Jump to content

Unban Tomas_Frenzy

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė:  Tomas_Frenzy
2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: Avoidedas_Nakuj 
3. Užblokavimo informacija (nuotrauka)image.png.f72f5750facf8244f86b5496d3948889.png
4. Kokia paskyra naudojatės?: savo
5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina):

• Buvo kalbėta su pačiu administratorium, kuris mane užblokavo. Kaip minėjo blokavo už šitą video: 
https://www.youtube.com/watch?v=fIM_-ZVk6RU

o konkrečiau tam tikras to video vietas: https://streamable.com/w4fl75

• image.png.51896bb2ebee87b44093960669aadfb3.png

balsavo 8 adminai už. Dabar tie adminai kurie balsavot už, kai dalyvaujat veiksmuose pastebėkit ir savo šaudymus iš šono, nes tie kurie dalyvaujat, esat ir patys gerai pašaudantys, pažiūrėkit ką              patys pataikot ir ką patys nutrack'inat.

• Tie kurie veiksmuose net nedalyvaujat (adminai), nežinot kaip vyksta veiksmai ar šaudymas, kur į serverį prisijungiat dėl algų buginimo, išvis neturėtų net būt leidžiama tokiems balsuoti dėl tokių sprendimų, nubalsuoja tik tam, jog parodytų "kokie mes aktyvus".
  • Slow motionu expertai, kažką įžvelgia suspicious susilėtinę iškart įtarinėja, nustokit žiūrėt viską slow motionu, reikia žiūrėti ir bendra vaizdą (jei nesuprantat kas bendras vaizdas - rezultatu lentele, visos gamyklos vaizdas kaip šaudau, galu gale mano patirtis susišaudyme, nužudymų turiu daugiau beveik nei visas serveris (apart vieno žmogaus)). Pirma kartą manau irgi buvau neteisingas užblokuotas, bet žinant jūsų politiką dėl unbanų, nebuvo noro net pildyt. Šį kart įtikino tik parašyt.
  • Nekartą buvo sakyta ne vienam adminui ir iš ankščiau kai buvo skundai man rašomi - visada filmuoju žaidimą savo, jeigu kils įtarimų prašyti POV visos gamyklos, spręsti iš bendro vaizdo, o ne iš kelių atsitiktinimų ar pataikytų "fuksų"
  • Girdėtas pasakymas - jog nešaudau stabiliai, mano aim'as nėra stabilus - taip aš neesu robotas, kad viską atlikčiau visada taip pat, visad vis kitaip priimsiu situacija. Viskas priklauso nuo to kaip tą dieną jausiuos, ar pamiegojęs nuo to ir priklausys ir mano reakcija, pats žaidimas. Net krw pamainoina tokius dalykus aiškint, kaip darželinukam, tikis, kad stabilus šaudymas bus, kas nėra įmanoma, nebent tu naudoji ką nors.
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...