Cancaras_Cancaras Paskelbta Pirmadienis 17:55 Dalintis Paskelbta Pirmadienis 17:55 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Cancaras_Cancaras 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Ernestas_Zuke 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Už pareigūno įžeidinėjimus pagal viska turėčiau gauti baudos, bet tamsta pareigūnas nušove 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): MomentsclipfromNov182024.mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernestas_Zuke Paskelbta Pirmadienis 18:05 Dalintis Paskelbta Pirmadienis 18:05 prieš 8 minutes(-čių), Cancaras_Cancaras rašė: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Cancaras_Cancaras 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Ernestas_Zuke 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Už pareigūno įžeidinėjimus pagal viska turėčiau gauti baudos, bet tamsta pareigūnas nušove 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): MomentsclipfromNov182024.mp4 kaip ir mano kolega minejo bauda nera duodama gaujai sekmes o nusoviau nes tavo draugeli veziau i zona @Max_Tosha kodel 2 zmogaus neina isodinti i masina tik 1? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cancaras_Cancaras Paskelbta Pirmadienis 18:23 Autorius Dalintis Paskelbta Pirmadienis 18:23 prieš 16 minutes(-čių), Ernestas_Zuke rašė: kaip ir mano kolega minejo bauda nera duodama gaujai sekmes o nusoviau nes tavo draugeli veziau i zona @Max_Tosha kodel 2 zmogaus neina isodinti i masina tik 1? Atsiprašau už klaida turėjai mane nubausti duoti staru, o ne nušaut, o tai kam nušaut mane, kad draugeli isvest? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernestas_Zuke Paskelbta Pirmadienis 18:24 Dalintis Paskelbta Pirmadienis 18:24 Ką tik, Cancaras_Cancaras rašė: Atsiprašau už klaida turėjai mane nubausti duoti staru, o ne nušaut, o tai kam nušaut mane, kad draugeli isvest? https://streamable.com/cmtsl3 va tavo drauga isvezu o neina 2 isodinti kriepkis i adminstracija del bug istaisymu ir leistu isodinti pilna masina aciu uz demesi Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cancaras_Cancaras Paskelbta Pirmadienis 18:26 Autorius Dalintis Paskelbta Pirmadienis 18:26 prieš 1 minutę, Ernestas_Zuke rašė: https://streamable.com/cmtsl3 va tavo drauga isvezu o neina 2 isodinti kriepkis i adminstracija del bug istaisymu ir leistu isodinti pilna masina aciu uz demesi Nesuprantu aš taves tai reikejo paprašyt kad išlipčiau manes tai nereikėjo isodint nera priežasties staru tai neturejau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Matt_Fusion Paskelbta Pirmadienis 18:30 Dalintis Paskelbta Pirmadienis 18:30 Priimta. Darbuotojui skiriamas įspėjimas. Stanley_Williams sureagavo į tai 1 154071532_470677090979298_6079243539048418015_n.mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai