Milijonas_Doleriu Paskelbta Sausis 19, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 19, 2023 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Millijonas_Doleriu 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Silvis_Bumer 3. Priežastys: Gavau ban už teleportacijas. aš jokių teleportacijų nedariau. prašom pateikti įrodymus. 4. Vaizdinė medžiaga: Manau nera aktuali nes gavau ban Redaguota Sausis 19, 2023 nario Milijonas_Doleriu Faxe_Premium sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Silvis_Bumer Paskelbta Sausis 20, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 20, 2023 Sveikas, Štai įrodymai, dėl kurių buvai užblokuotas: Įrodymai VIDEO | Įrodymai FOTO Kaip man aiškinai, kad šalia tilto esi pasistatęs motociklą, tačiau iš žaidėjo John_Miami video perspektyvos nematyti, kad padarytum /vtm. Foto įrodyme sustabdytas kadras iš video momento, kuriame matosi, jog tavo žaidėjo modelis dar nespėjo pilnai užsikrauti, po padarytos teleportacijos naudojantis programomis. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Milijonas_Doleriu Paskelbta Sausis 20, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 20, 2023 Paaiskinsiu situacija. As maniau kad kazkokia tariama teleportacija padariau vakare. Tokiu laiku buvo man darbe pietus todel pasijungiau teamviewer programa ir nusprendziau pazvejoti kol valgysiu. Siulau ismeginti vaikscioti per teamviewer programa telefonu. W raide laikant nieko nevyksta reikia spaudineti begalo daug kartu todel butent sioje situacijoje as judu i sonus. Ir nelabai cia ka imanoma suprast suprasciau jei matytusi vaizdas jog manes ten pries tai nebuvo o dabar matau tik kazkoki vaizda kaip as tampu permatomas. Ir kaip is tokio vaizdo iraso galima daryti tokias isvadas as nesuprantu.. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Milijonas_Doleriu Paskelbta Sausis 20, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 20, 2023 Plius jau gan kuri laika yra bedu su hostingu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Milijonas_Doleriu Paskelbta Sausis 20, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 20, 2023 @John_Miami gal turi ilgesni vaizdo irasa? kai buvai bent atsisukes i mano puse, butum mates kad pareinu po puse zingsnio uzsipirkes slieku Matukas_Poseu sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
John_Miami Paskelbta Sausis 20, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 20, 2023 prieš 9 valandas(-ų), Milijonas_Doleriu rašė: @John_Miami gal turi ilgesni vaizdo irasa? kai buvai bent atsisukes i mano puse, butum mates kad pareinu po puse zingsnio uzsipirkes slieku https://streamable.com/r25g4v Prašau. Jack_Froxes sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Milijonas_Doleriu Paskelbta Sausis 20, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 20, 2023 nu nesimato kaip ateinu. paliekam sprest Toshai. beto jei serve nera tokiu dalyku kaip teleportu registracijos ir kick kai teleportas buna neuzregistruotas tai manau reiktu biski padirbeti ties anticheat nes po to tokie prikolai gaunasi Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Sausis 23, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 23, 2023 On 2023-01-20 at 13:07, Milijonas_Doleriu rašė: Paaiskinsiu situacija. As maniau kad kazkokia tariama teleportacija padariau vakare. Tokiu laiku buvo man darbe pietus todel pasijungiau teamviewer programa ir nusprendziau pazvejoti kol valgysiu. Siulau ismeginti vaikscioti per teamviewer programa telefonu. W raide laikant nieko nevyksta reikia spaudineti begalo daug kartu todel butent sioje situacijoje as judu i sonus. Ir nelabai cia ka imanoma suprast suprasciau jei matytusi vaizdas jog manes ten pries tai nebuvo o dabar matau tik kazkoki vaizda kaip as tampu permatomas. Ir kaip is tokio vaizdo iraso galima daryti tokias isvadas as nesuprantu.. Nesuprantu. Vietoje to, kad žaidėjas žaistų žaidimą as it is intentional, jis sukčiauja, naudojasi neleistinomis programomis, elgiasi nesąžiningu būdu? Ne. Toks žaidėjo elgesys negali būti toleruojamas. Užblokavimas pagrįstas. Atmesta. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai