Eivanas_Kapeika Paskelbta Lapkritis 11 Dalintis Paskelbta Lapkritis 11 sutinku Untitled video - Made with Clipchamp (2).mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Edma_Lmg Paskelbta Lapkritis 12 Dalintis Paskelbta Lapkritis 12 Sutinku Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tashke_Zales Paskelbta Lapkritis 13 Dalintis Paskelbta Lapkritis 13 (redaguota) Prieš, gamyklose su tais speedboostais skraidai i sonus ir tiesiog nukali, tai dabar normaliau bent saudytis, pagalvok ir apie naujokus kurie mokinas saudyt o cia visi telinas o jis tik lakstyt moka ir krenta, ziurit tik i save, o ne i kitus norit visko kad tik jum geriau butu Redaguota Lapkritis 13 nario Tashke_Zales White_Glue ir Robke_Gang sureagavo į tai 1 1 Ghetto Block Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Lapkritis 13 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 13 prieš 1 valandą, Tashke_Zales rašė: Prieš, gamyklose su tais speedboostais skraidai i sonus ir tiesiog nukali, tai dabar normaliau bent saudytis, pagalvok ir apie naujokus kurie mokinas saudyt o cia visi telinas o jis tik lakstyt moka ir krenta, ziurit tik i save, o ne i kitus norit visko kad tik jum geriau butu Paskaityk ką rašiau dar kartą nes kaip minėjau aš speedboostint nemoku ir man kaip tik į naudą jo panaikinimas bet ne tokiais būdais, kad net mano žaidimo stiliuj tas atnaujinimas kenkia. Žiūriu iš bendros perspektyvos, o ne kažkieno vieno. Jei tave tenkina tai puiku reiškia yra tokių kam tokie atnaujinimai ir naujovės patinka bet yra tokia pat dalis, kuriems tas visiškai ne į temą ir norisi bent kažkokios apklausos, kad pasidalint savo nuomone ir galbūt surasti sprendimą, kuris visiem tiktu. Andzelika_Cruz, White_Glue, Rafaelis_Kirminas ir 1 kitas sureagavo į tai 3 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juarez_Arriba Paskelbta Lapkritis 13 Dalintis Paskelbta Lapkritis 13 prieš 6 valandas(-ų), Robke_Gang rašė: Paskaityk ką rašiau dar kartą nes kaip minėjau aš speedboostint nemoku ir man kaip tik į naudą jo panaikinimas bet ne tokiais būdais, kad net mano žaidimo stiliuj tas atnaujinimas kenkia. Žiūriu iš bendros perspektyvos, o ne kažkieno vieno. Jei tave tenkina tai puiku reiškia yra tokių kam tokie atnaujinimai ir naujovės patinka bet yra tokia pat dalis, kuriems tas visiškai ne į temą ir norisi bent kažkokios apklausos, kad pasidalint savo nuomone ir galbūt surasti sprendimą, kuris visiem tiktu. Ka tu tam balvonui aiškini, trys klases baigęs jokio teksto suvokimo bei supratimo neturi. Rafaelis_Kirminas sureagavo į tai 1 be humble Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Princas_Dove Paskelbta Lapkritis 14 Dalintis Paskelbta Lapkritis 14 Išvis protingiausia būtų idiegt narkotikų sistemą, kad per šaudymus realiai turėtum juos vartot ir kt.. dabar čia jau senai sakiau kad betvarke didele kvepia. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kordell_Quinn Paskelbta Lapkritis 15 Dalintis Paskelbta Lapkritis 15 Manau, kad pats Edgaras bando pritapti LMG5 GTA V serverį prie SAMP serverio, koks jis buvo ir kokį jis nori padaryti. Seniau teko žaisti ir žinau, koks jis buvo, kai į žaidėjų nuomones vos buvo atsižvelgiama ir vos kas pildoma Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vice_Aezakmi Paskelbta Sekmadienis 08:18 Dalintis Paskelbta Sekmadienis 08:18 UP! , Už +Rep, darykit išvadas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Daniel_Creed Paskelbta Sekmadienis 18:14 Dalintis Paskelbta Sekmadienis 18:14 Siūlyčiau gražinti seną šaudymo sistema, bet padaryti, jog už teleportus būtu gaunama banus, pvž per 1h padaro 3-4 teleportus pildai skundą ir tas žaidėjas gauna tik bana, bet ne blist'ą Visi DUHAI, aš MLDC Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robka_Fernandes Paskelbta Antradienis 11:48 Dalintis Paskelbta Antradienis 11:48 Sveiki visi žmonės, kol serveryje matys kad daug žmonių žaidžia tuo toliau, jie nieko nedarys. Aiškius po biški žmonės bėga nuo to lmg nes kaip visi rašėt dapiso, tokie dalykai kad tik pagal save savininkai žiūri ir tiek ir pagal save atnaujinimus daro, kai pamatys kad jau liko mažiau žmonių žaidžiančių nu tada gal kažka pradės galvoti, nes vistiek remet šita serveri kol gaus šaibu, tuo labiau nežiūrės rimtai. Sėkmės žmonės. Todėl ir nebelošiu šitam serveryje, kartais tik ateinu pažiūrėti kas gero, manau nieko gero išeinu. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar