Jump to content

Peikiu Raja_Doo

David_Unlike

Rekomenduoti pranešimai

prieš 35 minutes(-čių), Raja_Doo rašė:

Pašaudei ir išsitelinai /vtd, todėl gavai bėga, konfiskuoti ginklai už vieša ginklų demonstraciją ir šaudymą į darbinę mašiną - https://streamable.com/iev6po

Ginklas buvo pas mane prieš pradedant važiuot ir tada kai nutrenkei važiuodamas prieš eisma jis automatiškai atsirado rankose. O kitas dalykas nesimato kad aš šaudžiau ne aš vienas tuo momentu prie auto parduotuves buvau. (P.S kodėl nukerpi video kur pats darai pažeidimus?)

Unlik3

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 4 minutes(-čių), David_Unlike rašė:

Ginklas buvo pas mane prieš pradedant važiuot ir tada kai nutrenkei važiuodamas prieš eisma jis automatiškai atsirado rankose. O kitas dalykas nesimato kad aš šaudžiau ne aš vienas tuo momentu prie auto parduotuves buvau. (P.S kodėl nukerpi video kur pats darai pažeidimus?)

taigi matosi, kad sg turėjai rankoj ir pasikeitei į rifle kai nuvažiuoju, pagal kulkų trajektoriją matosi, kad tu šaudei į bagažinę

p.s. tai, kam išsitelinti ? 😄

Redaguota nario Raja_Doo

33

Nuoroda į atsakymą

prieš 17 minutes(-čių), Raja_Doo rašė:

taigi matosi, kad sg turėjai rankoj ir pasikeitei į rifle kai nuvažiuoju, pagal kulkų trajektoriją matosi, kad tu šaudei į bagažinę

p.s. tai, kam išsitelinti ? 😄

Nuo kada čia jūs pradėjot baust pagal trajektorijas kažkokias? Nesimato video kad aš šaudžiau tai neieškok sliekų šiknoi.

Unlik3

Nuoroda į atsakymą

• Cortez_Lukas užrakinta, atrakinta ir užrakinta šią temą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...