Jump to content

Peikiu Zenia_Survival

Rafaelis_Kirminas

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Rafaelis_Kirminas
2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Zenia_Survival
3. Priežastis: AIM
4. Vaizdinė medžiagahttps://streamable.com/0iyqtu
5. Papildomi komentarai:  -

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 4 minutes(-čių), Zenia_Survival rašė:

karoce dela takoj, nemaceu seiv pov zinutes nes chetas numazhintas iki maziausio kai tomoxas rasineja ir verkia i smsus. https://imgur.com/a/HJ7d6qB

Tai cia seis laikais gali cytinti kiek nori, papraso povo, parasai neturiu vsio toliau gyveni. Nors matosi akyvaizdziai kad lempas susaudei, zemiau krutines nekulkos nepataikai. 
Dar cia toki atmaza sovei kad tipo chatas numazintas, tai cia jau tavo pacio kalte jog chatas numazintas, zinai dalyvauji veikloje kur taves povo gali prasyti, x4 kartus parasiau net per maza chata galejai pamatyti jog povo prasau. Nu bet cia jasna krc. Kita syki pasisaugok. 

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Rafaelis_Kirminas rašė:

Tai cia seis laikais gali cytinti kiek nori, papraso povo, parasai neturiu vsio toliau gyveni. Nors matosi akyvaizdziai kad lempas susaudei, zemiau krutines nekulkos nepataikai. 
Dar cia toki atmaza sovei kad tipo chatas numazintas, tai cia jau tavo pacio kalte jog chatas numazintas, zinai dalyvauji veikloje kur taves povo gali prasyti, x4 kartus parasiau net per maza chata galejai pamatyti jog povo prasau. Nu bet cia jasna krc. Kita syki pasisaugok. 

Tai cia faktas kad cia mano kalte jog numazintas tas chatas, bet pasakyk tam savo pawaduotojuj kad neterstu mano chato ir nereiks mazint to teksto, spammina non stopu durnelis ir asaras lieja. O ta paskutine kulka tai cj nudesyncino baisiai nes ivairiai as tau tas kulkas pataikes pagal dmg lentele, tiek i ranka, tiek i kakla, tiek i krutine, tiek i galva. 

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Zenia_Survival rašė:

Tai cia faktas kad cia mano kalte jog numazintas tas chatas, bet pasakyk tam savo pawaduotojuj kad neterstu mano chato ir nereiks mazint to teksto, spammina non stopu durnelis ir asaras lieja. O ta paskutine kulka tai cj nudesyncino baisiai nes ivairiai as tau tas kulkas pataikes pagal dmg lentele, tiek i ranka, tiek i kakla, tiek i krutine, tiek i galva. 

Tai kad jis nieko nerase tau netgi, dar jeigu cia norite administratoriai issitikinti tai patikrina lai @Max_Toshachat logus 

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 12 minutes(-čių), Zenia_Survival rašė:

karoce dela takoj, nemaceu seiv pov zinutes nes chetas numazhintas iki maziausio kai tomoxas rasineja ir verkia i smsus. https://imgur.com/a/HJ7d6qB

gali tikrint logus, kad visų pirmą aš tau net nerašiau, visų antrą tu man parašei :DDDDDDD ir sakyčiau mažiau atmazų, o tiesiog parodei savo korišam savo pov ir pasake, kad nekelti.

labanakt

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...