Ernis_Gaydis Paskelbta Spalis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Spalis 1, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Ernis_Gaydis 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Vaidis_Kent 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Buvau paleto ir tu privalėjiai nuvešt mane pasodint o ne šaudit civiliu (Nu man nesunku parašyt 4 eilutes Miela malonu ) 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://streamable.com/85xpn2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vaidis_Kent Paskelbta Spalis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Spalis 1, 2024 sveikas draugas. Last but not least, irgi pasimetat galima ar negalima nušaut jei nenoriu vežt į jailą tai atsakymas - galima vežt jei norit, galima nušaut jei norit, renkatės JŪS. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Gaydis Paskelbta Spalis 1, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 1, 2024 nu ar tikrai ne vienas pareiguns gavo po ispejima Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Spalis 2, 2024 Dalintis Paskelbta Spalis 2, 2024 prieš 4 valandas(-ų), Ernis_Gaydis rašė: nu ar tikrai ne vienas pareiguns gavo po ispejima Eik tu, nemeluoji? Atmesta, kaip nori taip sodina, nėra būtina sodinti per pickupą. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai