Grisha_Kalashnikov Paskelbta Sausis 24, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 24, 2023 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Mama_Maxima 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Silvis_Bumer): 3. Priežastys: Čytinimas. nu tipo:D. Situacija paprasta,i mane šaudant nemazejo hp,ispradžių net nepastebejau,kol clemmy nepasake:D. tada tik ir pradejau filmuot,kitiems sake as gulejau be hp,bandziau relogint, po relogo silvis pas mane atsitelino ir pradejo šaudyt,man hp krito ir iškart buvau užblokuotas. P.S Kas ant dekstopo matosi ijungta nekreipkit demesio:C 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/x2rg51, https://streamable.com/fp7ix8 Redaguota Sausis 25, 2023 nario Mama_Maxima John_Miami, Garfildas_Nekadejas, Saint_George ir 11 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 1 11 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Silvis_Bumer Paskelbta Sausis 24, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 24, 2023 Labas, Štai įrodymai, dėl kurių buvai užblokuotas: Įrodymai VIDEO 1 | Įrodymai VIDEO 2 | Kaip matome pirmame video, tai į tave šaudė keli žaidėjai, /dmg lentelėje taip pat buvo fiksuojama tau daroma žala, tačiau nepraradai nei lašo HP ar Armor. Vėliau nubėgai nuošaliau, pavaikščiojai pirmyn atgal, kol galiausiai atsijungei. Atsijungus tavo ping buvo 29, tad tai tikrai nebuvo ta priežasties, dėl kurios negavai žalos. Antrame video matosi, kaip laukiu, kol vėl prisijungsi į serverį. Vos tik prisijungei, nusiteleportavau pas tave ir 2 kartus šoviau iš Shotgun, ko pasekoje nuėmiau visą Armor ir didžiąją dalį HP, tad po relog'o žala tau fiksavosi kaip priklauso. Po to kai tave užblokavau, tuo metu tavo pingas buvo beveik identiškas prieš tai buvusiam - 31. Pagal abiejuose video matomą medžiagą, manyčiau, kad pirmame naudojai čytus (nemirtingumą), o grįžus po relog ši funkcija nebeveikė. BET, net jei ir kažkokiu magišku būdu kažkas susibugino iš serverio pusės ir dėl to tau nedarė žalos kiti žaidėjai, Tavo įkeltame video pats „prisigavai“, kad naudoji autoclickerį žvejybai, kas serveryje yra traktuojama kaip sukčiavimas/pranašumo prieš kitus įgijimas. Tad gaudamas baną už Čytinimą 3mėn, išsisukai nuo bano už Nelegalių programų naudojimą 6mėn. Mind_Sunxas ir Grisha_Kalashnikov sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grisha_Kalashnikov Paskelbta Sausis 24, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 24, 2023 Tai gal jusu serveris eilini karta gliuha gaudo,kad nemirstu? po relogo kaip ir pats minejai,dmg jau gavau. ne pirmas kartas,kai toks bairis,tik dazniausiai susitvarko,si kart tik po relogo susitvarke. Jeigu klausimas kyla kodel nubegau nuosaliau,tai tam kad netrugdyčiau grobimo,su šiuo bugu,kuris matomas tiek tavo,tiek mano video įraše, taipat net ir gaujos narių prašiau mane išgetint nuošaliau. O,del auto e tai bicas is fantaziju pasaulio islipk,nei tu mane pagavai zvejojant nei medi kertant su juo. o kad jis ijungtas,hoodo grobimo,neturetu nieko keist. As katik is kito zaidimo buvau atejas :p. Mantas_Bordeo, Pingvinas_Angry, Mikhail_Kalashnik ir 1 kitas sureagavo į tai 1 1 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Silvis_Bumer Paskelbta Sausis 24, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 24, 2023 prieš 33 minutes(-čių), Mama_Maxima rašė: Tai gal jusu serveris eilini karta gliuha gaudo,kad nemirstu? po relogo kaip ir pats minejai,dmg jau gavau. ne pirmas kartas,kai toks bairis,tik dazniausiai susitvarko,si kart tik po relogo susitvarke. Jeigu klausimas kyla kodel nubegau nuosaliau,tai tam kad netrugdyčiau grobimo,su šiuo bugu,kuris matomas tiek tavo,tiek mano video įraše, taipat net ir gaujos narių prašiau mane išgetint nuošaliau. O,del auto e tai bicas is fantaziju pasaulio islipk,nei tu mane pagavai zvejojant nei medi kertant su juo. o kad jis ijungtas,hoodo grobimo,neturetu nieko keist. As katik is kito zaidimo buvau atejas :p. Nors ir pačiam asmeniškai neteko matyti, kad kam nors taip susibugintų gyvybės ir niekas negalėtų nušauti, tačiau jei tave toks bugas „aplanko“ ne pirmą kartą, būtų malonu, jei apie serverio klaidas praneštum čia: KLAIDOS. Dėl autoclickerio - pripažįstu, kad neprigavau nei žvejojant, nei medžius kertant, bet pats puikiai suvoki, jog pūti miglą į akis ir abu puikiai žinom, kam tas autoclicker buvo naudotas Grisha_Kalashnikov sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grisha_Kalashnikov Paskelbta Sausis 24, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 24, 2023 Teisingai,Silvi. Neprigavai del autoclikerio, todel šis tavo išsireiškimas(Tavo įkeltame video pats „prisigavai“, kad naudoji autoclickerį žvejybai.) yra visiškas šmeižtas. Tikiuosi, jog gerbiamasas Max_Tosha priims teisingą sprendimą Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grisha_Kalashnikov Paskelbta Sausis 25, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 25, 2023 Pridedu papildomą screenshotą,iš paties Silvis_Bumer video kuriame matosi,kai veiksmo metu healina Zedas_Tuflioras. Kaip cia yra senuk? Big_Papa, Clemmy_Berman, Mantas_Bordeo ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 2 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Silvis_Bumer Paskelbta Sausis 25, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 25, 2023 prieš 14 valandas(-ų), Mama_Maxima rašė: Teisingai,Silvi. Neprigavai del autoclikerio, todel šis tavo išsireiškimas(Tavo įkeltame video pats „prisigavai“, kad naudoji autoclickerį žvejybai.) yra visiškas šmeižtas. Tikiuosi, jog gerbiamasas Max_Tosha priims teisingą sprendimą Dėl manęs, tai gali išvedžioti kaip tik nori. Kai POV cringe atrodo dėl įjungtų programų - reikia auką pavaidint. Matyt ego neleidžia prie chebros prisipažint, kad "E" mygtukas pats spaudinėjasi kas 10,5s prieš 58 minutes(-čių), Mama_Maxima rašė: Pridedu papildomą screenshotą,iš paties Silvis_Bumer video kuriame matosi,kai veiksmo metu healina Zedas_Tuflioras. Kaip cia yra senuk? Žaidėjo tuo metu nebuvo grobimo vietoje/netoli jos. Grisha_Kalashnikov sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grisha_Kalashnikov Paskelbta Sausis 25, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 25, 2023 prieš 8 minutes(-čių), Silvis_Bumer rašė: Žaidėjo tuo metu nebuvo grobimo vietoje/netoli jos. Ar butu galima pamatyti irodymą? Kad jis nebuvo Hoodo grobime? betkokiu atveju manau,kad tu negali healint jo per veiksmą. Jeigu tu ji pahealinai jam mirus,tai tu pats pagalvok,jis jau turi pranašumą prieš kitą komandą. : ) Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Silvis_Bumer Paskelbta Sausis 25, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 25, 2023 prieš 7 valandas(-ų), Mama_Maxima rašė: Ar butu galima pamatyti irodymą? Kad jis nebuvo Hoodo grobime? betkokiu atveju manau,kad tu negali healint jo per veiksmą. Jeigu tu ji pahealinai jam mirus,tai tu pats pagalvok,jis jau turi pranašumą prieš kitą komandą. : ) Kaip ir minėjau, žaidėjas tuo metu nebuvo grobimo vietoje ar netoli jos. Susirašinėjime su tavimi per Discord atkreipiau dėmesį, jog veiksme dalyvavau vos porą minučių, tad nemačiau ar Zedas dalyvavo gaujos hood'o grobime ar ne. Prieš jį pagydant specialiai pažiūrėjau per /pzu, ar jis nėra grobime. Žaidėjas tuo metu buvo prie Sandy ligoninės, todėl nustatyti negalėjau ar jis dalyvauja gaujos veiksme. Be kita ko, jokio tiesioginio pranašumo prieš jus jis neįgavo, net jei ir iškart keliavo atgal į jūsų hoodą. VIDEO Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Sausis 25, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 25, 2023 Galiu nebent pasiūlyti papildomą užblokavimą už visas kitas naudojamas neleistinas programas Atmesta. Check_Bass ir Killa_Blunt sureagavo į tai 1 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai