Robka_Fernandes Paskelbta Spalis 24 Dalintis Paskelbta Spalis 24 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Robka_Fernandes 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Pasiūlymas būtų toks kad padaryti kad galėtumem nusipirkti gyvūna (manau būtų gerai už tikrus pinigus) Pavydžui Katinas Tigras Šuo Pelėda Leopardas Tiesiog kad būtų linksmiau turėti savo gyvūna auginti ir padaryti animacija kad glostyti galėtum, kad parduotuvėje galėtum nupirkti maisto gyvūnui. Jeigu turit daugiau apie šita dalyka įdėja tai galit papildyti 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: na manau linksmiau būtų žmonėms turėti savo augintini Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martin_Swan Paskelbta Spalis 24 Dalintis Paskelbta Spalis 24 (redaguota) Pati įdėja gal ir linksma, bet pačiame žaidime manau iš tokio dalyko nebūtų jokios naudos. Papildomai apkrautų žaidimą. Gal RP tipo serveryje, tikrai būtų įdomu ir panašiai, tačiau mano nuomone, to čia nereikia. Prieš. Redaguota Spalis 24 nario Martin_Swan Check_Bass sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dangis_Pramusk Paskelbta Spalis 24 Dalintis Paskelbta Spalis 24 Aš jau turiu savo sabaka @James_Demarcopalok šuniuk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
James_Demarco Paskelbta Spalis 24 Dalintis Paskelbta Spalis 24 prieš 10 minutes(-čių), Dangis_Pramusk rašė: Aš jau turiu savo sabaka @James_Demarcopalok šuniuk Žiūrėk savęs Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar