Jump to content

Peikiu Martiinis_Beckham

Zygis_Budrys

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Zygis_Budrys
2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Martiinis_Beckham @Martiniis_Beckham @Martinis_Beckham
3. Priežastis: Cytinimas "Su kolegom pasitarėm tai galimai aim lock arba dar kazkas"

• Pirmom sekundėm kai su bige šaudosi. Tipo jo arti buvo galėjo pats ten taikytis, bet tas drebėjimas ir taikymasis vien i bigės grudaka tai nu ka  žinau.
  • Su dodadolu išvis baika. Pacas senai jau po lapais guli, bet sugeba tiesiai i krutine nusitaikyt ir dar šaut sūvi ir tada kilometra nustumia taikinuka.
  • Įmane kai šaudė, tai gal ir legit as ten kaip npc bėgų, bet vienoj vietoj gavos mano teleportas šioks toks bet pacas vistiek sugebėjo viska pataikyti. Plius Taikinukas baltas = neužvesta ant žmogaus, bet paco kulkos limpa vistiek i mane. Už tokį dalyka Stanley Williams gavo bana. Reiks atrasiu skunda kaip pavizdį
  • Šaudydamas į mane dreba ir paskutine sekundę nusisukes jau "nesitaikydamas" vistiek sugeba nuclapint mane :DD. 
  • Žaidėjas ne pirmą karta yra pagaunamas kaip čytina, galimai iš klaidų vistiek nesimokina

4. Vaizdinė medžiaga:

Mano pov - https://streamable.com/k58pp1

Martiinio Pov- https://streamable.com/5hliqe

Stanley skundas kur taikinukas ne ant zmogaus bet vistiek pataiko - 

"jei istrins org linka ikelsiu per nauja VIDEO ATSISIUSTAS"

off topic - 

Zaidejas i stovinti vietoj saudo tris sekundes gauna ban uz aim loca. Martinis sugebejo i beganti sulest viska ir nusaut, tai manau kaip ir aisku viskas. Nes mums tai aisku, o jei jums neaisku, tai galim paaiskinti, kad viskas butu aisku.

Redaguota nario Zygis_Budrys

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Visu pirma jei i bige trackinau tai buciau trackines ir doda dola , nes abu salia vienas kito buvo 😀 o i gulinti ipisau nes galvojau nemires dar bet pasirodo pats bige ji nupises buvo

Tu pasizek kiek musu saude i jusu puse ir pisi ant manes viska kad as tave vienas sudroziau viska, nemaciau jokio teleporto is tavo puses tiesiog vietoi stovejai ir pradejai bekt i viena puse😀 su last kulkom uzkabinau nes lowas buvai ir mirei

Redaguota nario Martiniis_Beckham
Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Martiniis_Beckham rašė:

Visu pirma jei i bige trackinau tai buciau trackines ir doda dola , nes abu salia vienas kito buvo 😀 o i gulinti ipisau nes galvojau nemires dar bet pasirodo pats bige ji nupises buvo

Tu pasizek kiek musu saude i jusu puse ir pisi ant manes viska kad as tave vienas sudroziau viska, nemaciau jokio teleporto is tavo puses tiesiog vietoi stovejai ir pradejai bekt i viena puse😀 su last kulkom uzkabinau nes lowas buvai ir mirei

Susiletini ir viskas matosi. Neuzvedes ant manes vistiek trakini, su armoriuko pagalba greitas begimas gavos vistiek spejai trakint, dmg lentelej vien tu. Okey cancelio kulka buvo viena. Nu bet tipo, siaip skundu nerasau, bet kai ant 0.5 pasidarai ir tavo taikinukas aplink mane laksto o kulkos i mane tai b*z, zodziu turim pacia geriausia ADMIN komanda jie teisinga sprendima priims :DDDDD

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

prieš 19 valandas(-ų), Zygis_Budrys rašė:

Susiletini ir viskas matosi. Neuzvedes ant manes vistiek trakini, su armoriuko pagalba greitas begimas gavos vistiek spejai trakint, dmg lentelej vien tu. Okey cancelio kulka buvo viena. Nu bet tipo, siaip skundu nerasau, bet kai ant 0.5 pasidarai ir tavo taikinukas aplink mane laksto o kulkos i mane tai b*z, zodziu turim pacia geriausia ADMIN komanda jie teisinga sprendima priims :DDDDD

Ant jusu trackinau ant the dudo ne ? tai ir dudas turejo sukrist is pirmo shoto😀 i koki beganti as tave galejau sulest jei net bloodo nesimato kad eitu is taves ?😆😆😆

Redaguota nario Martiniis_Beckham
Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...