Gintas_Alk Paskelbta Lapkritis 5, 2024 Dalintis Paskelbta Lapkritis 5, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Gintas_Alk 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Kuchius_Mode 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Saudymas į i kitus bunant musaru + be aprangos 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/mrot1t Unknown_Ltu sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kuchius_Mode Paskelbta Lapkritis 5, 2024 Dalintis Paskelbta Lapkritis 5, 2024 Tavo paties įrodymuose matosi, kai tavo draugelis, pavogia automobilį, kuriuo atvažiavau. Jeigu automobilio savininkas bučiau aš, panaudočiau išspirti komandą, tačiau tokios galimybės neturėjau. Dabar automobilio savininkui esu skolintas atstatymo bilietėlį, nes automobilį sunaikinot. Tokiomis nesąmonėmis užsiėminėjat, kadangi tavo kitas draugelis, nick neminėsiu, parašysiu tik inicialus Tashk Byb, sugalvojo, kad aš su juo lenktyniauju ant moliūgų. Visą dieną rašinėjot, kad nepasiviju to jūsų draugelio, o dabar jau dega šikna, tai imatės tokių priemonių. Baisu. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gintas_Alk Paskelbta Lapkritis 5, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 5, 2024 prieš 12 minutes(-čių), Kuchius_Mode rašė: Tavo paties įrodymuose matosi, kai tavo draugelis, pavogia automobilį, kuriuo atvažiavau. Jeigu automobilio savininkas bučiau aš, panaudočiau išspirti komandą, tačiau tokios galimybės neturėjau. Dabar automobilio savininkui esu skolintas atstatymo bilietėlį, nes automobilį sunaikinot. Tokiomis nesąmonėmis užsiėminėjat, kadangi tavo kitas draugelis, nick neminėsiu, parašysiu tik inicialus Tashk Byb, sugalvojo, kad aš su juo lenktyniauju ant moliūgų. Visą dieną rašinėjot, kad nepasiviju to jūsų draugelio, o dabar jau dega šikna, tai imatės tokių priemonių. Baisu. Koks skirtumas tu savininkas ar ne. Bet kokiu atveju negali saudyti i kitus. Iseik is PD ir galesi drozti visus kiek nori Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Lapkritis 5, 2024 Dalintis Paskelbta Lapkritis 5, 2024 Pareigūnas bus įspėtas, priimta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai