Lawrence_Taylor Paskelbta Spalis 27 Dalintis Paskelbta Spalis 27 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Lawrence_Taylor 2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: Saint_George 3. Užblokavimo informacija (nuotrauka): https://imgur.com/a/YYlPPJw 4. Kokia paskyra naudojatės?: Lawrence_Taylor 5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina): Nepripažįstu skundo sprendimo. Situacija 100x kartų jau atsitikus tikrai visiems kurie dalyvauja veiksme, užblokuotas buvau už flicką, kurio metu sukdamas taikinuką į dešinę pusę nušoviau James_Demarco. Taip pat skunde buvo paliktas suslowintas video, kuriame matosi, jog flicko metu buvo užtaikyta ant žaidėjo ir žaidėjas mirė vidurį mano flicko. Ta pati situacija įvyko su PD pavaduotoju Tomox_Csgo, kurio skundas btw atmestas buvo nes "žaidėjas nečytina" : D tai vienas klausimas man tik kyla, kokiu pagrindu remiamasi, situacija ar tuom jog žaidėjas čytina/nečytina pagal skirtingų žmonių nuomonę? Nujaučiu jog atsakymas bus jog "atmesta, buvo užblokuotas su tinkamais įrodymais" norėčiau pamatyt tada tuos tinkamus įrodymus ir argumentus, kodėl būtent buvau užblokuotas. Mano skundas; Tomox_Csgo skundas; Situacijos visiškai vienodos, sprendimai kitokie. Jeigu nutiktų taip, jog sprendimas pasikeistų, atsiblokavimą serveryje nusipirkau. Papildomas video; saudziaus su serverio adminu, lygiai taip pat nuzudziau, kaip ir skunde. https://streamable.com/3h1z3r Redaguota Lapkritis 1 nario Lawrence_Taylor Vadim_Kalashnikov, Check_Bass, Mikhail_Kalashnik ir 9 kiti(-ų) sureagavo į tai 9 1 2 guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Lapkritis 8 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 8 @Max_Tosha Bus kažkoks atsakymas iš taves? Vieną unbaną jau atmetei, kai detaliai viskas paaiškinta buvo, jeigu nesiruošia niekas čia normaliai peržiūrėt tuos įrodymus tai kam čia ta unbaną marinuot? Ramiai_Puciu, Tashke_Zales ir Toyo_Yello sureagavo į tai 1 1 1 guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar