Eddy_Electro Paskelbta Lapkritis 12 Dalintis Paskelbta Lapkritis 12 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: eddy_electro 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Elk_Dark 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: sw izeidziau karolina_mms gavau itarimo už įžeidimus su šituo sutinku, gavau kita įtarima uz pareigūno įsakymo nepaisymą, su šituo nesutinku, norėčiau, kad pateiktų irodymus kai buvau perspėtas taip daugiau nebedaryti. Galu gale reikalauju kompensacijos uz padaryta zala man - 15 minuciu mizalyne nera man priimtina. (baudos nesiule) 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Redaguota Lapkritis 12 nario Eddy_Electro Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Elk_Dark Paskelbta Lapkritis 12 Dalintis Paskelbta Lapkritis 12 Taikoma, kai žaidėjas po suteiktos baudos 10 min. bėgyje toliau atlieka nusižengimus. https://imgur.com/a/GbW9Zgn Gero Vakaro. Ką čia nori? neskaityk, nes neįdomus. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eddy_Electro Paskelbta Lapkritis 12 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 12 mentu servas Check_Bass, Tomox_Csgo, Sussy_Wussy ir 6 kiti(-ų) sureagavo į tai 9 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Stanley_Williams Paskelbta Lapkritis 12 Dalintis Paskelbta Lapkritis 12 (redaguota) Įtarymo "Pareigūno įsakymo nepaisymas" pirmas punktas nebegalioja, jis yra išbrauktas, šiuo atveju pareigūnas negalėjo bausti įtarymu " Pareigūno įsakymo nepaisymas", turėjo uždėti įtarymą už įžeidimus ir nepriklausomai nuo įtarymo lygio galėjo pažeidėja pristatyti į kalinimo įstaigą(Pareigūnas turi teise rinktis, duoti bauda arba vežti į kalėjimą). Papeikimas priimtas, darbuotojas baudžiamas įspėjimu už netinkama įtarimą. Redaguota Lapkritis 14 nario Stanley_Williams Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai