Aixam_Team Paskelbta Rugsėjis 29 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 29 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Aixam_Team 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Mantas_Cancel 3. Priežastys: uz moneta mutinti? normaliai, kas mnt= kas moneta... nrml 4. Vaizdinė medžiaga: Grazhvis_Chaserr, White_Glue ir Quattro_Koops sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Rugsėjis 29 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 29 Atsprasau kad kysuos, bet kas mnt labiau skamba kas mentas, negu moneta Arabas_Dosnus, Robke_Gang ir Check_Bass sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aixam_Team Paskelbta Rugsėjis 29 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 29 kaip kam, tegul mutina ir tuos kurie raso laba diena. cia parasai kas mnt iskart mute deda nrml Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Cancel Paskelbta Rugsėjis 29 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 29 Įrodymai kaip ir matosi tavo nuotraukoje, tad tiesiog pacituoju kito ADMIN atsakymą į tokį pat papeikimą jam, nes nuomonė identiška ir pas mane. "Mano pozicija tokia, kad nereikia rašant skelbimus per /v išsidirbinėti, šiuos viešus pranešimus mato visas serveris, todėl kažkokios skelbimų stilistikos reiktu laikytis, kad ir labai minimalios. Žinoma, čia tik mano nuomonė tokia ar ji sutampa su pagr. administracijos sulauksim atsakymo." Kodėl ne ppk Mnt_Cncl ? Rafaelis_Kirminas, Black_Smile, Lawrence_Taylor ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 4 1 2 squash83 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Rugsėjis 29 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 29 Atmesta. ADMIN narys pateikė vaizdinę medžiagą ir paaiškino situaciją. Žinutėje nebuvo „kas moneta“ – neiškraipykime jos. VIP narys skelbdamas turinį per /v turėtų formuluoti žinutes tiek aiškiai, kad suprastų ir įprastas vidutinis žaidėjas. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai