True_Zoro Paskelbta Spalis 16, 2024 Dalintis Paskelbta Spalis 16, 2024 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): True_Zoro 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Rafaelis_Kirminas 3. Priežastis: Netinkamas kaltinimas ir sudinimas i kalejima. P.S. jei esi pareigunas, gali daryti ka nori. 4. Vaizdinė medžiaga: https://imgur.com/a/FtLD5ih Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Spalis 16, 2024 Dalintis Paskelbta Spalis 16, 2024 (redaguota) Viskas kas rasyta akyvazdziai matosi jog buvo rasyta su sarkazmu. Ta prasme free bega uzdejau, rimtai? https://streamable.com/xo6cpz Toliau eina uzdejimas uz non-rp: https://streamable.com/qmn7ei Begimas nuo teisesaugos: https://streamable.com/p1ng17 Izedinejimai [Tiksliai nesupratau mane grybu vadini ar mano visa valdzia] Imgur: The magic of the Internet O galejo viskas baigtis kitaip jeigu tiesiog sustotum ir susimoketum bauda, taciau to daryti nenorejai. Dazniausiai uz tokius non rp pazeidimus nebaudziu zaideju [Nors tikrai galiu ir yra pareigunu kurie uz tai baudzia], bet cia jau perlenkei pats lazda rasydamas man nesamones i PM pabegdamas nuo manes i savo lusna su brabus transporto priemone. [Kur man teko taves laukti apie 20 minuciu kad tu iseitum] Ateciai tau pasakysiu kad screenshota labai lengvai gali padaryti su F12 mygtuku arba prnt scr. Venintelis pazeidimas uz kuri galeciau buti nubaustas tai saudymas i ratus Paleto miestelyje, taciau saudydamas nepataikiau todel zala nebuvo padaryta. Redaguota Spalis 16, 2024 nario Rafaelis_Kirminas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
True_Zoro Paskelbta Spalis 17, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 17, 2024 (redaguota) Pastejau kad gerai mokate karpyti video pagal save. Clap, clap. Tiesiog vazinejaus po paleto ir uzkliuvau uz masinos. Apsisukau ir vaziavau toliau. ir net nemaciau kas is galo vaziuoja nes kai zaidi camera 1 pozicija, prie masinos nesimato, nerodo. Tuomet tik pastebejau saudyma i automobili ir beglio statusa todel vaziavau toliau ir norejau issiaiskinti kas per nasamones vyksta. pokemonas ir grybas buvo skirtas asmeniskai jums rafaeli tarptautiniai zodziai, mushroom and pokemon. nera nieko izeidziancio P.S. saudydamas pateikete i ratus. maniau kazkas siaip saudo. Aciu:) Redaguota Spalis 17, 2024 nario True_Zoro Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Spalis 17, 2024 Dalintis Paskelbta Spalis 17, 2024 prieš 25 minutes(-čių), True_Zoro rašė: Pastejau kad gerai mokate karpyti video pagal save. Clap, clap. Tiesiog vazinejaus po paleto ir uzkliuvau uz masinos. Apsisukau ir vaziavau toliau. ir net nemaciau kas is galo vaziuoja nes kai zaidi camera 1 pozicija, prie masinos nesimato, nerodo. Tuomet tik pastebejau saudyma i automobili ir beglio statusa todel vaziavau toliau ir norejau issiaiskinti kas per nasamones vyksta. pokemonas ir grybas buvo skirtas asmeniskai jums rafaeli tarptautiniai zodziai, mushroom and pokemon. nera nieko izeidziancio P.S. saudydamas pateikete i ratus. maniau kazkas siaip saudo. Aciu:) Jeigu pareigunas jums ponas uzdeda /bega komanda jums aiskiai raso, sustokite ir pasiduokite, taciau to nedarete. Todel prasyciau neapsimesti nekaltu, kuomet pats matai jog pazeidimai buvo atlikti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Spalis 17, 2024 Dalintis Paskelbta Spalis 17, 2024 Visokie "nemačiau, muziką pasileidęs buvau, camera 1 pozicija (šitas naujas)" tiesiog juokinga. prieš 3 valandas(-ų), True_Zoro rašė: todel vaziavau toliau ir norejau issiaiskinti kas per nasamones vyksta Nu taip, davai visi pradedam bėgt į trobas ir iš ten aiškintis kodėl policininkas norėjo mane sustabdyt. Galėjai sustot, būtum gavęs baudą ir toliau sau važinėtum bet susikūrei pats sau problemų tai ir neverk. Daugelyje atvejų /bega uždedamas, kad parodyt jog tave stabdo ir jei sustoji iškart tai niekas už bėgimą tau nedėtų bet pasirinkai važiuot į kitą galą, įeit į namą ir per pm su telefono kamera (rimtai?) draskyt akis ir įrodinėt savo tiesas. prieš 4 valandas(-ų), True_Zoro rašė: tarptautiniai zodziai, mushroom and pokemon. nera nieko izeidziancio Okey, supratau, dabar visus įžeidimus sakysiu išvertęs į anglų kalbą, kad jeigu kas tai būtų tarptautinis žodis ir ne įžeidimas. Pareigūnas bus nubaustas už šaudymą Paleto miestelyje, dėl viso kito neįžvelgiu pažeidimo ir pareigūno nebausiu. Rafaelis_Kirminas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai