET pažeidimai", "Bėgimas nuo teisėsaugos". 4. Redaguota Rugsėjis 26, 2024 nario Berta_Garcia Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nacis_Dedujinis Paskelbta Rugsėjis 26, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 26, 2024 Pritariu, pastoviai nesamones daro. Taip Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Immortalas_Gamn Paskelbta Rugsėjis 27, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27, 2024 https://streamable.com/7c62pp Sekmes Andzelika_Cruz, Edma_Lmg ir Vadim_Kalashnikov sureagavo į tai 1 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Berta_Garcia Paskelbta Rugsėjis 27, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27, 2024 (redaguota) Tai įdėk normalų klipą. Nuo pradžios, kai jūs prieš mane atsiradot. Įdėjai nuo vidurio kai aš jau išvažinėju. Plius, iš kur man reikėjo žinoti, kad man tas mirgalkes įjungei, kai dar viena mašina važiavo šalia? Prieš tai random privažiavai, kai ėjau pėsčiom, surakinai ir apieškojai. @Immortalas_Gamn Plius iš to video matosi, kad tu už manęs esi. Ir tu nori pasakyti, kad aš įsipisau? Redaguota Rugsėjis 27, 2024 nario Berta_Garcia Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nacis_Dedujinis Paskelbta Rugsėjis 27, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27, 2024 Kad random video čia Mirgalus forfun įjungei viduryje gatvės, kas ten žino kas viduryje nakties tau vaidenasi Pastoviai nesąmones darai ir gaudai už beleką. Įdėk nuo anksčiau video. Taip Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Rugsėjis 27, 2024 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27, 2024 Pareigūnas bus nubaustas, papeikimas priimtas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai