Jump to content

Peikiu Check_Bass (arba istorija apie jo bairius)

Efka_Rusas

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Efka_Rusas
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: Check_Bass
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Sveikas, paprasčiausiai noriu papasakot kas ką tik įvyko. Sodinau žolę kariniam laive netoli salos, prisijungė policijos darbuotojas Check_Bass, parašiau jam kad sodinu žolę dėl misijos, lyg ir susitarėm atskrido pasižvalgė ir išskrido, prisisodinau žolės bendrai gal apie 150 medžių, atskrido vėl jis, pažiūrėjo kad jau nebesodinu ir išskrido. Gal po 3-5min pamačiau atskrendanti helį, jį sunaikino laivo pradžioj ir atbėgo 3 pacukai sušaudė ir pasisavino mano medžius. Esmė tokia kad Checkas atskraidino juos ir pats pasiplovė. Mane nušovė Tony_Verceti, nu žinomi ten buvo jo draugeliai. Normalus toks elgesys? Serveryje nebuvo nei vieno mediko ir nei vieno mechaniko. Pačiam parašius durneli įjungęs kad nieko nežino, tai iš kur jie helį ble pasivogė 😆😆 Dilema toke kad pareigūnui tokie veiksmai nelabai pridera. Veiksmas prasidėjo 03:10h 😀

4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): žino jis viska pats.

Redaguota nario Efka_Rusas
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

• Efka_Rusas pakeitė pavadinimą į Peikiu Check_Bass (arba istorija apie jo bairius)

Gera tavo istorija tikrai verta zvenga uzmest už tokia nesąmonė. Ir seip įdomu kaip ten pats atsiradai gal atplaukei o nepagalvojai tokio dalyko kaip yra vt2 oro balionas ir gali ji valdyti kiekvienas serverio žaidėjas. 

Redaguota nario Check_Bass

wqettt.thumb.webp.f82b8d683300d9e132dcb5ed652dddc0.webp

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Check_Bass rašė:

Eik prigulk teliuk zuriu išvis tau nuo GTA jau depresija. 

Kokia dar depresija, įtariu kad net nežinai ką tai reiškia kad čia kiši 😀 darai nesamones tai bent nesivartyk nebūtais dalykais, pats žinai kad viskas tiksliai taip ir buvo 😀

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Efka_Rusas rašė:

Kokia dar depresija, įtariu kad net nežinai ką tai reiškia kad čia kiši 😀 darai nesamones tai bent nesivartyk nebūtais dalykais, pats žinai kad viskas tiksliai taip ir buvo 😀

Pateik kokiu nors įrodymus kad kažką padariau paskui rašyk dwj teliuk 

Nuoroda į atsakymą

prieš 6 minutes(-čių), Check_Bass rašė:

Pateik kokiu nors įrodymus kad kažką padariau paskui rašyk dwj teliuk 

kokiu tau įrodymu reikia, kai buvo 0 mediku, 0 mechaniku, is pd vien tik tu prisijungęs, ir be to kad niekas nežinojo kad aš ten sodinu, ir helis tik is pd galėjo būti, bandai vartytis nors nėra šansu, dar pasakyk kad nebuvai atskridęs 2 kartus  😀😀😀

Redaguota nario Efka_Rusas
Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Efka_Rusas rašė:

kokiu tau įrodymu reikia, kai buvo 0 mediku, 0 mechaniku, is pd vien tik tu prisijungęs, ir be to kad niekas nežinojo kad aš ten sodinu, ir helis tik is pd galėjo būti, bandai vartytis nors nėra šansu, dar pasakyk kad nebuvai atskridęs 2 kartus  😀😀😀

Geri įrodymai 

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Check_Bass rašė:

Geri įrodymai 

Krč dužes esi pats bent jauti tai? 😀 man tai jau juokas ima skaityt ką tu rašai 😀 ant tiek gezas paniręs į tą žaidimą kad durnių įjungęs tik apie įrodymus šneką nors viskas ir taip čia aišku 😀

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...