Tashke_Zales Paskelbta Lapkritis 5 Dalintis Paskelbta Lapkritis 5 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tashke_Zales Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: @Robke_Gang Papeikimo priežastis: Blogai atmesti papeikimai, gal jau uztenka ginti darbuotojus? Pažeidimų įrodymai: 1. Spoiler Su darbine uniforma ir nuosava tr.priemone, papeikime irodymai nebegalioja tad atnaujinau >> https://streamable.com/du8uye https://streamable.com/c4ya01 << 2. Spoiler Cia Kuchius_Mode surakina uz viesa ginklu demonstracija?? tai kaip tu i sita atsakysi Cia mano papeikimas, o kitas Zopos papeikimas ir lygiai uz toki pati dalyka Zopa buvo nubaustas tai kodel dabar nenubaudziat? nebeginkit darbuotoju gal o cia zopos papeikimas lygiai uz toki pati dalyka kaip ir kuchiaus, tik zopa nubaustas liko o kuchius ne idomuu 3. Spoiler Ginto papeikimas irgi toks pat, kad gavo uz viesa ginklu demonstracija tai irgi toks pat papeikimas kaip ir zopos bet irgi atmetet labai idomu kodel gi gal kokios taisykles pasikeite? nezinom mes net... papasakok daugiau Robke Turbo_Pushka, Dievas_HS, Zenia_Survival ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 4 1 2 Ghetto Block Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Lapkritis 5 Dalintis Paskelbta Lapkritis 5 Nežinau ką čia bandai pasiekt. 1 - kaip ir minėjau nematau, kad būtų PATRULIUOJAMA su nuosava tr. priemone. Pagal tokią pačią logiką pareigūnas privalo uniformą nusiimti net jei tiesiog afk stovi ar šnekasi su kuo nors prie bazės nes gi ne patruliuoja, o šiaip kažkuo užsiima. 2 ir 3 tas tavo pavyzdys tai irgi, Zopa gavo žodinį įspėjimą, Kuchius už visus papeikimus irgi pakankamai įspėjimų gavo tame tarpe ir žodinį dėl savo veiksmų. Kad Danny savo nuožiūra priimė tai nereiškia, kad aš remiuosi ta pačia logika kaip jis, o taisyklėse nėra "privalo paprašyti paslėpti ginklą" tai remiuosi tuo, kad kai darot šūdus, rašinėjat nesąmonęs tai ir nežaidžia niekas su jumis, gaunat ko nusipelnėt. Kas liečia kas ir kiek įspėjimų gavo/negavo gali paklaust DP nes yra mūsų discorde ir mato kas kam buvo skirta, viešai visiems to neskelbiu bet jei parašiau, kad nubaustas tai ir būna nubaustas. Iš mano pusės tiek, nepamiršk draugelių paprašyt žvengą užmest, gal 2k repų pasieksiu. Edma_Lmg, Tomox_Csgo, Luka_Tony ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Lapkritis 7 Dalintis Paskelbta Lapkritis 7 Hey, Bendrai paėmus papeikimą, tai nelabai yra teisinga lyginti buvusių vadovų ir esamų papeikimų tikrinimus. Nors bendrosios taisyklės keitėsi ne taip stipriai, tačiau mūsų projekte darbų vadovai turi autonomiją ir galimybę priimti sprendimus taip, kaip jiems atrodo geriausia. Jei tai, aišku, neprasilenkia su realybe. Šiuo atveju neprasilenkia. Vadovai nėra įspausti į griežtus rėmus jog visos situacijos būtų vertintos vienodai, prie to nemažai prisideda ir žmogiškasis faktorius, buvusios patirtys. Mano asmenine nuomone ir patirtimi, visi darbuotojai turėjo būti baudžiami griežčiau. Bet visos situacijos yra tokios, kur tinka abu variantai ir dabartinis PD direktorius pasirinko kitą kelią. Man nėra normalu, kad serveryje policininkai nebendrauja su žaidėjais, nėra linkę paaiškinti jiems jų nusižengimus, nenori kartais užsimerkti ir paprastų situacijų nepaversti į konfliktus ar įtarimo dėjimus tik tam, kad uždėti ir kam nors įkasti. Apie įtarimų dėjimą net neinformuojant žaidėjų už ką - neturiu ką pasakyti. Šiai dienai daug pareigūnų yra tokie, kurie žiūri savo asmeninės naudos ir nelabai bando į serverį žiūrėti platesnėmis akimis. (Būtent dėl to ir atsiradau LMG, kandidatuodamas į PD dir., nes norėjau bandyti pakeisti esamą tvarką, bet šiai dienai džiaugiuosi jog kelias ten nenuvedė, nes būčiau paskendęs.) Deja, bet tą aš turiu pateisinti, nes LMG serveris, kad ir kaip man būtų skaudu, yra linkęs nebūti panašus į šiuolaikišką GTA V serverį, nėra linkęs perimti kitų projektų patirčių ir bent kažkiek įnešti RP elementų, kurie, net ir GRP serveriui, būtų naudingi. Projektas pasirinko būti toks, koks buvo SAMP laikais - chaotiškas šaudau gaudau. To pakeisti aš deja negaliu, nelabai matau jog ir bendruomenė tame matytų problemų. Šioje situacijoje manau reikėtų antro teisėsaugos darbo, kuris būtų orientuotas į grobimus ir veiksmą už miestelio ribų, policijai paliekant funkcijas kokybiškai patruliuoti, bendrauti su žaidėjais ir nuoširdžiai stengtis jog serveryje būtų malonu žaisti visiems, o ne išrinktiesiems, kaip yra dabar. Bausti direktoriaus šiuo atveju neturiu už ką, jis taisyklių nepažeidė. Tomox_Csgo ir Rafaelis_Kirminas sureagavo į tai 1 1 ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai