Aixam_Team Paskelbta Rugsėjis 27 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Aixam_Team 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Justis_Ltu 3. Priežastys: uz ka mute, kad parasiau kad metu moneta ''mnt sms'' ??????? manau nelogiska uz tai mutinti, kad paklausiau kas moneta sms...., jei uz tokias nesamones mutini. tai mutink ir uz Labas vakaras, labos, t.t 4. Vaizdinė medžiaga: Avoidedas_Nakuj, Swaika_Kent ir Ramiai_Puciu sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justis_Ltu Paskelbta Rugsėjis 27 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27 Labas, Visų pirmą Tu nerašei, kad "Metu monetą /sms", o rašei "mnt sms", kad ir ką tai turėtų reikšt dabar jau suprantu. Tačiau mano pozicija tokia, kad nereikia rašant skelbimus per /v išsidirbinėti, šiuos viešus pranešimus mato visas serveris, todėl kažkokios skelbimų stilistikos reiktu laikytis, kad ir labai minimalios. Žinoma, čia tik mano nuomonė tokia ar ji sutampa su pagr. administracijos sulauksim atsakymo. Ačiū už papeikimą, Gero žaidimo. Avoidedas_Nakuj, Ramiai_Puciu, Swaika_Kent ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aixam_Team Paskelbta Rugsėjis 27 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27 kaip suprast issidirbineju ? parasiau mnt sms, neuzdejau sito / prie sms jau tragedija, Mnt /sms galima rasyt, o mnt sms negalima, del betkokios klaidos turi mutint. zemas lygis justai Ramiai_Puciu sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aixam_Team Paskelbta Rugsėjis 27 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27 tai va mutinkit luka tony, kodel jis gali izeidinet ir nemutinat, o as kad / nepadejau prisiknisot, nrml? Ramiai_Puciu sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justis_Ltu Paskelbta Rugsėjis 27 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27 prieš 2 minutes(-čių), Aixam_Team rašė: tai va mutinkit luka tony, kodel jis gali izeidinet ir nemutinat, o as kad / nepadejau prisiknisot, nrml? Prašyčiau, koks nemutinam ? Ar pranešei į /admins ar kur kitur jo pažeidimą ? Iškart į papeikimus keli, kad nemutinam... Susirašinėjimo 24/7 nematau aš. Žaidėjai pranešė apie pažeidimą ir gavo atitinkama bausmę: Swaika_Kent ir Dominykas_Snow sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aixam_Team Paskelbta Rugsėjis 27 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27 tai kai atsibudai ir uzmutinai , nebutu pradeje sneket nebutum ir mutines Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aixam_Team Paskelbta Rugsėjis 27 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27 Ką tik, Aixam_Team rašė: tai kai atsibudai ir uzmutinai , nebutu pradeje sneket nebutum ir mutines lina su arabu uzmutinai kol nepradejo apie luka sneket ale nematei, o juos pamatei nrml justi nrml Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justis_Ltu Paskelbta Rugsėjis 27 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27 Atsakant į abu Tavo pranešimus, noriu atsiprašyt, kad nesugebu matyt aš to "chat" taip įdėmiai, kaip tamsta. Jeigu matai pažeidimą, malonėk jį pranešti /admins arba Discord #help-desk kanale ir bus sureaguota. Nesuprantu kur problemos ieškoma čia ? Toks požiūris atrodo, kad jei nueisiu pasiimt užkąst ir kažkas kažką parašys iškart papeikimo susilauksiu. Tam ir yra sukurtas smulkių pažeidimų kanalas, kurį paminėjau, todėl išnaudokim jį, ačiū. Pridedu dar vieną Tavo pažeidimą, jog nereiktu vėl atsakinėti, kitaip sakant užbėgam už akių įvykiams... Bei negražu kurstyti žaidėjus, pateikiu žemiau, pagr. admin supras apie ką aš. - mute už flood. - bei tavo bendražygiams mute už flood. Manau čia bus galutinis mano atsakymas į šią temą, neterškim ir sulaukim atsakymo. Tikėkimes nebus "backfire" jeigu pagr. administracijos sprendimas palankus man, o Tavo ir bendražygiai baudžiami VIP įspėjimais. Dominykas_Snow sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Rugsėjis 29 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 29 Atmesta. ADMIN narys pateikė vaizdinę medžiagą ir paaiškino situaciją. On 2024-09-27 at 21:42, Aixam_Team rašė: 3. Priežastys: manau nelogiska uz tai mutinti, kad paklausiau kas moneta sms...., jei uz tokias nesamones mutini. tai mutink ir uz Labas vakaras, labos, t.t Žinutėje nebuvo „kas moneta sms“ – neiškraipykime jos. VIP narys skelbdamas turinį per /v turėtų formuluoti žinutes tiek aiškiai, kad suprastų ir įprastas vidutinis žaidėjas. Pastebėjus nusižengimus galima apie tai pranešti /admins arba -help-desk Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai