Dovy_Das Paskelbta Sausis 15, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 15, 2023 (redaguota) 1. Jūsų vardas? Aš esu Dovydas 2. Jūsų pravardė? Mano pravardės yra Dovis arba Dovydėlis 3. Kiek jums metų? Už poros dienų bus 21 4. Dabartinė gyvenamoji vieta? Gyvenu Kuršėnuose (Šiaulių rj.) 5. Koks tavo zodiako ženklas? Mano zodiako ženklas ožiaragis 6. Dirbi? Mokausi? Studijuoji? Papasakok plačiau: Šiuo metu dirbu Danijoje (vieta, šalis priklauso nuo objekto) prie metalų konstrukcijų t.y. statau tentinius angarus 7. Turi teises? Jei taip, ką vairuoji? (įkelk nuotrauką). Taip teises turiu. Kaip daily vairuoju BMW E46 323i. Nuotraukos jos neturiu Taippogi turiu ir BMW E36 320i, jis ruošiamas sezoniniam važinėjimui. 8. Turi naminį gyvūną? Koks vardas? (pasidalink nuotrauka). Turiu, du šuniukus Čipa ir Ogis. Nuotraukų neturiu. 9. Turi brolių/sesių? Turiu sesę. 10. Koks tavo hobis? Mano hobis krapštinėtis prie mašinų 11. Kas tavo autoritetas? Smokey Nagata 12. Ką veiki LMG5 serveryje? Leidžiu linksmai laiką 13. Iš kur sužinojai apie LMG5 serverį? Apie serverį sužinojau iš interneto platybių 14. Kokio žanro filmai tau labiausiai patinka? Šiaip neesu išrankus ties tuo, bet labiausiai kabina komedijos 15. Kokios muzikos klausaisi? Repas, phonk ir šiaip ką per radiją pajungia 16. Kokie tavo tikslai serveryje? Na tikslų neesu užsibrėžęs, tiesiog lošiu, kad praleisti laiką linksmai, o ateity matysim ką čia pasieksim 17. Kokie tavo tikslai gyvenime? Nuosavas būstas, žmona ir tvarkingai užauginti vaikai pamiršau paminėt dar bent kelios kregždės garaže ir dar nissaniukas s14ioktas ar šiaip koks japoniukas 18. Papasakok savo gėdingiausia gyvenimo istoriją: (nebūtina) 19. Įkelk savo nuotrauką (Nebūtina): Nuotraukos automobilio: Redaguota Sausis 15, 2023 nario Dovy_Das Gugis_Fanta ir Clemmy_Berman sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Sausis 15, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 15, 2023 Sveikas Dovydėli, malonu susipažinti! Dovy_Das sureagavo į tai 1 Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Anubis_Gold Paskelbta Sausis 16, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 16, 2023 Sv, malonu Dovy_Das sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Run_Away Paskelbta Kovas 19, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 19, 2023 Sveikas, malonu, sėkmės žaidime! Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nepiniguose_Laime Paskelbta Balandis 5, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 5, 2023 Sveikas, gera kregzde Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai