Jump to content

Peikiu Faxe_Premium

Zhenka_Storulis

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Zhenka_Storulis
2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Faxo_Premija
3. Priežastis: WH,Silent,Inf stamina, Masinu nerodymas
4. Vaizdinė medžiaga:

5. Papildomi komentarai: Ikeltas jo pats video youtubej, yra perfilmuotas video jaigu istrintu, viskas aiskiai matosi sitam klipe.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Man tai cia belenkaip cool video, nes primena musu su faxu vaikyste, kaip zaisdavom lmg roblox pries 13 metu, o irodymai galioja tik 2sav , o ne 13 metu lol

image.png.03e9931016743ae3abc08b7e246f3178.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 9 valandas(-ų), Matukas_Poseu rašė:

Man tai cia belenkaip cool video, nes primena musu su faxu vaikyste, kaip zaisdavom lmg roblox pries 13 metu, o irodymai galioja tik 2sav , o ne 13 metu lol

labai aciu tau uz komplimenta labai labai stengiaus padaryti sita clap montaza uztrukau tikrai ilgai ir matau lbtq nary uzkabinau net skunda parase haha, labai smagu man,gaila datos nera kada ten saudem kartu nieko tokio kita karta gal bus uz 3metu kitas bus

Nuoroda į atsakymą

prieš 21 minutes(-čių), Anti_Cheats rašė:

labai aciu tau uz komplimenta labai labai stengiaus padaryti sita clap montaza uztrukau tikrai ilgai ir matau lbtq nary uzkabinau net skunda parase haha, labai smagu man,gaila datos nera kada ten saudem kartu nieko tokio kita karta gal bus uz 3metu kitas bus

Galiu imest video jei neturi su laiku, nes turiu nufilmines pora vietu kurias ikelei i video. Tai laikas atitiktu su veiksmu, jei rek sakik ikelsiu

Nuoroda į atsakymą

prieš 59 minutes(-čių), Zopa_Gavirio rašė:

Galiu imest video jei neturi su laiku, nes turiu nufilmines pora vietu kurias ikelei i video. Tai laikas atitiktu su veiksmu, jei rek sakik ikelsiu

Tai galite pridurti aisku, arba atsiuskite man i pm, as pridursiu prie aprasymo

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...