Karolina_Mss Paskelbta Lapkritis 12 Dalintis Paskelbta Lapkritis 12 Sveiki, problema tame kad. Esu naujokė Medikuose norėjau paspausti persivilgti bet netyčia nuspaudžiau išeiti iš darbo.... Kaip galima kuo greičiau grįžti į darbą? ir ar grįžus reiks vėl viską iš naujo daryti? nes man truko iki rango pasikėlimo vieno iškvietimo priėmimo. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
0 Lawrence_Taylor Paskelbta Lapkritis 12 Dalintis Paskelbta Lapkritis 12 Labas, tokiu atvėju siūlyčiau kreiptis pas medikų valdžia, kuri nuspręs ką toliau daryt, LMG5 discorde laisvai gali rast valdžią. guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Klausimas
Karolina_Mss
Sveiki, problema tame kad. Esu naujokė Medikuose norėjau paspausti persivilgti bet netyčia nuspaudžiau išeiti iš darbo....
Kaip galima kuo greičiau grįžti į darbą? ir ar grįžus reiks vėl viską iš naujo daryti? nes man truko iki rango pasikėlimo vieno iškvietimo priėmimo.
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius
1 atsakymas į šį klausimą
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar