Karolina_Mss Paskelbta Lapkritis 12, 2024 Dalintis Paskelbta Lapkritis 12, 2024 Sveiki, problema tame kad. Esu naujokė Medikuose norėjau paspausti persivilgti bet netyčia nuspaudžiau išeiti iš darbo.... Kaip galima kuo greičiau grįžti į darbą? ir ar grįžus reiks vėl viską iš naujo daryti? nes man truko iki rango pasikėlimo vieno iškvietimo priėmimo. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
0 Lawrence_Taylor Paskelbta Lapkritis 12, 2024 Dalintis Paskelbta Lapkritis 12, 2024 Labas, tokiu atvėju siūlyčiau kreiptis pas medikų valdžia, kuri nuspręs ką toliau daryt, LMG5 discorde laisvai gali rast valdžią. guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings // juarez // tijuana cartel Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
0 Vasia_Carter Paskelbta Gruodis 18, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 18, 2024 Priimti neprivaloma, taciau paaiskinus situacija valdzios atstovams, manau priims ir grazins viska kaip buve. ©Vasia Carter Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Klausimas
Karolina_Mss
Sveiki, problema tame kad. Esu naujokė Medikuose norėjau paspausti persivilgti bet netyčia nuspaudžiau išeiti iš darbo....
Kaip galima kuo greičiau grįžti į darbą? ir ar grįžus reiks vėl viską iš naujo daryti? nes man truko iki rango pasikėlimo vieno iškvietimo priėmimo.
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius
2 atsakymai(-ų) į šį klausimą
Rekomenduoti pranešimai