Zhenka_Storulis Paskelbta Spalis 21, 2024 Dalintis Paskelbta Spalis 21, 2024 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavarde: Zhenka_Storulis 2. Peikiamos gaujos pavadinimas: Kingsmen V2 3. Kodėl peikiate šią gaują?: Pradejome ju sandelio grobima, grobiant sandely policija atsidare gamykla ir Kingsmen gauja pasiskelbe kad ju gamykla nesibaigius sandeliui 4. Įrodymai: https://streamable.com/fc3e0n paskelbe gamykla. https://streamable.com/o9ddsh irodymas kad sandelys vyksta. Jaigu pasiskaiciuosite laikus sandelys buvo pradetas 18min ago, sandelys buvo anksciau pradetas nei gamykla Redaguota Spalis 21, 2024 nario Zhenka_Storulis Don_Alvarez sureagavo į tai 1 RedNineTale #OverTake Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Spalis 21, 2024 Dalintis Paskelbta Spalis 21, 2024 Gauja gali dalyvauti tik viename grobime vienu metu. Išimtis jei pati aktyviame veiksme esanti gauja nori pradėti dar vieną grobimą (pvz. kariauja prieš policiją gamykloje ir pradeda sandėlio ar kitos gaujos hoodo grobimą). Daugiau grobimo nuostatu - į papeikima atsakau uz Milla nes turi dar biski apribojimų. The_Dudes sake nemoka forumo isijungt tipo Check_Bass, Martin_Swan, Lukas_Ketvirtadienis ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Spalis 22, 2024 Dalintis Paskelbta Spalis 22, 2024 prieš 13 valandas(-ų), Zygis_Budrys rašė: Gauja gali dalyvauti tik viename grobime vienu metu. Išimtis jei pati aktyviame veiksme esanti gauja nori pradėti dar vieną grobimą (pvz. kariauja prieš policiją gamykloje ir pradeda sandėlio ar kitos gaujos hoodo grobimą). Daugiau grobimo nuostatu - į papeikima atsakau uz Milla nes turi dar biski apribojimų. The_Dudes sake nemoka forumo isijungt tipo Milui prašau perduoti: Taisyklė sako, kad galima PRADĖTI DAR VIENĄ grobimą. Šiuo atveju jūs nebuvot pradėję jokio grobimo, jog pradėtumėte DAR VIENĄ. Jūs gynėtės. Tai ši išimtis jums netaikoma. Bet taisyklė prastai parašyta mano. ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Spalis 25, 2024 Dalintis Paskelbta Spalis 25, 2024 Papeikimas priimtas. Taisyklė tobulintina ir ją rašant nebuvo pagalvota apie faktą, kai besiginančioji gauja sandėlyje yra kur kas stipresnė ir beužsibaiginėjant sandėliui, kurį jie laimėtų nepriklausomai jau nuo situacijos, pradeda gamykla. Taip turėtų būti, tačiau: taisyklės yra taisyklės ir jei pastebima, jog yra galimybių jas tobulinti, apie tai turi būti pranešta arba man, kaip GP, arba ADMIN nariams, jog jie perduotų man, arba gaujų klube, kuriame yra visos galimybės. Saviveikla užsiiminėti nereikėtų. Gaujos lyderio pasikeitimo metu buvęs lydereris Burbulaz buvo tampam laikui uždėjęs gaujos lead Žygiui Budriui be GP žinios. Net jei tas permetimas pirmyn atgal trūko mažiau nei per minutę - pažeidimas buvo padarytas. Pastarąsias dienas pastebėtas gaujos (o tiksliau kelių gaujos narių) nuolatinis bendradarbiavimas su policijos departamentu. Elgiamasi visiškai nelogiškai, skelbiami gamyklos /v pranešimai kai serveryje yra vos vienas prisijungęs gaujos narys. Tai prasilenkia su žaidimo logika. Gauja, surinkusi trečią įspėjimą (praeiti - už čytinimą) yra uždaroma. Man labai gaila, kad kolektyvas, ypač susitvarkęs Luko Ketvirtadienio laikais renkasi tokį elgesį ir tampa tokiais, į kuriuos pastoviai bado pirštais. Esu labai nusivylęs tam tikrais žaidėjais, ypač savo senais bendražygiais.. Šiandien įvyks keletą taisyklių pokyčių grobimų fronte, turintys pastabų - rašykime man į DC. Naujas/koreguotas taisykles išskirsiu. Toyo_Yello, Aftaritet_Stalone, Zygis_Budrys ir 1 kitas sureagavo į tai 3 1 ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai