Tomox_Csgo Paskelbta Lapkritis 13 Dalintis Paskelbta Lapkritis 13 (redaguota) Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Tomox_Csgo Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: PPD direktorių @Stanley_Williams Papeikimo priežastis:Blogai atmestas papeikimas/ taisyklių nežinojimas. Pažeidimų įrodymai: https://imgur.com/a/PyfDXOn https://forum.lmg5.lt/topic/7509-peikiu-elk_dark/ Redaguota Lapkritis 13 nario Tomox_Csgo Dixie_Normous, Mantas_Bird ir Don_Alvarez sureagavo į tai 1 2 labanakt Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Stanley_Williams Paskelbta Lapkritis 13 Dalintis Paskelbta Lapkritis 13 Tai papasakok, kas čia blogai? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomox_Csgo Paskelbta Lapkritis 13 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 13 prieš 1 minutę, Stanley_Williams rašė: Tai papasakok, kas čia blogai? Pareigūno įsakymo nepaisymo įtarimas? labanakt Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomox_Csgo Paskelbta Lapkritis 13 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 13 Ką tik, Turbo_Pushka rašė: Ziek kad pagaves nenupesiociau ir perpuse neperlausciau meslastuburi, dar pachlopuosi sedesi ant skruzdelyno su konkoreziu burnoj ponel ciupahamarekas? Kaip lengva sunervint jumis nebeprakaituok labanakt Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tashke_Zales Paskelbta Lapkritis 13 Dalintis Paskelbta Lapkritis 13 (redaguota) Nezinau ar cia man vienam bet man forume isvis cia pabraukta yra o ne nubraukta tai manau forumo klaida arba pacio Terio kazkoks nesusipratimas. Redaguota Lapkritis 13 nario Tashke_Zales Dievas_HS sureagavo į tai 1 Ghetto Block Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomox_Csgo Paskelbta Lapkritis 13 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 13 prieš 6 minutes(-čių), Tashke_Zales rašė: Nezinau ar cia man vienam bet man forume isvis cia pabraukta yra o ne nubraukta tai manau forumo klaida arba pacio Terio kazkoks nesusipratimas. Jei žaidėjas, kuriam policijos pareigūnas skyrė įtarimo ir šis susimokėjęs baudą 10min. tarpe padarė tokį patį nusižengimą, policininkas turi teisę žaidėjui nesiūlyti baudos. Tokiu atveju žaidėjas gali būti įkalinamas nepriklausomai nuo jo įtarimo lygio. new Mano žinia nepaisymas buvo koreguotas į viršuje esančią taisyklę + pas mane tai tą taisyklę nubraukta rodo labanakt Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tashke_Zales Paskelbta Lapkritis 13 Dalintis Paskelbta Lapkritis 13 (redaguota) prieš 8 minutes(-čių), Tomox_Csgo rašė: Jei žaidėjas, kuriam policijos pareigūnas skyrė įtarimo ir šis susimokėjęs baudą 10min. tarpe padarė tokį patį nusižengimą, policininkas turi teisę žaidėjui nesiūlyti baudos. Tokiu atveju žaidėjas gali būti įkalinamas nepriklausomai nuo jo įtarimo lygio. new Mano žinia nepaisymas buvo koreguotas į viršuje esančią taisyklę + pas mane tai tą taisyklę nubraukta rodo Jei žaidėjas, kuriam policijos pareigūnas skyrė įtarimo ir šis susimokėjęs baudą 10min. tarpe padarė tokį patį nusižengimą, policininkas turi teisę žaidėjui nesiūlyti baudos. Tokiu atveju žaidėjas gali būti įkalinamas nepriklausomai nuo jo įtarimo lygio. new (sita taisykle yra parasyta tarp pareigybiu pareiguno ir dar nauja) Taikoma, kai žaidėjas po suteiktos baudos 10 min. bėgyje toliau atlieka nusižengimus. ( o sita buvo nubraukta ) gali tu man paaiskint kuom jos skirias?? Redaguota Lapkritis 13 nario Tashke_Zales Ghetto Block Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Stanley_Williams Paskelbta Lapkritis 13 Dalintis Paskelbta Lapkritis 13 Mažiau ašaras barstyk kur papuola, visus papeikimus tikrinu pagal savo sukurta bendra informaciją, kai įtarimus kopinau pas save nieks nebuvo nubraukta o gal kaip persikėlė dingo nubraukimas. Nematau čia didelės bėdos, parašysiu Terriui, pasiklausiu ir jei reiks pakeisiu papeikimo atsakymą ir nubausiu darbuotoją įspėjimu. Kilnus_Riteris, Don_Alvarez ir Ponas_Emigrantas sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Avoidedas_Nakuj Paskelbta Lapkritis 13 Dalintis Paskelbta Lapkritis 13 Tema užrakinta, peikiamasis atsakė į skundą laukiam verdikto iš @Terry_Snow. Eddy_Electro, Stanley_Williams ir Tomox_Csgo sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Lapkritis 13 Dalintis Paskelbta Lapkritis 13 prieš 10 valandas(-ų), Tashke_Zales rašė: Jei žaidėjas, kuriam policijos pareigūnas skyrė įtarimo ir šis susimokėjęs baudą 10min. tarpe padarė tokį patį nusižengimą, policininkas turi teisę žaidėjui nesiūlyti baudos. Tokiu atveju žaidėjas gali būti įkalinamas nepriklausomai nuo jo įtarimo lygio. new (sita taisykle yra parasyta tarp pareigybiu pareiguno ir dar nauja) Taikoma, kai žaidėjas po suteiktos baudos 10 min. bėgyje toliau atlieka nusižengimus. ( o sita buvo nubraukta ) gali tu man paaiskint kuom jos skirias?? Aš paaiškinsiu. Pagal seną tvarką, žaidėjas, kuris padarydavo tą patį pažeidimą per 10min, būdavo skiriamas įtarimas už Pareigūno įsakymo nepaisymą. Pagal naują tvarką, žaidėjas, kuris padaro tą patį pažeidimą per 10min, gali būti iškarto įkalinamas. Pvz. Pagal seną tvarką jei žaidėjas įžeidė pareigūną, susimokėjo baudą ir vėl įžeidė, buvo įtariamas už įžeidimą + įsakymo nepaisymą. Pagal naują tvarką, jei žaidėjas įžeidė pareigūną, susimokėjo baudą ir vėl įžeidė, buvo įtariamas už įžeidimą ir iškarto įkalinamas (nebent pats PD nori duoti baudą). Tvarka pakeista, nes pareigūnai nekomunikuoja su žaidėjais, prieš siūlydami baudą neįspėja apie galimą įtarimą dėl pasikartojančio pažeidimo, dalis žaidėjų iš vis nežinojo jog tokia tvarka buvo. Man asmeniškai tai irgi neatrodė labai teisinga. -- Nauja policijos vadovybė turėtų susipažinti su taisyklių pasikeitimais, jie įvyko jau senokai (+mėnesis). Suprantu dėl atsidarusios klaidos, spėju jog PD dir. naudojo seną ex vadovo temą arba nukopijavęs viską panaikino formatavimą ir su juo nepastebėjo nubraukto teksto. -- Šįkart viliuosi jog šis papeikimas bus proga PD vadovybei neskubėti, o susipažinti su taisyklėmis atidžiau (ir pasitaisyti savo forumo temą, jei tas dar neatlikta). O tą padarius pasitestuoti savo darbuotojus. Tam duodu laiko iki antradienio - grįžęs iš atostogų pažadu, kad atliksiu random patikrinimus ir klausinėsiu pareigūnų ką darytų tokiose situacijose. Viliuosi, kad papeikimą gavęs asmuo atsakys į klausimą idealiai. Kaip ir tikiuosi, kad ateityje papeikimai bus tikrinami atidžiau. Žodinis įspėjimas. Stanley_Williams, Check_Bass ir Tomox_Csgo sureagavo į tai 3 ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai