Marco_Mobster Paskelbta Spalis 10 Dalintis Paskelbta Spalis 10 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Marco_Mobster 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mikulis_Mikul 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Bėglio statuso uždėjimas išėjus iš kalėjimo, nors nebuvau stabdomas ir rakinimas bei tikrinimas be priežasties. 13. Policininkas negali surakinti ar naudoti kitų policijos darbo komandų, inventoriaus be pateisinamos priežasties ir įrodymų. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/urehwG6 https://streamable.com/339m1e Redaguota Spalis 10 nario Marco_Mobster Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mikulis_Mikul Paskelbta Spalis 11 Dalintis Paskelbta Spalis 11 (redaguota) Išvengei žymiai didesnės bausmės kuri turėjo būti, buvai pagautas ir surakintas, atsijungei. Įrodymai galioja 1 valanda, laukiau kol išeisi iš kaleimo, kad sudėti įtarimą tinkamą ir pasodinti, tačiau tik išėjus iš jail padarei /vtd ir nepavyko pagauti, tada uždėjau tau /bėga, kadangi buvai stabdytas su + ir nepanorai sustoti bėga galėjau tikrai dėti. Įrodymai - https://streamable.com/ksqk1p Redaguota Spalis 11 nario Mikulis_Mikul Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Marco_Mobster Paskelbta Spalis 11 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 11 (redaguota) Tai gerai, gavau bausmę už "relog" ją atsėdėjau, o po kalėjimo kur tu mane stabdei? Ar man reikėjo čia pagal tave prisiduoti, o /vtd padarymas išėjus iš kalėjimo skaitosi bėgimas? Dar būtų įdomu sužinoti kokiu pagrindu surakinai ir apieškojai. Redaguota Spalis 11 nario Marco_Mobster Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mikulis_Mikul Paskelbta Spalis 11 Dalintis Paskelbta Spalis 11 (redaguota) prieš 4 valandas(-ų), Marco_Mobster rašė: Tai gerai, gavau bausmę už "relog" ją atsėdėjau, o po kalėjimo kur tu mane stabdei? Ar man reikėjo čia pagal tave prisiduoti, o /vtd padarymas išėjus iš kalėjimo skaitosi bėgimas? Dar būtų įdomu sužinoti kokiu pagrindu surakinai ir apieškojai. Taip, stabdžiau prieš kalėjimą, tačiau norėdamas išvengti žymiai ilgesnio laiko kalėjime, tiesiog atsijungei surakintas. Jeigu taip yra tai čia puse serverio taip elgtusi, verčiau atsijungti surakintam nei gauti perpus daugiau įtarimo nei gausi tiesiog surakintas atsijungęs. O juoda ant balto yra parašyta, jog įrodymai galioja 1 valandą nuo jų padarymo pradžios, todėl nemanau, kad padariau čia kažką blogai, ne dėl mano kaltės sėdėjai tame kaleime, o pats nusprendei atsijungti ir susimažinti bausmę, tačiau valanda nepraėjo ir norėjau sudėti įtarimą ką jau turėjai gauti prieš kaleimą. Gavai kalėjimo 40 minučių, o būtum gavęs išviso sedėti 1val. 30min ir dar diskutuoji viso to išvengęs... Redaguota Spalis 11 nario Mikulis_Mikul Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Marco_Mobster Paskelbta Spalis 11 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 11 (redaguota) Kokio žymiai ilgesnio laiko? Kur 20 minučių būčiau gavęs iš tavęs, o kur gavau 40 minučių už relog, nelabai suprantu ką tu čia bandai vartytis dabar dar pridėkim tai, kad pliusiuką paspaudei tik esant prie pat manęs ir iškart surakinai, tai kur tau čia bėgimas? . Dar būtų įdomu sužinoti, dėl kokių priežasčių rakini ir tikrini iš lempos šalia fūristų pasikrovimo. Redaguota Spalis 11 nario Marco_Mobster Mikulis_Mikul sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Spalis 12 Dalintis Paskelbta Spalis 12 Man šiek tiek keista kaip tu neperseniausiai dirbęs PD nežinai, kad užtenka įjungtų švyterėlių, kad uždėt už bėgimą jei nesustoji. Tas pats su tikrinimu, jei noriu tai ir tikrinu, nežinau kokios tau priežasties reikia. Kas liečia dėl gaudymo po relogo tai kodėl ne? Jei neturi įtarimo tai per /gaudomi tavęs nėra tai ir uždėjo /bega, kad susekti ir pagauti. Išvis nesuprantu, ant tiek gaila duot tą priekabą patikrint? Gal būtum gavęs mažiau, gal daugiau bet čia pareigūno pareiga baust už nusikaltimus, kuriuos padarei. Aptarta ir su DP, patvirtino, kad po relogo įtarimus galim dėti, nesvarbu atsedėjai tu daugiau ar mažiau, relogas nėra automatiškas išteisinimas nuo atliktų nusikaltimų. Atmesta. Marco_Mobster ir Mikulis_Mikul sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai