Jump to content

Pasiūlymas serverio gerovei

Robke_Gang

Rekomenduoti pranešimai

Prieš, gamyklose su tais speedboostais skraidai i sonus ir tiesiog nukali, tai dabar normaliau bent saudytis, pagalvok ir apie naujokus kurie mokinas saudyt o cia visi telinas o jis tik lakstyt moka ir krenta, ziurit tik i save, o ne i kitus 😄 norit visko kad tik jum geriau butu 😛 

Redaguota nario Tashke_Zales

image.thumb.png.5ac953a79c9e9e2a74d6a5cc0ea191a7.png

Ghetto Block Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 1 valandą, Tashke_Zales rašė:

Prieš, gamyklose su tais speedboostais skraidai i sonus ir tiesiog nukali, tai dabar normaliau bent saudytis, pagalvok ir apie naujokus kurie mokinas saudyt o cia visi telinas o jis tik lakstyt moka ir krenta, ziurit tik i save, o ne i kitus 😄 norit visko kad tik jum geriau butu 😛 

Paskaityk ką rašiau dar kartą nes kaip minėjau aš speedboostint nemoku ir man kaip tik į naudą jo panaikinimas bet ne tokiais būdais, kad net mano žaidimo stiliuj tas atnaujinimas kenkia. Žiūriu iš bendros perspektyvos, o ne kažkieno vieno. Jei tave tenkina tai puiku reiškia yra tokių kam tokie atnaujinimai ir naujovės patinka bet yra tokia pat dalis, kuriems tas visiškai ne į temą ir norisi bent kažkokios apklausos, kad pasidalint savo nuomone ir galbūt surasti sprendimą, kuris visiem tiktu.

image.png.8bd0f8f8c9ef717d6186108ee2242438.png

COSA.png.e924f745feef1df337b2ac92453afd77.png

ycmVyJT.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 6 valandas(-ų), Robke_Gang rašė:

Paskaityk ką rašiau dar kartą nes kaip minėjau aš speedboostint nemoku ir man kaip tik į naudą jo panaikinimas bet ne tokiais būdais, kad net mano žaidimo stiliuj tas atnaujinimas kenkia. Žiūriu iš bendros perspektyvos, o ne kažkieno vieno. Jei tave tenkina tai puiku reiškia yra tokių kam tokie atnaujinimai ir naujovės patinka bet yra tokia pat dalis, kuriems tas visiškai ne į temą ir norisi bent kažkokios apklausos, kad pasidalint savo nuomone ir galbūt surasti sprendimą, kuris visiem tiktu.

Ka tu tam balvonui aiškini, trys klases baigęs jokio teksto suvokimo bei supratimo neturi.

be humble

Nuoroda į atsakymą

Siūlyčiau gražinti seną šaudymo sistema, bet padaryti, jog už teleportus būtu gaunama banus, pvž per 1h padaro 3-4 teleportus pildai skundą ir tas žaidėjas gauna tik bana, bet ne blist'ą

Visi DUHAI, aš MLDC

Nuoroda į atsakymą

Sveiki visi žmonės, kol serveryje matys kad daug žmonių žaidžia tuo toliau, jie nieko nedarys. Aiškius po biški žmonės bėga nuo to lmg nes kaip visi rašėt dapiso, tokie dalykai kad tik pagal save savininkai žiūri ir tiek ir pagal save atnaujinimus daro, kai pamatys kad jau liko mažiau žmonių žaidžiančių nu tada gal kažka pradės galvoti, nes vistiek remet šita serveri kol gaus šaibu, tuo labiau nežiūrės rimtai. Sėkmės žmonės. Todėl ir nebelošiu  šitam serveryje, kartais tik ateinu pažiūrėti kas gero, manau nieko gero išeinu. 

image.gif.24e698d0d6c43f5246a8670910a0ac0c.gif

Nuoroda į atsakymą

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...