Jump to content

Peikiu Ernestas_Zuke

Cancaras_Cancaras

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Cancaras_Cancaras
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Ernestas_Zuke
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Už pareigūno įžeidinėjimus pagal viska turėčiau gauti baudos, bet tamsta pareigūnas nušove
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 8 minutes(-čių), Cancaras_Cancaras rašė:

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Cancaras_Cancaras
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Ernestas_Zuke
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Už pareigūno įžeidinėjimus pagal viska turėčiau gauti baudos, bet tamsta pareigūnas nušove
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)

kaip ir mano kolega minejo bauda nera duodama gaujai sekmes 🙂 o nusoviau nes tavo draugeli veziau i zona @Max_Tosha kodel 2 zmogaus neina isodinti i masina tik 1?

Nuoroda į atsakymą

prieš 16 minutes(-čių), Ernestas_Zuke rašė:

kaip ir mano kolega minejo bauda nera duodama gaujai sekmes 🙂 o nusoviau nes tavo draugeli veziau i zona @Max_Tosha kodel 2 zmogaus neina isodinti i masina tik 1?

Atsiprašau už klaida turėjai mane nubausti duoti staru, o ne nušaut, o tai kam nušaut mane, kad draugeli isvest?

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Cancaras_Cancaras rašė:

Atsiprašau už klaida turėjai mane nubausti duoti staru, o ne nušaut, o tai kam nušaut mane, kad draugeli isvest?

https://streamable.com/cmtsl3 va tavo drauga isvezu o neina 2 isodinti kriepkis i adminstracija del bug istaisymu ir leistu isodinti pilna masina aciu uz demesi 🙂

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Ernestas_Zuke rašė:

https://streamable.com/cmtsl3 va tavo drauga isvezu o neina 2 isodinti kriepkis i adminstracija del bug istaisymu ir leistu isodinti pilna masina aciu uz demesi 🙂

Nesuprantu aš taves tai reikejo paprašyt kad išlipčiau manes tai nereikėjo isodint nera priežasties staru tai neturejau 😄

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...